Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 16:54)
oho. cia ta kur bandymui kepei?

Teip smile.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz patarimus 4u.gif issibandysiu torta is plikytos teslos.
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 15, 19:57)
Kirbe o kas tie mes  ax.gif  Nugi grazu bigsmile.gif

nugi kai y mane kreipiasi daugiskaita jus
,tai mes ir atsakom..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 05 15, 21:41)
nugi kai y mane kreipiasi daugiskaita jus
,tai mes ir atsakom..... lotuliukas.gif

Dabar aisku biggrin.gif , o as galvoju kodel tu butent pabrezei MES, o vdrug reikia sveikinti tave hihihi.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kirbe nu tu tai tokia normaliai paprasta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 15, 21:46)
Dabar aisku  biggrin.gif , o as galvoju kodel tu butent pabrezei MES, o vdrug reikia sveikinti tave  hihihi.gif  nestuke.gif

oi ne ....aciu.....sveikint nereikia..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 15, 19:15)
Auksiuke labai pavasariškas labai liuks toks tralia lia tortukas  biggrin.gif  wub.gif , tik man karūna gal tokia biškį nelabai , nu tokia per paprasta  blush2.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 05 15, 20:51)
Auksiuke labai fainutis, o man karuna cia tinka tokia, nes pagrindinis akcentas geles ax.gif

aciu uz nuomones aciuks.gif
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti kiek sviestinio kremo reikia pasigaminti dvigubai meducio normai aptepti??
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 16, 10:21)
sveiki, norejau paklausti kiek sviestinio kremo reikia pasigaminti dvigubai meducio normai aptepti??

Vieno pokelio turėtų užtekti. Prieš tepant sviestinį aš aplyginu dar trupinukais sumaišytais su medučio kremu,-taip mažiau sviestinio reikia 4u.gif
Atsakyti
o tada pastilažo reikia iš dvigubos normos daryti medučiui iš dvigubos normos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 16, 11:38)
o tada pastilažo reikia iš dvigubos normos daryti medučiui iš dvigubos normos? 4u.gif

Man atrodo,kad užektų pusantros normos
Atsakyti
sveikos kepejeles. Gal kas galetu pagelbeti. Noriu ant torto padaryti mazu kankorežiu bet nezinau kaip. Gal kas turi kokia nuoroda?
Atsakyti