Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

g.gif atsiprašau, jog įsikišiu. man su logika prastai, bet kilo klausimas.

nu negi jiems lengvumas ir dydis lygus pigumui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 15, 16:59)
gal plikytos teslos su maskarpone ir braskemis? g.gif

nesu tokio dariusi,bet braskiu negaliu deti,per brangu. o is plikyta tesla ar ne sunki yra?
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 15:25)

Arba reik daryti kaip uzsienyje: didelis biskvitas sulaistytas sirupu ir per viduri truputi uogienes pertepti  lotuliukas.gif

AHA! Gerai butu.......iskepiau kaip uzsienyje....dviaukstis tortas su mase svere TIK 6kg blink.gif tos bulkos sudetyje vieni riebalai,sveria jos daug pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 15, 17:38)
AHA! Gerai butu.......iskepiau kaip uzsienyje....dviaukstis tortas su mase svere TIK 6kg  blink.gif tos bulkos sudetyje vieni riebalai,sveria jos daug pasirodo  doh.gif

oho. cia ta kur bandymui kepei?
Atsakyti
4iu metu princesei. Varskinis su sv.braskem. slapia beze: ir virsus ir sonai. Geles pastilazo.
user posted image
Atsakyti
Kirbe wub.gif wub.gif , dar kokį 10 tokių pridėčiau , bet bijau limitą viršyt biggrin.gif , puokštės tavo labai labai wub.gif , o dar žinant kiek jos laiko suėda blink.gif tai išvis wub.gif

Nevute net nežinau ką ir parašyt , greit tikra profesionale tapsi wub.gif , nors ką čia tapsi , jau ir esi biggrin.gif

Auksiuke labai pavasariškas labai liuks toks tralia lia tortukas biggrin.gif wub.gif , tik man karūna gal tokia biškį nelabai , nu tokia per paprasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 15, 18:02)
g.gif atsiprašau, jog įsikišiu. man su logika prastai, bet kilo klausimas.

nu negi jiems lengvumas ir dydis lygus pigumui?  g.gif

biggrin.gif na ko cia nesuprasti, nori kaip tikri lietuviai, daug, graziai, skaniai bet pigaiai lotuliukas.gif
jei netinka putplastis MB siulo is kukuruzu thumbup.gif lotuliukas.gif o jei rimtai tai siulyciau gal rafaelo arba varskes gaivumeli, nes jis man lengvas gaunasi (o gal cia tik man biggrin.gif )
arba "miksuoti" det lengvus biskvitus ir tepti grietinele, uogiene, persikais ir t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 gegužės 2012 - 18:36
smile.gif+2012 05 15, 06:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 15, 06:15)

zibute77 m irgi labai grazus torcikas  rolleyes.gif  , o ant kokio sidabrinio padekliuko jis ten padetas? man reikia toki isigyti  g.gif

Padekliukus as uzsisakineju is interneto, maciau ir Lt tokiu yra.

Taip pat aciu merginos uz ivertinima mano torciuko. 4u.gif

Daugelio is jusu tortai irgi nuostabus. Labai patrauke aki tortas su kriaukle , vestuvinis berots. wub.gif
Bei knyga ir krikstynu tortukai, bei daugumos kitu. po balioneli visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 15, 16:23)
Kas keisciausia, vestuves iskelt 120 zmoniu gali, o torto bent 10 kg negali nusipirkt biggrin.gif

jeigu nori vizualiai didelio torto,tai papuosimas mase iskart atkrenta ax.gif Nes mase nemazai svorio dadeda...
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 17:54)
oho. cia ta kur bandymui kepei?

braskes atkrenta, netgi sulaistymo manau turetum atsisakyti... Lengviausias papuosimas yra puosta trupiniais likusiais nuo biskvito ir ant virsaus is riesuteliu gelytes isdelioji biggrin.gif Nes visa kita duoda svorio ir kainos....
Atsakyti
kirbe wub.gif ka cia pasakyti o geles geles wub.gif
Auksiuke labai fainutis, o man karuna cia tinka tokia, nes pagrindinis akcentas geles ax.gif

del to pigaus didelio torto-suprantu ir uzsakovus, juk buna situaciju kai pinigu kiekis tam tikram renginiui ribotas, dar cia kai labdarinis renginys nors aisku sunku isivaizduoti kai zmogui teks tik po 50g. torto unsure.gif buna kaip buna-nemetykim is kart pomidorais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 05 15, 14:09)
ačiu.....
taip mes dėliojom iš šokoladinės masės stambesnes šakeles,o plonytes nupiešiau su teptuku.....

Kirbe o kas tie mes ax.gif Nugi grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 18:13)
mergytes  help.gif

Gaj kuri zinot koks tortas yra lengviausias pagal dydi? isskyrus morengini. 120 zmoniu nori 6kg  doh.gif Reiktu,kad atrodytu didelis blink.gif

aciu 4u.gif

Paskaitykit apie šį pyragą http://www.sonatinos...os-pyragas.html , jis gaunasi nelabai sunkus, pigi savikaina, nes miltų ir pieno kremas pagrinde, aišku ir sviestas dar bet... Reikia tik aukščio dar pridėti pora blynų į viršų ir gaunasi tradicinis tortas. Beje labai skanus tikrai toks drėgnas, tirpstantis burnoje, tik svarbu blynų neperkepti, nes tada jau kietas bus doh.gif Bet aš jį darau didesniems baliams, nes skanus ir nebrangus 4u.gif Gerai pjaunasi dar jei aktualu. Aš kepu iš dviejų normų tai išeina per visą orkaitės tą didžiąją skardą vienas blynas (4 blynai išviso). Jei norint aukščio daugiau reikia dasidėti dar produktų. Kremas irgi lengvas pagal svorį gaunasi, nes išsiplaka viskas ten gerai labai mirksiukas.gif
Atsakyti