atsiprašau, jog įsikišiu. man su logika prastai, bet kilo klausimas.
nu negi jiems lengvumas ir dydis lygus pigumui?
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 15, 16:59)
gal plikytos teslos su maskarpone ir braskemis?
nesu tokio dariusi,bet braskiu negaliu deti,per brangu. o is plikyta tesla ar ne sunki yra?
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 15:25)
Arba reik daryti kaip uzsienyje: didelis biskvitas sulaistytas sirupu ir per viduri truputi uogienes pertepti
AHA! Gerai butu.......iskepiau kaip uzsienyje....dviaukstis tortas su mase svere TIK 6kg tos bulkos sudetyje vieni riebalai,sveria jos daug pasirodo
QUOTE(dzokada @ 2012 05 15, 17:38)
AHA! Gerai butu.......iskepiau kaip uzsienyje....dviaukstis tortas su mase svere TIK 6kg tos bulkos sudetyje vieni riebalai,sveria jos daug pasirodo
oho. cia ta kur bandymui kepei?
Kirbe , dar kokį 10 tokių pridėčiau , bet bijau limitą viršyt , puokštės tavo labai labai , o dar žinant kiek jos laiko suėda tai išvis
Nevute net nežinau ką ir parašyt , greit tikra profesionale tapsi , nors ką čia tapsi , jau ir esi
Auksiuke labai pavasariškas labai liuks toks tralia lia tortukas , tik man karūna gal tokia biškį nelabai , nu tokia per paprasta
Nevute net nežinau ką ir parašyt , greit tikra profesionale tapsi , nors ką čia tapsi , jau ir esi
Auksiuke labai pavasariškas labai liuks toks tralia lia tortukas , tik man karūna gal tokia biškį nelabai , nu tokia per paprasta
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 15, 18:02)
atsiprašau, jog įsikišiu. man su logika prastai, bet kilo klausimas.
na ko cia nesuprasti, nori kaip tikri lietuviai, daug, graziai, skaniai bet pigaiai
jei netinka putplastis MB siulo is kukuruzu o jei rimtai tai siulyciau gal rafaelo arba varskes gaivumeli, nes jis man lengvas gaunasi (o gal cia tik man )
arba "miksuoti" det lengvus biskvitus ir tepti grietinele, uogiene, persikais ir t.t.
+2012 05 15, 06:15-->
zibute77 m irgi labai grazus torcikas , o ant kokio sidabrinio padekliuko jis ten padetas? man reikia toki isigyti
Padekliukus as uzsisakineju is interneto, maciau ir Lt tokiu yra.
Taip pat aciu merginos uz ivertinima mano torciuko.
Daugelio is jusu tortai irgi nuostabus. Labai patrauke aki tortas su kriaukle , vestuvinis berots.
Bei knyga ir krikstynu tortukai, bei daugumos kitu. po balioneli visoms.
QUOTE(Bridz @ 2012 05 15, 06:15)
zibute77 m irgi labai grazus torcikas , o ant kokio sidabrinio padekliuko jis ten padetas? man reikia toki isigyti
Padekliukus as uzsisakineju is interneto, maciau ir Lt tokiu yra.
Taip pat aciu merginos uz ivertinima mano torciuko.
Daugelio is jusu tortai irgi nuostabus. Labai patrauke aki tortas su kriaukle , vestuvinis berots.
Bei knyga ir krikstynu tortukai, bei daugumos kitu. po balioneli visoms.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 15, 16:23)
Kas keisciausia, vestuves iskelt 120 zmoniu gali, o torto bent 10 kg negali nusipirkt
jeigu nori vizualiai didelio torto,tai papuosimas mase iskart atkrenta Nes mase nemazai svorio dadeda...
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 17:54)
oho. cia ta kur bandymui kepei?
braskes atkrenta, netgi sulaistymo manau turetum atsisakyti... Lengviausias papuosimas yra puosta trupiniais likusiais nuo biskvito ir ant virsaus is riesuteliu gelytes isdelioji Nes visa kita duoda svorio ir kainos....
kirbe ka cia pasakyti o geles geles
Auksiuke labai fainutis, o man karuna cia tinka tokia, nes pagrindinis akcentas geles
del to pigaus didelio torto-suprantu ir uzsakovus, juk buna situaciju kai pinigu kiekis tam tikram renginiui ribotas, dar cia kai labdarinis renginys nors aisku sunku isivaizduoti kai zmogui teks tik po 50g. torto buna kaip buna-nemetykim is kart pomidorais
Auksiuke labai fainutis, o man karuna cia tinka tokia, nes pagrindinis akcentas geles
del to pigaus didelio torto-suprantu ir uzsakovus, juk buna situaciju kai pinigu kiekis tam tikram renginiui ribotas, dar cia kai labdarinis renginys nors aisku sunku isivaizduoti kai zmogui teks tik po 50g. torto buna kaip buna-nemetykim is kart pomidorais
QUOTE(kirbe @ 2012 05 15, 14:09)
ačiu.....
taip mes dėliojom iš šokoladinės masės stambesnes šakeles,o plonytes nupiešiau su teptuku.....
taip mes dėliojom iš šokoladinės masės stambesnes šakeles,o plonytes nupiešiau su teptuku.....
Kirbe o kas tie mes Nugi grazu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 18:13)
mergytes
Gaj kuri zinot koks tortas yra lengviausias pagal dydi? isskyrus morengini. 120 zmoniu nori 6kg Reiktu,kad atrodytu didelis
aciu
Gaj kuri zinot koks tortas yra lengviausias pagal dydi? isskyrus morengini. 120 zmoniu nori 6kg Reiktu,kad atrodytu didelis
aciu
Paskaitykit apie šį pyragą http://www.sonatinos...os-pyragas.html , jis gaunasi nelabai sunkus, pigi savikaina, nes miltų ir pieno kremas pagrinde, aišku ir sviestas dar bet... Reikia tik aukščio dar pridėti pora blynų į viršų ir gaunasi tradicinis tortas. Beje labai skanus tikrai toks drėgnas, tirpstantis burnoje, tik svarbu blynų neperkepti, nes tada jau kietas bus Bet aš jį darau didesniems baliams, nes skanus ir nebrangus Gerai pjaunasi dar jei aktualu. Aš kepu iš dviejų normų tai išeina per visą orkaitės tą didžiąją skardą vienas blynas (4 blynai išviso). Jei norint aukščio daugiau reikia dasidėti dar produktų. Kremas irgi lengvas pagal svorį gaunasi, nes išsiplaka viskas ten gerai labai