QUOTE(viliuosi @ 2012 05 07, 14:16)
Sveikos. Ilgai svarsčiau ar kelti čia savo tortuką prie visų jūsų gražuolių, bet kadangi mokausi skaitydama jūsų geranoriškai dalinamasi patirtimi, tai parodau kas gavosi gaminant pirmą kartą šlapią "beze".
Labai grazus, nera ko svarstyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 07, 15:03)
Kaip idomiai lialia atrodo Super
QUOTE(rutcka @ 2012 05 07, 16:20)
Kaip smagu, kai nauja tema, o jau tiek tortų pridėta Įkelsiu ir aš vieną, keptą praeitą savaitę vyro krikšto dukrytės gimtadieniui Lėlytė turėjo būti ale fėja Tinkerbell, bet gavos tas, kas gavos...
Gavosi tas, kas ir turejo gautis, tokia tikroviska feja, labai labai grazu
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 07, 17:11)
vau tai jus saunuole, kad per tiek laiko galite papuosti torta, dar triju aukstu. as net vieno auksto nesugebeciau, kad ir sau per tiek laiko papuost.
tuomet as esu sraige tame reikale, nes maziausiai kruopstumo reikalaujanti torta vistiek puosiu apie valanda. ( turiu minti trupinukai su kokiu minimaliu trafaretu) skaiciuoju su torto islyginimu ir t.t
tuomet as esu sraige tame reikale, nes maziausiai kruopstumo reikalaujanti torta vistiek puosiu apie valanda. ( turiu minti trupinukai su kokiu minimaliu trafaretu) skaiciuoju su torto islyginimu ir t.t
Na, taip jau nutiko, nes siaip tortu taip greit nepuosiu As 15 min geles deliojau, jus turbut ne taip supratot, jis jau buvo apteptas beze As siaip ilgai cackinuosi su papuosimais, bet ne visada yra tam laiko