Ačiū labai !
Sveikos merginos noriu jusu paklausti kokia jusu jau isbandyta ir pasiteisinus geriausia sokoladine glazura tortams aplieti, kad butu labiausiai blizgi ?
kirbe, labai gražu, aš norėjau paklausti apie tą medį o jūs ten dėliojot iš masės šakeles? niekur nepiešėt? neįžiūriu
QUOTE(tinulia84 @ 2012 05 15, 14:05)
kirbe, labai gražu, aš norėjau paklausti apie tą medį o jūs ten dėliojot iš masės šakeles? niekur nepiešėt? neįžiūriu
ačiu.....
taip mes dėliojom iš šokoladinės masės stambesnes šakeles,o plonytes nupiešiau su teptuku.....
mergytes
Gaj kuri zinot koks tortas yra lengviausias pagal dydi? isskyrus morengini. 120 zmoniu nori 6kg Reiktu,kad atrodytu didelis
aciu
Gaj kuri zinot koks tortas yra lengviausias pagal dydi? isskyrus morengini. 120 zmoniu nori 6kg Reiktu,kad atrodytu didelis
aciu
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 17:13)
mergytes
aciu
aciu
As siulyciau rafaello, bet ir tai su 6 kg neapseis manau...
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 16:13)
mergytes
aciu
aciu
putplascio tortas as nesuprantu tokiu uzsakovu, nori didelio torto, bet nenori moketi uz ji
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 15, 16:17)
O kokio svorio rafaelo su mase gaunasi is normos nes man tai lyg ir normalaus dydzio, ne per didziausias
Kas keisciausia, vestuves iskelt 120 zmoniu gali, o torto bent 10 kg negali nusipirkt
cia kazkokia labdaringa organizacija praso. tai dienai nieko neturiu,tai galvoju iskepsiu. matyt negali daugiau moketi. o ir jokia ten mase nedengsiu as jo. tik va nzn kuris yra lengvas tortas. vien su grietinele nepadarysi
Arba reik daryti kaip uzsienyje: didelis biskvitas sulaistytas sirupu ir per viduri truputi uogienes pertepti
Arba reik daryti kaip uzsienyje: didelis biskvitas sulaistytas sirupu ir per viduri truputi uogienes pertepti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 05 15, 17:19)
putplascio tortas as nesuprantu tokiu uzsakovu, nori didelio torto, bet nenori moketi uz ji
Papildyta:
O kokio svorio rafaelo su mase gaunasi is normos nes man tai lyg ir normalaus dydzio, ne per didziausias
Papildyta:
Na man 26 cm skersmens, 4 biskvituku, mase dengtas apie 2,6 kg, bendrai tai normaliai vistiek.. nu nezinau, putplastis lieka Aaa, cia ne vestuves.
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 17:25)
cia kazkokia labdaringa organizacija praso. tai dienai nieko neturiu,tai galvoju iskepsiu. matyt negali daugiau moketi. o ir jokia ten mase nedengsiu as jo. tik va nzn kuris yra lengvas tortas. vien su grietinele nepadarysi
gal plikytos teslos su maskarpone ir braskemis?