Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

zibute77 paletė nuostabi , be galo kuklus neperkrautas ir laaabai gražus tortukas wub.gif wub.gif

versaal pirmas man gal per daug aptaškuotas blush2.gif
antras tai pakerėjo ir sužavėjo wub.gif
o trečiam gal tik norėtūs , kad krepšiukas tamsesnis būtų , žodžiu reiktų tau kuo dažniau rodytis , nes matos , kad kepti ir puošti tikrai moki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 05 15, 00:25)
Sveikos, gal as truputi ne itema, bet noreciau paklausti, gal kuri zinote kaip padaryti toki dalyka?
Valgem deserta viename Rygos restorane, pyragelis kazkoks, truputi papiesta, uogyciu padeliota ir pastatytas toks is pirmo zvigsnio lyg stiklinis bokstas kokiu 20cm aukscio, lyg permatomas varveklis apverstas, bet tusciaviduris ir plonu sieneliu, padauzius truputi subyrejo. Panasu, kad is cukraus padarytas. bet kaip?
Be galo ispudingas! Tai draugai sako, na, cia tau issukis, padaryk toki!
Nuotraukeliu ikelt cia nemoku, galeciau nebent persiusti.
Gal zinote, kaip toki dalyka padaryti? Ar namuose pavyktu? Dekui.

paviršutiniškai papasakosiu.
Tam reiktų kokybiškų čiulpinukų - skaidrių, gali būti ir spalvoti, ledinukai. Tada juos galbūt reiktų šiek tiek pasmulkint, ir ant hmmm g.gif gal folijos, o gal silikoninio kilimėlio pabėrus, įdėti į orkaitę ir pašildyti. Šildyti tiek, kad pasidarytų bala.
tai va.. iš tos balos galima piešti ornamentus ir ką tik nori. išpiešėt, tada galit sulenkti, susukti ir palaukti, kol atvės. Tikriausiai, Jūsų varveklį susuko ant folijos. Plokščią paveiksliuką padarytumėt ant silikoninio kilimėlio. Kiek jų suluš nuiminėjant foliją .. a biesas žino.. bet kažkas ir nesuluš. biggrin.gif
lovkostj ruk ir nikakogo obmana biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės...atradau laisva minutėlę ir užsukau pas jus...
šaunuolės kepėjėlės,,,kiek naujų kepėjėlių su puikiais darbeliais...senbuvės tobulėja akyse...kai kam aišku jau nereik jokio tobulėjimo ir taip fantastiški tortai......
užsuku dažnai,pasižiuriu ,bet parašyti,pakomentuoti ar ykelti savo foto nėra laiko.....bet šiandien keleta darbelių parodysiu

vestuviniai tortai
yvairus tortai,dengti pastilažu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
krikštynų tortai
user posted image
user posted image
user posted image
dar keletas proginių
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 gegužės 2012 - 08:57
Kirbe, pasirodykit dazniau, tortai fantastiski! man pats paciausias su kriaukle wub.gif

Merginos, labai labai aciu uz atsakymus del geltonu dazu bigsmile.gif Imsiu electric ax.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles. nu ir tortu prideta graziu. Nebevardinsiu visu,nes kiekvienas tortas yra savotiskai grazus ir nesvarbu ar jis su broku,svarbu,kad tai is sirdies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Preita savaite dariau torta bokala,taip graziai man ji pavyko padaryti( na man patiko ax.gif ). ateinu prie pc,galvoju ikelsiu cia kartu pasidziaugti... atsiverciu puslapi,perzvelgiau ir atsisedau:tiesiogine zodzio prasme netekau zado pamaciusi @adrijos@ bokala. ilgai sedejau ziuredama i toki tobula meno kurini ir mano bokalas nublanko.tad ikelsiu kitoki torta,kuris man taipogi patiko:

6kg

user posted image
Atsakyti
Ačiū, uz mano tortu pagyrimus ir pastebejimus 4u.gif
sandrulyte1975 , labai grazus tortas nesuprant kaip taip dazot tuos lapelius ir geles?
kirbe , tortai superiniai , bet 3 ir 4 thumbup.gif , kaip dazot tas geles? kokiais dazais ?
Alpstu pamacius tas cukriniu geliu puokstes bigsmile.gif padaryt kazkoki supratima turiu, o kaip jas nuspalvit , taip tikroviskai ? g.gif O kokie raidziu spaudai pas Jus? Nerandu tokiu nupirkt?

Kas turit sias raides? Nezinau ar verta uzsakyt ar jieskot dar kokiu? Kaip jos isspaustos atrodo?
http://sal2.puslapiai.lt/rinkiniai.htm
Atsakyti
Sandrulyte pupulyte, parodyk ir bokalą ax.gif Aš labai norėčiau pasižiūrėti
Papildyta:

Kas turit sias raides? Nezinau ar verta uzsakyt ar jieskot dar kokiu? Kaip jos isspaustos atrodo?
Mam asmeniškai jos nebepatinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabūs visų torčiukai,malonu pamatyt Kirbės retai rodomus šedevrus smile.gif Rožes atpažinčiau ir naktį pabudinta,-kiek bandžiau-man tokių niekaip nepavyko susukti wub.gif

QUOTE(versaal @ 2012 05 15, 10:52)

Manau,kad verta pasiieškoti kitų,neišvaizdžios man jos ax.gif ...dauguma pastebėjau,kad turim šitas,tik šiuo metu žiūriu tik mažosios raidytės belikusios...gal atsiras ir didžiųjų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 15 gegužės 2012 - 10:10
QUOTE(loret30 @ 2012 05 15, 10:07)
.dauguma pastebėjau,kad turim šitas,tik šiuo metu žiūriu tik mažosios raidytės belikusios...gal atsiras ir didžiųjų  unsure.gif

taip butent tokias aš ir turiu...didžiasias ir mažąsias
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 15, 10:52)

As turiu tokias raides, bet ne is to puslapio pirkau o is scilio smile.gif man tai jos visai nieko, nera jos labai isvaizdzios, bet kartais reikia ir paprastu smile.gif

Va cia su jomis darytas uzrasas

user posted image
Atsakyti
Sakykit, gal pamenat, kur buvo tortas dekorutoas kaip "sūris" su vynuogėmis ir vyno buteliuku? labai ačiū
Atsakyti
Ačiū uz patarimus renkantis raidziu spaudukus smile.gif
QUOTE(Kapabull @ 2012 05 15, 10:57)
Sakykit, gal pamenat, kur buvo tortas dekorutoas kaip "sūris" su vynuogėmis ir vyno buteliuku? labai ačiū

cia yra vienas
http://www.supermama...howtopic=840794
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 15 gegužės 2012 - 11:39