Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ačiū už pagalbą, merginos 4u.gif
vadinasi, darau išvadą, kad reikia aptepti vis dėlto sviestiniu kremu, o tada dengsiu pastilažu (tikiuosi, mokėsiu jį dailiai padengti, bet kadangi pirmas kartas - kas nebando, tam ir neišeina ) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes wub.gif

gal kuri patartu kuri g wub.gif ltona graziausia is americolor? egg, lemon ar electric yellow? butu labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 05 14, 19:41)

gal kuri patartu kuri g wub.gif ltona graziausia is americolor? egg, lemon ar  electric yellow? butu labai aciu 4u.gif

taigi atsiverskite kelis lapus atgal adrija buvo idejus visa palete, ten matosi spalvos labai aiskiai. man rodos jog electric, nes lemon tikrai nelabai nus, o egg tabiau i morkine. na bet jus tikrai pasibandykit paieskoti.
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 14, 19:59)

soriux uz klaidas
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 14, 21:00)
taigi atsiverskite kelis lapus atgal adrija buvo idejus visa palete, ten matosi spalvos labai aiskiai. man rodos jog electric, nes lemon tikrai nelabai nus, o egg tabiau i morkine. na bet jus tikrai pasibandykit paieskoti.
Papildyta:
soriux uz klaidas

as palete tai matau ir pardavejo puslapi, taciau kas yra paleteje ir kaip realiai atrodo, deja daznai skiriasi. pati turiu lemon, bet baiginejasi, tai mastau gal kuri kita grazesne... bet aciu uz nuomone 4u.gif

electric nuo lemon paletej skiriasi tik ryskumu g.gif tai gal lemon maziau reik dazu, nes jiinai lyg tamsesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Pikciurniene...: 14 gegužės 2012 - 21:06
QUOTE(Olesta @ 2012 05 14, 10:24)
ačiū mergytės už šiltus žodžius, smagu išgirsti vertinimą, o be to ir pasidžiaugti jūsų darbeliais 4u.gif  4u.gif  4u.gif  tikrai nuostabūs, spalvingi ir tegu aš beturiu labai labai kruopelytę laiko aktyviam dalyvavimui forume, bet labai smagu užbėgti ir peržiūrėti Jūsų tortus smile.gif jie nuostabūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Olesta,noriu pakalbinti,prasitrink a.z. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudoju el.yellow
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 14 gegužės 2012 - 21:16
Sveikos, gal as truputi ne itema, bet noreciau paklausti, gal kuri zinote kaip padaryti toki dalyka?
Valgem deserta viename Rygos restorane, pyragelis kazkoks, truputi papiesta, uogyciu padeliota ir pastatytas toks is pirmo zvigsnio lyg stiklinis bokstas kokiu 20cm aukscio, lyg permatomas varveklis apverstas, bet tusciaviduris ir plonu sieneliu, padauzius truputi subyrejo. Panasu, kad is cukraus padarytas. bet kaip?
Be galo ispudingas! Tai draugai sako, na, cia tau issukis, padaryk toki!
Nuotraukeliu ikelt cia nemoku, galeciau nebent persiusti.
Gal zinote, kaip toki dalyka padaryti? Ar namuose pavyktu? Dekui.
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 05 14, 20:04)
as palete tai matau ir pardavejo puslapi, taciau kas yra paleteje ir kaip realiai atrodo, deja daznai skiriasi. pati turiu lemon, bet baiginejasi, tai mastau gal kuri kita grazesne... bet aciu uz nuomone 4u.gif

electric nuo lemon paletej skiriasi tik ryskumu g.gif  tai gal lemon maziau reik dazu, nes jiinai lyg tamsesne g.gif

electric tokia skaisti, nera tokio kazkokio purvinumo kaip lemon. pastaroji turi kazko, kas nesuteikia grazios skaidrios geltonos spalvos. nezinau kaip paaiskinti. dar man patinka gold, bet ji turi irgi sioki toki atspalvi, bet man jis patinka. pvz cia :
user posted image
Adrija naudoja sake daugeli electric spalvu, tai gali pasiziureti kaip ant tortu atrodo geltona.
Atsakyti
Sveikutės, tortai visu labai grazus. As nuolat stebiu sia tema ir zaviuosi Jusu tortais thumbup.gif , o pasirodau retai 4u.gif nekyla ranka kelt savu tortu 4u.gif
Noreciau paklaust :
zibute 77, o kokios ten dar spalvos (kaip vadinasi) ?
Man reikia raidziu ispaudu, bet nezinau kokius geriausia pirkti, prasau patarkit 4u.gif ?
Dariau torta tevu keturiasdesimtom vestuviu metinem :
,,Napaleonas" ir medaus puosiau pastilazu ir beze, bandziau pavaizduot rubinus, nes rubinines vestuves dariau is cukraus karameles. Beze suplakiau labai gerai buvo grazi standi ir dziuvo ant torto , o kai pastaciau i saldytuva suminkstejo , o jau ant stalo palaipsniui pradejo leistis doh.gif . Nesuprantu kodel g.gif ?
user posted image
,, Medaus " 4u.gif
user posted image
,,Naktele"
user posted image
Mano dazu spalvos nelabai tikusios (pirkau dazus pirma karta).
Atsakyti
versaal , man jusu torta i thumbup.gif , ypac tas krepsiukas wub.gif , tikiuosi ir as ismokti kada toki nulipdyti. rolleyes.gif
zibute77 m irgi labai grazus torcikas rolleyes.gif , o ant kokio sidabrinio padekliuko jis ten padetas? man reikia toki isigyti g.gif
Papildyta:
sekanciai progai ketinu daryti stai toki http://www.sonatinos...ietemis-ir.html Sokoladini torta su avietemis ir pistacijomis , tik as mane bus vienas biskvitas (apatinis) , o sluoksniu bus po du, tik klausimas iskilo, kuom ji reiks papuosti? Juk ant zele gal negalima sviestinio kremo, kad galeciau ji apdengti mase g.gif ir skaiciau komentaruose, kad zele atsiskyre nuo biskvito, tai ka daryti kad taip nenutiktu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 15 gegužės 2012 - 07:11
QUOTE(versaal @ 2012 05 15, 00:35)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 05 14, 22:41)

gal kuri patartu kuri g wub.gif ltona graziausia is americolor? egg, lemon ar  electric yellow? butu labai aciu 4u.gif

aš turiu electric - išties ryški ir graži spalva 4u.gif
Papildyta:
versaal, labai gražūs torčiukai 4u.gif
Atsakyti