Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

*Keila* maišas labai turtingas wub.gif , kaži jei tokių pinigėlių daug turėtum ir gegutę pirmą kart išgirstum , tai užsiskaitytų ar ne g.gif biggrin.gif

*saules_zuikutis* pelionė gražuolė wub.gif , ir išvis labai man patiko , kad viskas net iki smulkmenų apgalvota net ir kaspinėlio spalvos su sagytėm suderintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 14, 11:50)
*Keila* maišas labai turtingas  wub.gif , kaži jei tokių pinigėlių daug turėtum ir gegutę pirmą kart išgirstum , tai užsiskaitytų ar ne  g.gif  biggrin.gif

zinokis, kieno sis maisas, gegutes nereikia ir taip absciai tokiu turi biggrin.gif lauksiu sian ivertinimo, nes lb jau priklus yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 14, 11:50)

*saules_zuikutis* pelionė gražuolė  wub.gif , ir išvis labai man patiko , kad viskas net iki smulkmenų apgalvota net ir  kaspinėlio spalvos su sagytėm suderintos  wub.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Ną jau ir tortų gražumai wub.gif
Mergaitės, noriu nusipirkti rudą spalva. Kokia rinktis jei iš Amerikcolor tai Chocolate brown, Maroon ar Warm brown? Visų tai nereikia bet kuri tinkamiausia?
Atsakyti
Bijūna ,aš bokalus kai dariau tai dengiau rudu pastilažu,maišiau Maroon ir Warm brown.Dabar užsisakiau Chocolate brown,dar bandysiu su ja
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
na, ir grožių prikūrusios, et kad aš taip mokėčiau wub.gif
žodžiu, atėjau pasikonsultuot su jumis, kadangi perskaičius keletą temų, nelabai radau atsakymus 4u.gif tikiuosi, padėsit kuri smile.gif tortus kepu jau seniai, tačiau dabar sugalvojau,kad reikia papuošt gražiau blush2.gif turiu 2 klausimukus:
1) ar darant Marshmallow saldainių dengimo masę būtina juos ištirtint mikrobangų krosnelėj, ar kuri nebandėt kitokio varianto? klausiu todėl, kad paskaičiau,jog ši masė paklusnesnė nei pasilažas, o aš mikrobangės neturiu ax.gif
2) ar būtina prieš dengiant masę, torčiuką aptepti sviestiniu kremu? jei tarkim, kepsiu medutį, ar negalėčiau visą tortą aptept likusiu pertepimu iš grietinėlės? ar tada nieko nenutiks pastilažui ar kitai dengimo masei?

Tai va, būsiu labai dėkinga,jei kuri atsakysit, nes savaitgaliui turiu iškept torčiuką brolio gimtadieniui, ir noriu pasistengti, gražesnį pateikti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
as visada naudoju sokoladine americolor spalva

torta butina aptepti sviestiniu kremu pries dengiant betkuria mase
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 05 14, 15:23)
Labas merginos 4u.gif
žodžiu, atėjau pasikonsultuot su jumis, kadangi perskaičius keletą temų, nelabai radau atsakymus 4u.gif tikiuosi, padėsit kuri smile.gif tortus kepu jau seniai, tačiau dabar sugalvojau,kad reikia papuošt gražiau blush2.gif turiu 2 klausimukus:
1) ar darant Marshmallow saldainių dengimo masę būtina juos ištirtint mikrobangų krosnelėj, ar kuri nebandėt kitokio varianto? klausiu todėl, kad paskaičiau,jog ši masė paklusnesnė nei pasilažas, o aš mikrobangės neturiu  ax.gif

Na bent jau man pastiliažas dengimui smagesnis nei saldainių masė 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o sie padekliukai daugartinio naudojimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 05 14, 15:23)
Labas merginos 4u.gif
1) ar darant Marshmallow saldainių dengimo masę būtina juos ištirtint mikrobangų krosnelėj, ar kuri nebandėt kitokio varianto? klausiu todėl, kad paskaičiau,jog ši masė paklusnesnė nei pasilažas, o aš mikrobangės neturiu  ax.gif
2) ar būtina prieš dengiant masę, torčiuką aptepti sviestiniu kremu? jei tarkim, kepsiu medutį, ar negalėčiau visą tortą aptept likusiu pertepimu iš grietinėlės? ar tada nieko nenutiks pastilažui ar kitai dengimo masei?

Tai va, būsiu labai dėkinga,jei kuri atsakysit, nes savaitgaliui turiu iškept torčiuką brolio gimtadieniui, ir noriu pasistengti, gražesnį pateikti  4u.gif  smile.gif

1. Galima išlydyti ant garų vonelės mirksiukas.gif Dėl paklusnumo- NESUTINKU schmoll.gif Su šia mase dirbti tikrai sunkiau, nei su pastilažu 4u.gif

2. Reikia aptepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 14 gegužės 2012 - 15:33
QUOTE(kaciora* @ 2012 05 13, 11:08)
aisku, aciu labai, teks pirkt dirbtinius  4u.gif
bet man kazkodel neatidaro www.sal2.com  g.gif

ten turi būti sal2.puslapiai.lt
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 11, 19:00)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kokie grožiai wub.gif
vaikiški irgi wub.gif
Atsakyti