Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tinulia 84 , man patinka visi tortai daryti iš dūšios ( lai ir ne visai lygūs ) , kur haltūra - matau , bet aš nesu čia tokia didi meistrė , kad galėčiau kritikuoti kitų darbus , lai kritikuoja kas tai sugeba smile.gif .

Klaidų matau , na ir kas , juk ir pačios jas matote , kam dar pilti druskos į žaizdą .... ir pas mane jų būna tų klaidų , tuoj sakysite " nebūna ", o va čia jau kita pusė , mokėjimas paslėpti kas nereikalinga irgi menas biggrin.gif .

Sėkmės visoms smile.gif .
Atsakyti
Pritariu 100% @adrij@ dėl tinulia 84 komentaro...vakar galvojau rašyti,bet kažkur nubėgau ax.gif

Maždaug prieš 3 metus užsukau į šią temą ir pamačiau Cipsiuko,Asseni,Meian,Monikutės,Kirbės,Olestos,Daividijos...ir dar daug kitų merginų tortus,-likau be galo sužavėta,nes tokių šedevrų-nebuvau net sapnavusi...ir pagalvojau-argi tai įmanoma padaryt plikom rankom unsure.gif Todėl manau,kad labai šaunu,kad mūsų favoritės neapleidžia šios temelės ir bent retkarčiais pamalonina mūsų akis blush2.gif ...nenuostabu,kad jų tortai mums atrodo tobuli wub.gif

Kas negerai-pačios matome,jei ne iš kart tai ant nuotraukos pastebime,o kad visoms,ypač pradedančioms reikia palaikymo,o ne kritikos tai irgi faktas . Kaip jau minėjau-mano pirmi tortai buvo tikri kleckai ...bet dar turiu nuotrauką kaip 10-metė dukra juo džiaugėsi smile.gif ,tai buvo prieš 2,5 metų.Jeigu tada man kas nors būtų pasakę,kad tai kleckas,o ne tortas-tikriausiai niekada nebebūčiau bandžiusi iškepti tortą blush2.gif .

ax.gif Taip kad pasilieku prie savo nuomonės,kad pradėti kepti tortus savo vaikučiams-yra labai sveikintinas dalykas,jau vien už tai mamytės nusipelno oro_buckis.gif ,o kaip seksis toliau-laikas parodys-"užsikabliuos"-tobulės,"neužsikabliuos"-numes viską jau po pirmo torčiuko smile.gif

Pasikartosiu,kad visų torčiukai yra šilti,mieli ir gražūs wub.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 13, 23:17)
sveikutes smile.gif

koks fainas babausiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 14, 08:40)
koks fainas babausiukas  biggrin.gif

oi aciu smile.gif

Ir aa pritariu, sioje temoje tiek groziu pamatau- o kur kepa kepejeles sioje temoje- tai net nebandai lygiutis tik aki ir sirdi pamalonini biggrin.gif
O kai darai pirma ar antra karta gyvenime torta biggrin.gif ogo go kokie jie grazus atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kaip pritariu dėl torčiukų "nuo dūšios". Žinokit, geriau kreivas šleivas, bet savom rankom gamintas ant gimtadienio stalo. Va, čia mano antras bandymas su dengimo mase - sūniuko gimtadieniui. Iki šedevro - net nesimato kelio pabaigos, bet kiek vaikui laimės buvo padėt mamai daryt! O, kai pamatė jau užbaigtą - jetus, kiek džiaugsmo šūksnių buvo ir noro pažaisti!
Snicker'as su pastilažu ax.gif
user posted image
Aišku, turim ir griovėją - mažoji pridarė skylyčių kur tik netingėjo, sparnus nurovė, aplaižė.. lotuliukas.gif
Pas mane dar šaldytuvas per daug drėgnas, tai ėmė tirpt doh.gif Na, bet rezultatas visvien buvo - visiems patiko ir skanu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 14, 09:46)
jetus, kiek džiaugsmo šūksnių buvo ir noro pažaisti!

thumbup.gif Nuoširdžiausi mūsų darbų vertintojai wub.gif

Gražus lėktuvas,šaunuolė wub.gif

Mano mažius užsiprašė jūsiškio lėktuvo per gimtadienį lotuliukas.gif bet jis užsiprašo visų vaikiškų torčiukų,kuriuos tik pamato man vartant šiuos puslapius ,taigis jau turiu užsakymų rugpjūčio 27-ąjai tiek,kad galėčiau ir pradėti,nes kitaip nespėsiu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 14 gegužės 2012 - 08:57
ačiū mergytės už šiltus žodžius, smagu išgirsti vertinimą, o be to ir pasidžiaugti jūsų darbeliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai nuostabūs, spalvingi ir tegu aš beturiu labai labai kruopelytę laiko aktyviam dalyvavimui forume, bet labai smagu užbėgti ir peržiūrėti Jūsų tortus smile.gif jie nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas turite laiko ar galite parašyti Snickers torto recepta blush2.gif Būčiau labai dėkinga oro_buckis.gif Neturiu labai laiko ieškoti 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 14, 09:27)
Kas turite laiko ar galite parašyti Snickers torto recepta blush2.gif Būčiau labai dėkinga oro_buckis.gif Neturiu labai laiko ieškoti 2.gif

Labu vakar kaiptik ieskojau
http://www.supermama...;#entry26015688
Atsakyti
siandien namuose kepu ambasadoriu meduti wub.gif , jau gal menesi laiko apie ji svajojau doh.gif , vis neprisiruosdavau blush2.gif . O sekanciai progai ketinu daryti stai toki Sokoladini torta su avietemis ir pistacijomis , tik as mane bus vienas biskvitas (apatinis) , o sluoksniu bus po du, tik klausimas iskilo, kuom ji reiks papuosti? Juk ant zele gal negalima sviestinio kremo, kad galeciau ji apdengti mase g.gif ir skaiciau komentaruose, kad zele atsiskyre nuo biskvito, tai ka daryti kad taip nenutiktu? g.gif
Atsakyti
Laba,
pritariu auksciau mergaiciu issakyta nuomonei drinks_cheers.gif
Visu mergaiciu grazus tortai, o tobulejimui ribu nera. Mums taip pat dar mokintis ir mokintis biggrin.gif

Snickers, pastilazas
user posted image
Atsakyti
koks lektuvelis thumbup.gif

maiselis irgi thumbup.gif

mano vienas ax.gif snikers,pastilazas 2200gr
user posted image
Atsakyti