tinulia 84 , man patinka visi tortai daryti iš dūšios ( lai ir ne visai lygūs ) , kur haltūra - matau , bet aš nesu čia tokia didi meistrė , kad galėčiau kritikuoti kitų darbus , lai kritikuoja kas tai sugeba .
Klaidų matau , na ir kas , juk ir pačios jas matote , kam dar pilti druskos į žaizdą .... ir pas mane jų būna tų klaidų , tuoj sakysite " nebūna ", o va čia jau kita pusė , mokėjimas paslėpti kas nereikalinga irgi menas .
Sėkmės visoms .
Pritariu 100% @adrij@ dėl tinulia 84 komentaro...vakar galvojau rašyti,bet kažkur nubėgau
Maždaug prieš 3 metus užsukau į šią temą ir pamačiau Cipsiuko,Asseni,Meian,Monikutės,Kirbės,Olestos,Daividijos...ir dar daug kitų merginų tortus,-likau be galo sužavėta,nes tokių šedevrų-nebuvau net sapnavusi...ir pagalvojau-argi tai įmanoma padaryt plikom rankom Todėl manau,kad labai šaunu,kad mūsų favoritės neapleidžia šios temelės ir bent retkarčiais pamalonina mūsų akis ...nenuostabu,kad jų tortai mums atrodo tobuli
Kas negerai-pačios matome,jei ne iš kart tai ant nuotraukos pastebime,o kad visoms,ypač pradedančioms reikia palaikymo,o ne kritikos tai irgi faktas . Kaip jau minėjau-mano pirmi tortai buvo tikri kleckai ...bet dar turiu nuotrauką kaip 10-metė dukra juo džiaugėsi ,tai buvo prieš 2,5 metų.Jeigu tada man kas nors būtų pasakę,kad tai kleckas,o ne tortas-tikriausiai niekada nebebūčiau bandžiusi iškepti tortą .
Taip kad pasilieku prie savo nuomonės,kad pradėti kepti tortus savo vaikučiams-yra labai sveikintinas dalykas,jau vien už tai mamytės nusipelno ,o kaip seksis toliau-laikas parodys-"užsikabliuos"-tobulės,"neužsikabliuos"-numes viską jau po pirmo torčiuko
Pasikartosiu,kad visų torčiukai yra šilti,mieli ir gražūs Sėkmės
Maždaug prieš 3 metus užsukau į šią temą ir pamačiau Cipsiuko,Asseni,Meian,Monikutės,Kirbės,Olestos,Daividijos...ir dar daug kitų merginų tortus,-likau be galo sužavėta,nes tokių šedevrų-nebuvau net sapnavusi...ir pagalvojau-argi tai įmanoma padaryt plikom rankom Todėl manau,kad labai šaunu,kad mūsų favoritės neapleidžia šios temelės ir bent retkarčiais pamalonina mūsų akis ...nenuostabu,kad jų tortai mums atrodo tobuli
Kas negerai-pačios matome,jei ne iš kart tai ant nuotraukos pastebime,o kad visoms,ypač pradedančioms reikia palaikymo,o ne kritikos tai irgi faktas . Kaip jau minėjau-mano pirmi tortai buvo tikri kleckai ...bet dar turiu nuotrauką kaip 10-metė dukra juo džiaugėsi ,tai buvo prieš 2,5 metų.Jeigu tada man kas nors būtų pasakę,kad tai kleckas,o ne tortas-tikriausiai niekada nebebūčiau bandžiusi iškepti tortą .
Taip kad pasilieku prie savo nuomonės,kad pradėti kepti tortus savo vaikučiams-yra labai sveikintinas dalykas,jau vien už tai mamytės nusipelno ,o kaip seksis toliau-laikas parodys-"užsikabliuos"-tobulės,"neužsikabliuos"-numes viską jau po pirmo torčiuko
Pasikartosiu,kad visų torčiukai yra šilti,mieli ir gražūs Sėkmės
QUOTE(’·٠●Sandrita● @ 2012 05 13, 23:17)
sveikutes
koks fainas babausiukas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 14, 08:40)
koks fainas babausiukas
oi aciu
Ir aa pritariu, sioje temoje tiek groziu pamatau- o kur kepa kepejeles sioje temoje- tai net nebandai lygiutis tik aki ir sirdi pamalonini
O kai darai pirma ar antra karta gyvenime torta ogo go kokie jie grazus atrodo
Oi, kaip pritariu dėl torčiukų "nuo dūšios". Žinokit, geriau kreivas šleivas, bet savom rankom gamintas ant gimtadienio stalo. Va, čia mano antras bandymas su dengimo mase - sūniuko gimtadieniui. Iki šedevro - net nesimato kelio pabaigos, bet kiek vaikui laimės buvo padėt mamai daryt! O, kai pamatė jau užbaigtą - jetus, kiek džiaugsmo šūksnių buvo ir noro pažaisti!
Snicker'as su pastilažu
Aišku, turim ir griovėją - mažoji pridarė skylyčių kur tik netingėjo, sparnus nurovė, aplaižė..
Pas mane dar šaldytuvas per daug drėgnas, tai ėmė tirpt Na, bet rezultatas visvien buvo - visiems patiko ir skanu buvo
Snicker'as su pastilažu
Aišku, turim ir griovėją - mažoji pridarė skylyčių kur tik netingėjo, sparnus nurovė, aplaižė..
Pas mane dar šaldytuvas per daug drėgnas, tai ėmė tirpt Na, bet rezultatas visvien buvo - visiems patiko ir skanu buvo
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 14, 09:46)
Nuoširdžiausi mūsų darbų vertintojai
Gražus lėktuvas,šaunuolė
Mano mažius užsiprašė jūsiškio lėktuvo per gimtadienį bet jis užsiprašo visų vaikiškų torčiukų,kuriuos tik pamato man vartant šiuos puslapius ,taigis jau turiu užsakymų rugpjūčio 27-ąjai tiek,kad galėčiau ir pradėti,nes kitaip nespėsiu
ačiū mergytės už šiltus žodžius, smagu išgirsti vertinimą, o be to ir pasidžiaugti jūsų darbeliais tikrai nuostabūs, spalvingi ir tegu aš beturiu labai labai kruopelytę laiko aktyviam dalyvavimui forume, bet labai smagu užbėgti ir peržiūrėti Jūsų tortus jie nuostabūs
Kas turite laiko ar galite parašyti Snickers torto recepta Būčiau labai dėkinga Neturiu labai laiko ieškoti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 14, 09:27)
Kas turite laiko ar galite parašyti Snickers torto recepta Būčiau labai dėkinga Neturiu labai laiko ieškoti
Labu vakar kaiptik ieskojau
http://www.supermama...;#entry26015688
siandien namuose kepu ambasadoriu meduti , jau gal menesi laiko apie ji svajojau , vis neprisiruosdavau . O sekanciai progai ketinu daryti stai toki Sokoladini torta su avietemis ir pistacijomis , tik as mane bus vienas biskvitas (apatinis) , o sluoksniu bus po du, tik klausimas iskilo, kuom ji reiks papuosti? Juk ant zele gal negalima sviestinio kremo, kad galeciau ji apdengti mase ir skaiciau komentaruose, kad zele atsiskyre nuo biskvito, tai ka daryti kad taip nenutiktu?