Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kaciora* @ 2012 05 13, 11:08)
bet man kazkodel neatidaro www.sal2.com  g.gif

neatidaro, nes neteisingas adresas. Turi buti www.sal2.puslapiai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astull: 13 gegužės 2012 - 10:30
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 13, 10:32)

Saules zuikuti, kaip sitam tortui padarytas virsus? kokiu irankiu?
As bandziau padaryti pagalvele, tai taip sugadinau "rombuodama" ja  unsure.gif

o kodel sakot,kad sugadinot?kas jum nepatinka?
pas mane ten tokios tipo siules,tik foto nesimato.irankis panasus i sita (antras nuo apacios) http://sal2.puslapiai.lt/irankiai.htm
Atsakyti
Jūsų taip dailiai tortai apdengti pastilažu,ką aš ne taip darau, kad man apačia torto susiklostuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 13, 11:40)
Jūsų taip dailiai tortai apdengti pastilažu,ką aš ne taip darau, kad man apačia torto susiklostuoja? g.gif

matyt perkieta mase gaunasi,sunkiau tamposi
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 13, 07:52)
Dažų turiu įvairių firmų , o ryškios ( kaip sako "rėkiančios ") tik AmeriColor su prierašu ELECTRIC , šita mėlyna ELECTRIC BLUE , ir skaičiukas ir kaspinukas irgi su tuo prierašu PURPLE ir PINK , bet ar kampas fotografuojant  , ar atšvietimas juos " nugesino " , taip jie irgi labai ryškūs .

man patinka ta melyna ne del ryskumo, o jos atspalvis toks geras, labai graziai melynas, nes kitos melynos man tokios saltos buna.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, adrijos tortai, kaip visad tobuli, kai jūs sakot, kad visų tortukai labai gražūs, man skamba nenuoširdžiai smile.gif bet aš čia ne iš blogosios pusės, bet, kai jūs sugebate taip fantastiškai padaryti, jums negali patikti prasčiau atrodantys tortukai smile.gif jūs nebent galite klaidas mūsų išsakyti, ir aš labai laukčiau, man būtų smagia išgirsti kokybišką kritiką wink.gif

tortas snikersas, puoštas saldainių mase, ir šlapia beze.
user posted image
Tortas snikersas
user posted image
Tortas snikersas bei varškinis gaivumėlis, saldainių masė bei beze
user posted image
Tortas snikersas, dengiamas pastilažas, šlapie bezė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 04, 21:12)

Sokoladine nata
user posted image

Gal parasytumete kokiu antgaliu daromos tokios rozes? dekui
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 05 13, 18:28)
tortas snikersas, puoštas saldainių mase, ir šlapia beze.

o jau leliuko grooozis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristama @ 2012 05 13, 01:18)
Gal kuri atsakys i mano kvailokus klausimus ax.gif

manau visai nekvaili, man kaip naujokei irgi visa tai aktualu. Tikiuosi kas nors atsakys
Atsakyti
sveikutes smile.gif Po vargu vargeliu pasirodau ir as savaji tortuka dukrytes gimtadieniui- su jusu nesilyginu- nuosekliai seku temuke ir kol kas mokaus... Kartais sunkiau kartais legviau..
Mano antrasis tortukas dukrytei
Rafaelo
Mase tortui su gliukoze
user posted image

P.s dar klausimelis kaip nuvalot nuo visko pudra ir krakmola po lipdymo ar pries? nes man nieaip nesigauna grazia nuvalyt... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sandria, žinok ir man nesigauna, valiau ir vandeniu ir degtine vistiek viskas matosi, na tam kartui nesimato, bet ar pamatau klientų nuotraukoj kokioj, net baisu pačiai pasidaro.....sakau gal kas kočiojasi mases ant aliejaus, ir nieko paskui valyti nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)
Auksiuke , nuostabus 18 tortas  lotuliukas.gif  wub.gif , baliavoju iki ryto , rankinuką galiu ir pamest , o bateliams tai išvis vieta tik ant kelio  biggrin.gif

va cia zmogus su fantazija lotuliukas.gif
Atsakyti