Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(loret30 @ 2012 05 12, 19:17)
Labai gražūs visų torčiukai  wub.gif
unsure.gif Tai kad nematavau-maždaug dariau skirtingų dydžių-paskutinė barbytė-snickersas tai tiesiog tepiau blynus ir kepiau. Didžiausias blynas buvo iš 2 šaukštų tešlos,mažiausias iš 0,5. Sėkmės  mirksiukas.gif
aaa, tai po viena blyneli kepet? kiek ziurejau video, tai vis maciau, kad didelius biskvitus iskepa ir supjausto, tai galvoju, o jei neturiu tokios siaurejancios fomos... Aciu

QUOTE(kristiene @ 2012 05 12, 19:28)
bigsmile.gif kas bandys torta kept  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif lauksim foto  thumbup.gif
tai kad siandienini geda rodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 12, 17:40)
Grįžau sušalus , prisėdau čia .... ir išsilydžiau nuo tiek nuostabių tortukų  wub.gif  aplodismentai visoms ploja.gif .

"Snikersas " ir " Persikinis " .

labai labai sis torciukas wub.gif
norejau pasiteirauti kokia melyna salva cia nauodojote? ji labai grazaus melynumo, niekaip nerandu grazios melynos, taip kaip ir geltonos sad.gif
busiu labai dekinga jei pasidalinsite. 4u.gif
Atsakyti
DAr keli aujokes darbukai blush2.gif

Tas pats medutis puostas beze ir pastiliazu, krikstasunio krikstynoms:
My Webpage

Biksvitinis medutis, beze, patiliazas, senelio 80-meciui:
My Webpage

Medutis,pastiliazas:
My Webpage

Kondensuoto pieno biksvitas, jogurtinis-giretineles kremas, puosta su beze ir pastiliazu:
My Webpage

Prie to pacio dar noreciau paklausti,
1.kaip jums pavyksta aptepti biksvita beze kremu,kad jis neapliptu trupinukais,man vis nepavyksta,nes kai kur noriu palikti nedzibuota,bet tenka dzibuoti,nes graziai neina uztepti bezo blush2.gif doh.gif GAl pries tepant beza dar aptepat pertepimo kremu ar kaip?
2.man vis nepavyksta susitvarkyti su pastiliazu (aisku cia reikia 100 k daryti ir gal kada pavyks), bet atrodo graziai isikocioja,bet vis prilimpa prie stalo apacia,nors atrodo ir daug pudros barstau,paskui tenka perminkyt ir taip keliskartus kol sekmingai uztupdau ant torto ir ta mase jau buna pasidarius kietesne (matyt nuo pudros),o pastovejus ant torto ima skilinet.
3.Ir dar klausimelis pastiliazo tema-is keliu normu jus darote pastiliaza vieno torto dengimui,juk jeigu norisi nusispalvinti keleta spalvu gelyciu,baiboku lipdymui (skirtingu,negu torto dengimui), tai turbut vienos normos neuzteks?(bent jau man teoriskai uztektu,bet nzn kiek pagrindui reikia nusispalvinti,todel spalvinu visa norma:geda2: )
Gal kuri atsakys i mano kvailokus klausimus ax.gif

Atsakyti
Maciau, kad yra tema apie maistinius dazus, bet tokia apmirus. Sakykite, kokios firmos dazus ir is kur naudojate??? kur yra pirkti naturaliu? labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif o jusu visu darbai nuostabus, tikrai ikvepiate wub.gif
Atsakyti
As perku Kaune urmo bazej zuvies sandelyje dazu miltukus,bet ten nzn kokios firmos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)
Mingauiliux , nu tik nereik čia mum pasakot , kad antras tortas , labai jau dailus tortukas  smile.gif , man toks gavos gal tik 22-antras , o tą katytę tai tikrai nusisavinčiau

hihihi.gif
Katyte snd. jau be usu, gelyciu nei pedsako (mano mazoji viska nurinko pirmiausiai), liko tik torto likuciai, nes nerealiai skanus snikersas (nebuvau niekada bandziusi tokio, likau suzaveta skoniu wub.gif )
Aciukas uz pagyrimus visoms smile.gif Reiskia gal galiu ir toliau bandyti kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 13, 00:02)
labai labai sis torciukas wub.gif
norejau pasiteirauti kokia melyna salva cia nauodojote? ji labai grazaus melynumo, niekaip nerandu grazios melynos, taip kaip ir geltonos sad.gif
busiu labai dekinga jei pasidalinsite. 4u.gif

Dažų turiu įvairių firmų , o ryškios ( kaip sako "rėkiančios ") tik AmeriColor su prierašu ELECTRIC , šita mėlyna ELECTRIC BLUE , ir skaičiukas ir kaspinukas irgi su tuo prierašu PURPLE ir PINK , bet ar kampas fotografuojant , ar atšvietimas juos " nugesino " , taip jie irgi labai ryškūs .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 13, 08:52)
Dažų turiu įvairių firmų , o ryškios ( kaip sako "rėkiančios ") tik AmeriColor su prierašu ELECTRIC , šita mėlyna ELECTRIC BLUE , ir skaičiukas ir kaspinukas irgi su tuo prierašu PURPLE ir PINK , bet ar kampas fotografuojant  , ar atšvietimas juos " nugesino " , taip jie irgi labai ryškūs .

o kur perkate situos dazus? bei ar jie nera labai jau dirbtiniai? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
O jau tortu groziai groziai smile.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 11, 16:15)
varskinis su persikais 2,1kg
user posted image

Saules zuikuti, kaip sitam tortui padarytas virsus? kokiu irankiu?
As bandziau padaryti pagalvele, tai taip sugadinau "rombuodama" ja unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kausriukas: 13 gegužės 2012 - 09:33
Ne dirbtinių dažų yra Rimi parduotuvėse , tik ar jūs su jais ką nudažysite nežinau , jie skysti kaip vanduo , be to atidarius buteliukų , jūs turite , mažai laiko jiems sunaudoti , kitaip pilsite lauk .

Ant lentelės aš užrašiau adresą kur juos pirkti . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 13 gegužės 2012 - 09:36
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 13, 09:34)
Ne dirbtinių dažų yra Rimi parduotuvėse , tik ar jūs su jais ką nudažysite nežinau , jie skysti kaip vanduo  , be to atidarius buteliukų , jūs turite , mažai laiko jiems sunaudoti , kitaip pilsite lauk .

Ant lentelės aš užrašiau adresą  kur juos pirkti . smile.gif

aisku, aciu labai, teks pirkt dirbtinius 4u.gif
bet man kazkodel neatidaro www.sal2.com g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora*: 13 gegužės 2012 - 10:09
Sveikutes,as vel su klausimuku g.gif
Kiek laiko gali stoveti maiselyje aistingas.Pirma karta ji gaminuosi,nes dariau kiskio ausytes,liko tik jas ant torto uzdeti ir doh.gif luzo bash.gif mesgisiu aistingu suklijuoti
Kristama,nerodo man tortuku verysad.gif
Atsakyti