Grįžau sušalus , prisėdau čia .... ir išsilydžiau nuo tiek nuostabių tortukų aplodismentai visoms .
"Snikersas " ir " Persikinis " .
@adrij@,as jau paskutiniu metu tik tyliai ziuriu,groziuosi,net nerasau nieko,bet nesusilaikiau,koks grozis,kruopstumas,kiekviena detale apmastyta
@adrij@ jūsų fantazija ir sugebėjimai beribiai
Auksiuke , nuostabus 18 tortas , baliavoju iki ryto , rankinuką galiu ir pamest , o bateliams tai išvis vieta tik ant kelio
Nevute skaičiavkė superinė , aš su tokiu daiktu dirbu kiekvieną dieną , baltos nesu mačius , bet tai gal čia tik aš kaimietė tokių nemačiau , bet tokios laaaaabai norėč , o dar jei ir suėst galima tai išvis tobula
Mingauiliux , nu tik nereik čia mum pasakot , kad antras tortas , labai jau dailus tortukas , man toks gavos gal tik 22-antras , o tą katytę tai tikrai nusisavinčiau
Divia auksinė žuvytė tikrai labai mane sužavėjo , tortukas tikrai vertas pačių aukščiausių įvertinimų
Buziukas medelis man labai patiktų , jei kamienas būtų tamsesnis
pasta222 nežinau , gal aš dėl kompozicijų ir norėčiau kabinėtis , bet vistik mane labiausiai sužavėjo nuostabiai lygūs torų šonai , jokių raukšlių ir jokių kliurkų , gal galima plačiau , kaip viską darote . dėkui
Auksiuke , nuostabus 18 tortas , baliavoju iki ryto , rankinuką galiu ir pamest , o bateliams tai išvis vieta tik ant kelio
Nevute skaičiavkė superinė , aš su tokiu daiktu dirbu kiekvieną dieną , baltos nesu mačius , bet tai gal čia tik aš kaimietė tokių nemačiau , bet tokios laaaaabai norėč , o dar jei ir suėst galima tai išvis tobula
Mingauiliux , nu tik nereik čia mum pasakot , kad antras tortas , labai jau dailus tortukas , man toks gavos gal tik 22-antras , o tą katytę tai tikrai nusisavinčiau
Divia auksinė žuvytė tikrai labai mane sužavėjo , tortukas tikrai vertas pačių aukščiausių įvertinimų
Buziukas medelis man labai patiktų , jei kamienas būtų tamsesnis
pasta222 nežinau , gal aš dėl kompozicijų ir norėčiau kabinėtis , bet vistik mane labiausiai sužavėjo nuostabiai lygūs torų šonai , jokių raukšlių ir jokių kliurkų , gal galima plačiau , kaip viską darote . dėkui
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)
as irgi jo norejau tamsesnio, dejau dazus i brinkinama zelatina, pamacius, kad spalva per sviesi bandziau dar iminyti i mase dazu, bet nelabai man gavosi, tai galvojau daugiau dazu geriau neminkysiu, nerizikuosiu
Adrija, nerealus tortukas paskutinis
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)
del kompoziciju prasom prisikabinti
kritika visada i nauda...vis dar mokomes
...del ligiu sonu na ...nevisada iseina idealiai kaip @adrija@ torto krastus apipjaustau peiliu jei neligu po to dedu spaklio, i saldituva, ir dengiu pastilaza
o as dar norejau paklausti kiek laiko galima laikyti saldytuve sarlot krema? pirma kart dariau ji siandien ir visos normos, bet man jo kazkur puse liko net
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 12, 20:14)
o as dar norejau paklausti kiek laiko galima laikyti saldytuve sarlot krema? pirma kart dariau ji siandien ir visos normos, bet man jo kazkur puse liko net
idek i kamera ten galesi ilgai laikyti Kai reikes issiimsi atsildysi ir sunaudosi
QUOTE(Atize @ 2012 05 12, 21:43)
idek i kamera ten galesi ilgai laikyti Kai reikes issiimsi atsildysi ir sunaudosi
dekui, taip ir padarysiu
@adrija@ - išvirtau iš koto nuo spalvų ryškumo ir viso grožio Tikiuos, kai būsiu močiutė, ir aš taip mokėsiu
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 12, 21:06)
del kompoziciju prasom prisikabinti
...del ligiu sonu na ...nevisada iseina idealiai kaip @adrija@ torto krastus apipjaustau peiliu jei neligu po to dedu spaklio, i saldituva, ir dengiu pastilaza
gal ne tiek prie kompozicijos , bet kampas kaip nufotkinta man nepatiko , nes puokštės faktiškai tai nesimato , patį grožį paslėpei , bet užtat nuostabiai lygūs šonai matos
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 12, 21:52)
@adrija@ - išvirtau iš koto nuo spalvų ryškumo ir viso grožio Tikiuos, kai būsiu močiutė, ir aš taip mokėsiu
jūs išvis nepakartojama , man kai buvo 8 metai aš norėjau užaugus būt antra po Tereškovos , bet supratau , kad nelemta
kai pabandžiau papuošt pirmą tortą suprataau , kad net būdama 90 metų močiutė nesugebėsiu taip puošt kaip @adrij@
jeigu jūs manot , kad jums pavyks , tai linkiu sėkmės
Sveikos Esu naujoke "uzsikretusi" tortu liga. Kol kas skaiciau jusu pasisakymus,grozejausi darbeliais - jie visi nuostabus
Pagaliau pasiryzau ir savo darbelius parodyti,nors jie neprilygsta jusu groziams
Cipsiuko medutis puostas pastiliazu:
My Webpage
Pagaliau pasiryzau ir savo darbelius parodyti,nors jie neprilygsta jusu groziams
Cipsiuko medutis puostas pastiliazu:
My Webpage