Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Grįžau sušalus , prisėdau čia .... ir išsilydžiau nuo tiek nuostabių tortukų wub.gif aplodismentai visoms ploja.gif .

"Snikersas " ir " Persikinis " .

user posted image...user posted image
Atsakyti
@adrij@,as jau paskutiniu metu tik tyliai ziuriu,groziuosi,net nerasau nieko,bet nesusilaikiau,koks grozis,kruopstumas,kiekviena detale apmastyta wub.gif
Atsakyti
@adrij@ jūsų fantazija ir sugebėjimai beribiai wub.gif

Auksiuke , nuostabus 18 tortas lotuliukas.gif wub.gif , baliavoju iki ryto , rankinuką galiu ir pamest , o bateliams tai išvis vieta tik ant kelio biggrin.gif

Nevute skaičiavkė superinė , aš su tokiu daiktu dirbu kiekvieną dieną , baltos nesu mačius biggrin.gif , bet tai gal čia tik aš kaimietė tokių nemačiau biggrin.gif , bet tokios laaaaabai norėč , o dar jei ir suėst galima tai išvis tobula lotuliukas.gif

Mingauiliux , nu tik nereik čia mum pasakot , kad antras tortas , labai jau dailus tortukas smile.gif , man toks gavos gal tik 22-antras , o tą katytę tai tikrai nusisavinčiau

Divia auksinė žuvytė tikrai labai mane sužavėjo wub.gif , tortukas tikrai vertas pačių aukščiausių įvertinimų 4u.gif

Buziukas medelis man labai patiktų , jei kamienas būtų tamsesnis smile.gif

pasta222 nežinau , gal aš dėl kompozicijų ir norėčiau kabinėtis , bet vistik mane labiausiai sužavėjo nuostabiai lygūs torų šonai wub.gif , jokių raukšlių ir jokių kliurkų , gal galima plačiau , kaip viską darote g.gif smile.gif . dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)
Buziukas medelis man labai patiktų , jei kamienas būtų tamsesnis  smile.gif

as irgi jo norejau tamsesnio, dejau dazus i brinkinama zelatina, pamacius, kad spalva per sviesi bandziau dar iminyti i mase dazu, bet nelabai man gavosi, tai galvojau daugiau dazu geriau neminkysiu, nerizikuosiu blush2.gif
Adrija, nerealus tortukas paskutinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 12, 20:11)

pasta222 nežinau , gal aš dėl kompozicijų ir norėčiau kabinėtis , bet vistik mane labiausiai sužavėjo nuostabiai lygūs torų šonai  wub.gif , jokių raukšlių ir jokių kliurkų , gal galima plačiau , kaip viską darote  g.gif  smile.gif . dėkui  4u.gif

del kompoziciju prasom prisikabinti biggrin.gif
kritika visada i nauda...vis dar mokomes blush2.gif
...del ligiu sonu smile.gif na ...nevisada iseina idealiai kaip @adrija@ ax.gif torto krastus apipjaustau peiliu jei neligu po to dedu spaklio, i saldituva, ir dengiu pastilaza smile.gif
Atsakyti
o as dar norejau paklausti kiek laiko galima laikyti saldytuve sarlot krema? g.gif pirma kart dariau ji siandien ir visos normos, bet man jo kazkur puse liko net doh.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 12, 20:14)
o as dar norejau paklausti kiek laiko galima laikyti saldytuve sarlot krema? g.gif pirma kart dariau ji siandien ir visos normos, bet man jo kazkur puse liko net doh.gif

idek i kamera ten galesi ilgai laikyti mirksiukas.gif Kai reikes issiimsi atsildysi ir sunaudosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 05 12, 21:43)
idek i kamera ten galesi ilgai laikyti  mirksiukas.gif  Kai reikes issiimsi atsildysi ir sunaudosi  biggrin.gif

dekui, taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
@adrija@ - išvirtau iš koto nuo spalvų ryškumo ir viso grožio mega_shok.gif Tikiuos, kai būsiu močiutė, ir aš taip mokėsiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 12 gegužės 2012 - 20:52
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 12, 21:06)
del kompoziciju prasom prisikabinti biggrin.gif
kritika visada i nauda...vis dar mokomes blush2.gif
...del ligiu sonu smile.gif na ...nevisada iseina idealiai kaip @adrija@  ax.gif  torto krastus apipjaustau peiliu jei neligu po to dedu spaklio,  i saldituva, ir  dengiu pastilaza smile.gif

gal ne tiek prie kompozicijos , bet kampas kaip nufotkinta man nepatiko , nes puokštės faktiškai tai nesimato smile.gif , patį grožį paslėpei , bet užtat nuostabiai lygūs šonai matos biggrin.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 05 12, 21:52)
@adrija@ - išvirtau iš koto nuo spalvų ryškumo ir viso grožio mega_shok.gif Tikiuos, kai būsiu močiutė, ir aš taip mokėsiu  cool.gif

jūs išvis nepakartojama wub.gif , man kai buvo 8 metai aš norėjau užaugus būt antra po Tereškovos , bet supratau , kad nelemta biggrin.gif
kai pabandžiau papuošt pirmą tortą suprataau , kad net būdama 90 metų močiutė nesugebėsiu taip puošt kaip @adrij@
jeigu jūs manot , kad jums pavyks , tai linkiu sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 12, 17:54)
26 cm skersmens drasiai uzteks.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu naujoke "uzsikretusi" tortu liga. Kol kas skaiciau jusu pasisakymus,grozejausi darbeliais - jie visi nuostabus thumbup.gif
Pagaliau pasiryzau ir savo darbelius parodyti,nors jie neprilygsta jusu groziams doh.gif

Cipsiuko medutis puostas pastiliazu:
My Webpage
Atsakyti