As irgi pasirodau su savo antru tortu mano tortu darymo praktikoje. Truputi raides kreivai priklijavau. Gyvai demesio neatkreipiau, o dabar akis bado
mingailiux saunuole man tai labaaaiii grazus tavo torciukas.
Man tai buvo bajeris: sesuo paparse pagaminti snikersa mamayciu dienai mokykloje, sugalvojau papauosti torta sokoladiniu krasteliu , na tuo tokiu aukstu... ir ka manot svainis isidejo i kartsa masina ir tas krastelis graziai ant torto susileido bet sake vistiek graziai atrode
Man tai buvo bajeris: sesuo paparse pagaminti snikersa mamayciu dienai mokykloje, sugalvojau papauosti torta sokoladiniu krasteliu , na tuo tokiu aukstu... ir ka manot svainis isidejo i kartsa masina ir tas krastelis graziai ant torto susileido bet sake vistiek graziai atrode
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 12, 16:16)
As irgi pasirodau su savo antru tortu mano tortu darymo praktikoje. Truputi raides kreivai priklijavau. Gyvai demesio neatkreipiau, o dabar akis bado
Man irgi labai grazus
Dabar ziuriu i fotke to savo torto, nu kaip rezia aki nesimetriskai gelytes isdestytos. Nors specialiai nesistengiau simetriskai daryti, bet atrodo dabar kaip su broku Reikejo tada jau simetrijos laikytis Nu zodz, fotkej ir pasimato visos kliurkos
Mingailiux, nu saunuole! Net netikiu, kad antras tortukas gyvenime!
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 12, 15:03)
Mingailiux, nu saunuole! Net netikiu, kad antras tortukas gyvenime!
Aciu
Siaip tortas tai ne antras, bet taip puostas, su pastiliazu tai antras, nes visada puosdavau su trupiniais, zele, uogom ir pan. Na, kuo greiciau. okiu gelyciu, nieko. O tokie tortai man budavo mistika gryna
Mingailiux nereik tos simetrijos, labai graziai ir taip
niukse tiek cia tos pagalvos is manes tebuvo, bet grybas tai laaaaabai liuks
Olesta
Ir kempiniukas ir kominijos dailus
Buhalteriu dienai tortukas
niukse tiek cia tos pagalvos is manes tebuvo, bet grybas tai laaaaabai liuks
Olesta
Ir kempiniukas ir kominijos dailus
Buhalteriu dienai tortukas
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 12, 14:16)
Gyvai demesio neatkreipiau, o dabar akis bado
nu zinok man nei raides ,nei gelytes i akis nekrenta.o va katytes nosis tai iskart i aki krito ji turetu buti horizontali,va kaip foto http://www.google.lt...9,r:14,s:0,i:98
QUOTE(Nevute @ 2012 05 12, 15:23)
--------------
fainas grybukas
o kempiniukas atrodo sako-ne ne,nefotografuokit manes
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 12, 15:39)
nu zinok man nei raides ,nei gelytes i akis nekrenta.o va katytes nosis tai iskart i aki krito ji turetu buti horizontali,va kaip foto
Ale rimtai. Nu net nesusimasciau apie nosi. Tik paziurejau, kad geltona turi buti. Man ta Kitte tai grynas nesusipratimas. Nei kate, nei kliackas Kazkoks neaiskus zvieris Ko cia tos musu mergos alpsta del ju
Dekui merginos uz atsakyma,taip ir galvojau, kad apsizioplinau ,bet niekis sueis.
paprasciaussiai jos man tokios ryskios galvoju maziau chemijos idesiu ir sia tau boba devintines
o jau smurfu namelis
paprasciaussiai jos man tokios ryskios galvoju maziau chemijos idesiu ir sia tau boba devintines
o jau smurfu namelis
sudedu sios savaites savo darbelius ir einu ziuret, kokiu tortu prikepet
18 am gimtadieniui, snickers, 2.5 kg, pastilazas
dar vienas 18am gimtadieniui
abrikosinis, 1.9kg, sl.beze, pastilazas
broliuko ir sesytes krikstynom, varskinis su persikais, pastilazas, 2.5kg
6iu metu princesei, varskinis su persikais, pastilazas, sl.beze, 2.5kg
18 am gimtadieniui, snickers, 2.5 kg, pastilazas
dar vienas 18am gimtadieniui
abrikosinis, 1.9kg, sl.beze, pastilazas
broliuko ir sesytes krikstynom, varskinis su persikais, pastilazas, 2.5kg
6iu metu princesei, varskinis su persikais, pastilazas, sl.beze, 2.5kg