" Morenginis "
" Snikersas " ir " Turtingas kavos "
" Morenginis "
pas @drija turbut visa vasara dabar bus vien vestuviniai
@adrij@ vaaaaau! man net silpna pasidaro pamacius jusu tortus tas pirmasis su peledom tai is vis mane nukautavo ir tas su daug roziu.. as be zodziu...
*saules_zuikutis* visi labai labai . Jeigu sudetu tortus ir reiketu atpazinti kuris kieno, tavo tikrai atpazinciau turi savo braiza
Pirmieji tortukai irgi labai taip ir toliau
Po adrijos tortu su savo vaikiskais net geda rodytis
O cia anukes dovana mociutei
*saules_zuikutis* visi labai labai . Jeigu sudetu tortus ir reiketu atpazinti kuris kieno, tavo tikrai atpazinciau turi savo braiza
Pirmieji tortukai irgi labai taip ir toliau
Po adrijos tortu su savo vaikiskais net geda rodytis
O cia anukes dovana mociutei
QUOTE(Nevute @ 2012 05 11, 19:38)
*saules_zuikutis* Jeigu sudetu tortus ir reiketu atpazinti kuris kieno, tavo tikrai atpazinciau turi savo braiza
nebuciau pagalvojus aciu
bet jau Zosikes masiniukas koks gerulis!
aš, @adrij@, na kaip koks kiaulius ieškau benk kokio, na nors kokio jūsų tortų dengimo nelygumo, bet nerandu Tad viskas aišku - netikri
O iš tiesų tai ....... neturiu žodžių, fantastika... kiek laiko tokius reikia puošti?
O iš tiesų tai ....... neturiu žodžių, fantastika... kiek laiko tokius reikia puošti?
QUOTE(simbail @ 2012 05 11, 21:25)
aš, @adrij@, na kaip koks kiaulius ieškau benk kokio, na nors kokio jūsų tortų dengimo nelygumo, bet nerandu Tad viskas aišku - netikri
.... tai , kad neturiu kada žiūrėti į laikrodį
Nevute , vabalas ... .
Ačiū visoms .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 11, 23:35)
.... tai , kad neturiu kada žiūrėti į laikrodį
Nevute , vabalas ... .
Ačiū visoms .
Nevute , vabalas ... .
Ačiū visoms .
@adrij@, nepykit, bet aš dar paklausiu man tiesiog smalsu Ar jūs dirbate kažkokį darbą, na kur darbo diena tradiciškai 8 val. Ar tik užsiimate tais kūriniais kuriuos čia įkeliate? Klausiu, nes neįsivaizduoju kaip galima iškepti savaitgaliui tieeeeek ir toooooookių tortų dirbant dar ir darbo dieną Jei kvailai klausiu tai ir neatsakykit, nenoriu lįsti į jokius asmeninius dalykus, bet tie jūsų tortai.... ir kaskart vis kažkas naujo.... man protu nelabai suvokiama kaip taip įmanoma... O gal jūs kokį fabrikėlį turit, gal dirba žmonės pas jus
ar galima sustingusia apdengimo mase kaip nors atgaivinti?
jau koki grazus jusu tortai mergytes. uzeini paskaityti ir akys apraipsta. labai gerai nuteikia pries miega
visoms po balioneli.
visoms po balioneli.
............... žinai , tiek visko " priklausei " , gal nieko nepraleisiu .... ar dirbu ? ... taip - močiute , valandos nenustatytos , tik tiek , kiek pati noriu ... fabrikėliui pasistatyti neturiu kapeikų , o ir savo atlyginimu nenorėčiau su niekuo dalintis , tortai nėra visi vienos dienos darbai , per dieną galiu papuošti tik 5 tortus ( na dar pora jei būna " populiariausias " puošimas ) tai lai būna maksimum 7 , laisvą turiu tik vieną dieną savaitėje .
Niekada nekartoju tokio pačio puošimo antrą kartą ( identiško ) ... nebent tai būna " populiariausias " papuošimas , tai viena iš mano taisyklių .
Niekada nekartoju tokio pačio puošimo antrą kartą ( identiško ) ... nebent tai būna " populiariausias " papuošimas , tai viena iš mano taisyklių .
QUOTE(Juracka @ 2012 05 11, 22:56)
ar galima sustingusia apdengimo mase kaip nors atgaivinti?
trumpam i mikrobange deti ir bandyti atminkyti
QUOTE(Juracka @ 2012 05 11, 21:56)
Sutarkuok su tarką , smulkia ( nebūtinai bulvėms tarkuoti , būna stambesnė ) , kišk į mikrobangų krosnelę , suminkyk , kartais prireikia vos vos vandens .... atgis lyg ir nebūtu mirusi .