Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Štai ir mano žadėtasis tortas ax.gif
Labei nepeikite:)čia mano pirmas tortukas gyvenime blush2.gif Buvo problemu su mase verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 11, 14:59)

Labei nepeikite:)čia mano pirmas tortukas gyvenime blush2.gif Buvo problemu su mase verysad.gif

wub.gif Mielas,šiltas torčiukas...o peikti nematau dėl ko-pamatytumėt mano pirmąjį -prašytumėt,kad neterščiau eterio biggrin.gif
Atsakyti
Vis žiūriu ir grožiuosi Jūsų tortukais wub.gif

Štai mano pirmasis tortukas ax.gif - Rafaelo svajonė, 1,1kg, papuošimai iš gėlių masės. Kadangi "žaisti" su dengimo mase nebuvo kada, tai greituoju būdu papuošiau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika+: 11 gegužės 2012 - 14:14
QUOTE(zuika+ @ 2012 05 11, 14:11)
Vis žiūriu ir grožiuosi Jūsų tortukais  wub.gif

Štai mano pirmasis tortukas  ax.gif  - Rafaelo svajonė, 1,1kg, papuošimai iš gėlių masės. Kadangi "žaisti" su dengimo mase nebuvo kada, tai greituoju būdu papuošiau.

Skaniai atrodo smile.gif Norėčiau...mmmmm
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 05 11, 15:11)

Štai mano pirmasis tortukas  ax.gif  - Rafaelo svajonė, 1,1kg, papuošimai iš gėlių masės. Kadangi "žaisti" su dengimo mase nebuvo kada, tai greituoju būdu papuošiau.

thumbup.gif Šaunuolės,mergaitės,pačios iškepam sveikesnius torčiukus,nei galima nupirkt iš prekybcentrių,tai manau svarbiausia mūsų vaikučiams wub.gif
Atsakyti
kiek daug pirmuju totuku bigsmile.gif

kiek pamenu Dianos tortas grazus,dar Barbyte... su masinytem mielas,tik tos geles man nelabai dera prie vaikisko tortuko ax.gif

na ir mano keli smile.gif
vysninis karamelinis 3kg
user posted image
vysninis karamelinis 2,5kg
user posted image
varskinis su persikais 2,1kg
user posted image user posted image
Atsakyti
SZ, tu ca visus mano pazystamus torrtais apdalinsi thumbup.gif Vestos tortas grazuolis.
Masa irgi super thumbup.gif
Atsakyti
radau visus receptus pastiliazo ir uzdengimui ir papuosimams, tik arba praleidau arba nemaciau , kiek laiko pries ta mase daryti ir kiek laiko ji issilaiko, ta prasme negenda? ax.gif
Atsakyti
Saulės zuikuti labai gražu,o jau spalvų ryškumas... thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras ,

visoms po balioną už nuostabius tortus 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Visokie tortai .

user posted image...user posted image

Visokie tortai

user posted image

"Snikersas " ir " Persikinis "

"Vaisių ir uogų " ir " Rafaelo "

Atsakyti
Vau @adrij@ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau tas aukso spalvos isvis be zodziu kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na adrijos tortai kaip visada thumbup.gif wub.gif

o merginoms, aciu uz pagyrimus, tas kaspinas is Asseni pastiliazo, braskes pritvirtintos su sokoladiniu kremu , kuris buvo fel viso pikto maisytas su zelatina, tai galgi nenutips, nesinoretu ryte rast nemalonia staigmena doh.gif unsure.gif
Atsakyti