Štai ir mano žadėtasis tortas
Labei nepeikite:)čia mano pirmas tortukas gyvenime Buvo problemu su mase
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 11, 14:59)
Mielas,šiltas torčiukas...o peikti nematau dėl ko-pamatytumėt mano pirmąjį -prašytumėt,kad neterščiau eterio
QUOTE(zuika+ @ 2012 05 11, 14:11)
Vis žiūriu ir grožiuosi Jūsų tortukais
Štai mano pirmasis tortukas - Rafaelo svajonė, 1,1kg, papuošimai iš gėlių masės. Kadangi "žaisti" su dengimo mase nebuvo kada, tai greituoju būdu papuošiau.
Štai mano pirmasis tortukas - Rafaelo svajonė, 1,1kg, papuošimai iš gėlių masės. Kadangi "žaisti" su dengimo mase nebuvo kada, tai greituoju būdu papuošiau.
Skaniai atrodo Norėčiau...mmmmm
QUOTE(zuika+ @ 2012 05 11, 15:11)
Šaunuolės,mergaitės,pačios iškepam sveikesnius torčiukus,nei galima nupirkt iš prekybcentrių,tai manau svarbiausia mūsų vaikučiams
SZ, tu ca visus mano pazystamus torrtais apdalinsi Vestos tortas grazuolis.
Masa irgi super
Masa irgi super
radau visus receptus pastiliazo ir uzdengimui ir papuosimams, tik arba praleidau arba nemaciau , kiek laiko pries ta mase daryti ir kiek laiko ji issilaiko, ta prasme negenda?
Saulės zuikuti labai gražu,o jau spalvų ryškumas...
Vau @adrij@ o jau tas aukso spalvos isvis be zodziu kaip grazu
Na adrijos tortai kaip visada
o merginoms, aciu uz pagyrimus, tas kaspinas is Asseni pastiliazo, braskes pritvirtintos su sokoladiniu kremu , kuris buvo fel viso pikto maisytas su zelatina, tai galgi nenutips, nesinoretu ryte rast nemalonia staigmena
o merginoms, aciu uz pagyrimus, tas kaspinas is Asseni pastiliazo, braskes pritvirtintos su sokoladiniu kremu , kuris buvo fel viso pikto maisytas su zelatina, tai galgi nenutips, nesinoretu ryte rast nemalonia staigmena