Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Balta masė - pastilažas tortų dengimui
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 05 11, 11:03)

Pasirodau ir as ka surezgiau sunelio gimtadieniui kokybe foto gal ir prastoka bet matos  smile.gif

thumbup.gif Šaunuolė...labai šiltas torčiukas smile.gif

Mergaitės,necituokit su nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 11, 00:27)
O kaip manote, gal geresne mase gaunasi su gliukose ir glicerinu?

tos nebandzius, nepatarsiu. Bandziau tik pastilazus ir saldainiu mase. su pastilazu atrodo pavyko susidraugauti smile.gif
Dianaaa1215 wub.gif ir kompozicija ir spalvos wub.gif
loret30 grazu, man netruksta nieko ax.gif smile.gif tik kaip adrija buvo minejus kada, man priimtiniau kai plaukai suristi blush2.gif bet cia aisku salygas diktuoja uzsakovai biggrin.gif
NiuniaX vaikutis turbut labai patenkintas buvo smile.gif
dapkunaite NECITUOKIT foto gausit velniu nuo moderatoriu, viskas yra papuosimu temoj be komentaru. Mases dengimui ir mases gelem paprastai ir skiriasi, nes reik skirtingu savybiu. Jos visos baltos (atspalviai baltumo tik yra) ir dazomos veliau.
Atsakyti
Na mase pas mane sakykim dviguba kadangi dejau vaisiu i vidu ir da neaisku buvo ar laikys kremukas tai dariau masyte pagal Meian receptuka tik vietoj cukraus sirupo dejau monin sirupa su kokosu super kvapas ir skonis thumbup.gif plonu sluoksniu uzdengiau, paskui pasidariau morengini-sviestini kremuka ir Meian receptukas va juo ir padengta kaip ir papuosimai is jo biggrin.gif tik va su tuo kremuku tai sirupa sunkiausia padaryti buvo bet nieko nera neiveikiamo 4u.gif
Papildyta:
Dekui merginos 4u.gif
Na taip jam masinytes tai labai patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai mama ir pasistenge wub.gif
Atsakyti
merginos, SOS. pridirbau biesu doh.gif norejau graziai uzglaistyti sokoladine glazura ant torto virsaus, o jau man ja bepilant ji stingt tiesiog akyse pradejo, issiskirste tragiskai, gal kas gaoli patarti kai pataisyti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 11, 10:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 11, 10:42)
merginos, SOS. pridirbau biesu  doh.gif  norejau graziai uzglaistyti sokoladine glazura ant torto virsaus, o jau man ja bepilant ji stingt tiesiog akyse pradejo, issiskirste tragiskai, gal kas gaoli patarti kai pataisyti? g.gif  blush2.gif

Matyt ant salto torto pylei. Imk peili palaikyk karstam vandeny nusluostyk ir bandyk lugint.
Gal kitos merginos gudriau dar ka patars g.gif

tongue.gif sove dar mintis, gal su fenu pasildyk ax.gif . Man tvorele kai perstingsta tai kartais tenka pasildyt
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 11, 08:17)
Ot aciu uz info. O galima dar paklausti. Kokio dydzio tas vienetas (ilgio... na nuo vienteto virsaus iki apacios)?

36 cm

QUOTE(Rasskee @ 2012 05 11, 08:24)

Idomu, niekad nebandziau su Rafaelo ir Snikerso biskvitais, juk ju tesla gaunasi skysta, ar neisplaukia viskas kepant? ax.gif

Man viskas gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 11, 11:18)

loret30 grazu, man netruksta nieko ax.gif  smile.gif tik kaip adrija buvo minejus kada, man priimtiniau kai plaukai suristi

Ačiū už komentarą... drinks_cheers.gif Dėl plaukučių...reiktų išmokti surišt plaukučius...man irgi gražiau,kai surišti tvarkingai ir gaila,kad jie paslepia nugaros papuošimus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 05 11, 12:27)
Matyt ant salto torto pylei. Imk peili palaikyk karstam vandeny nusluostyk ir bandyk lugint.
Gal kitos merginos gudriau dar ka patars  g.gif

tongue.gif sove dar mintis, gal su fenu pasildyk  ax.gif . Man tvorele kai perstingsta tai kartais tenka pasildyt

nea, niekas nesigavo, teko sokoladiniu kremu maskuoti doh.gif , tikiuosi anyta neispeiks biggrin.gif
Atsakyti
na, neuzmetykit malkom , kirviais ir visais kitais rakandais user posted image, mano treciasis tortas gyvenime, su antru puosimu blush2.gif viskas aisku gavosi ne taip, bet savo kazkoks rezultatas yra, kuris dar nelabai ir aki grauzia biggrin.gif , neapsisprendziu trumpinti ta tvora ar nea? ir jei patrumpinus, tai gal dar braskiu pakaisioti? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 11, 13:46-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 11, 13:46)
neapsisprendziu trumpinti ta tvora ar nea? ir jei patrumpinus, tai gal dar braskiu pakaisioti?  g.gif

bigsmile.gif Niu gražu,tik bijau,kad nuo braškių gali ištirpti kaspinas g.gif o gal neištirps unsure.gif
Tvoros netrumpinčiau schmoll.gif
Atsakyti
Bridz smile.gif niugis KOKS APETITNAS bigsmile.gif as dar be pietu o cia toks per visa ekrana-niaaaam rolleyes.gif tvora man laaabai ir visa kita labai valgoma thumbup.gif nieko nekeisciau jau, tik leksten lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 gegužės 2012 - 13:46