Balta masė - pastilažas tortų dengimui
QUOTE(NiuniaX @ 2012 05 11, 11:03)
Pasirodau ir as ka surezgiau sunelio gimtadieniui kokybe foto gal ir prastoka bet matos
Šaunuolė...labai šiltas torčiukas
Mergaitės,necituokit su nuotraukomis
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 11, 00:27)
O kaip manote, gal geresne mase gaunasi su gliukose ir glicerinu?
tos nebandzius, nepatarsiu. Bandziau tik pastilazus ir saldainiu mase. su pastilazu atrodo pavyko susidraugauti
Dianaaa1215 ir kompozicija ir spalvos
loret30 grazu, man netruksta nieko tik kaip adrija buvo minejus kada, man priimtiniau kai plaukai suristi bet cia aisku salygas diktuoja uzsakovai
NiuniaX vaikutis turbut labai patenkintas buvo
dapkunaite NECITUOKIT foto gausit velniu nuo moderatoriu, viskas yra papuosimu temoj be komentaru. Mases dengimui ir mases gelem paprastai ir skiriasi, nes reik skirtingu savybiu. Jos visos baltos (atspalviai baltumo tik yra) ir dazomos veliau.
Na mase pas mane sakykim dviguba kadangi dejau vaisiu i vidu ir da neaisku buvo ar laikys kremukas tai dariau masyte pagal Meian receptuka tik vietoj cukraus sirupo dejau monin sirupa su kokosu super kvapas ir skonis plonu sluoksniu uzdengiau, paskui pasidariau morengini-sviestini kremuka ir Meian receptukas va juo ir padengta kaip ir papuosimai is jo tik va su tuo kremuku tai sirupa sunkiausia padaryti buvo bet nieko nera neiveikiamo
Papildyta:
Dekui merginos
Na taip jam masinytes tai labai patinka tai mama ir pasistenge
Papildyta:
Dekui merginos
Na taip jam masinytes tai labai patinka tai mama ir pasistenge
merginos, SOS. pridirbau biesu norejau graziai uzglaistyti sokoladine glazura ant torto virsaus, o jau man ja bepilant ji stingt tiesiog akyse pradejo, issiskirste tragiskai, gal kas gaoli patarti kai pataisyti?
+2012 05 11, 10:42-->
Matyt ant salto torto pylei. Imk peili palaikyk karstam vandeny nusluostyk ir bandyk lugint.
Gal kitos merginos gudriau dar ka patars
sove dar mintis, gal su fenu pasildyk . Man tvorele kai perstingsta tai kartais tenka pasildyt
QUOTE(Bridz @ 2012 05 11, 10:42)
merginos, SOS. pridirbau biesu norejau graziai uzglaistyti sokoladine glazura ant torto virsaus, o jau man ja bepilant ji stingt tiesiog akyse pradejo, issiskirste tragiskai, gal kas gaoli patarti kai pataisyti?
Matyt ant salto torto pylei. Imk peili palaikyk karstam vandeny nusluostyk ir bandyk lugint.
sove dar mintis, gal su fenu pasildyk . Man tvorele kai perstingsta tai kartais tenka pasildyt
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 11, 08:17)
Ot aciu uz info. O galima dar paklausti. Kokio dydzio tas vienetas (ilgio... na nuo vienteto virsaus iki apacios)?
36 cm
QUOTE(Rasskee @ 2012 05 11, 08:24)
Idomu, niekad nebandziau su Rafaelo ir Snikerso biskvitais, juk ju tesla gaunasi skysta, ar neisplaukia viskas kepant?
Man viskas gerai gaunasi
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 11, 11:18)
loret30 grazu, man netruksta nieko tik kaip adrija buvo minejus kada, man priimtiniau kai plaukai suristi
Ačiū už komentarą... Dėl plaukučių...reiktų išmokti surišt plaukučius...man irgi gražiau,kai surišti tvarkingai ir gaila,kad jie paslepia nugaros papuošimus
QUOTE(rivera @ 2012 05 11, 12:27)
nea, niekas nesigavo, teko sokoladiniu kremu maskuoti , tikiuosi anyta neispeiks
na, neuzmetykit malkom , kirviais ir visais kitais rakandais , mano treciasis tortas gyvenime, su antru puosimu viskas aisku gavosi ne taip, bet savo kazkoks rezultatas yra, kuris dar nelabai ir aki grauzia , neapsisprendziu trumpinti ta tvora ar nea? ir jei patrumpinus, tai gal dar braskiu pakaisioti?
+2012 05 11, 13:46-->
Niu gražu,tik bijau,kad nuo braškių gali ištirpti kaspinas o gal neištirps
Tvoros netrumpinčiau
QUOTE(Bridz @ 2012 05 11, 13:46)
neapsisprendziu trumpinti ta tvora ar nea? ir jei patrumpinus, tai gal dar braskiu pakaisioti?
Niu gražu,tik bijau,kad nuo braškių gali ištirpti kaspinas o gal neištirps
Tvoros netrumpinčiau
Bridz niugis KOKS APETITNAS as dar be pietu o cia toks per visa ekrana-niaaaam tvora man laaabai ir visa kita labai valgoma nieko nekeisciau jau, tik leksten