Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 10, 21:12)
Vienetukų paradas tęsiasi  biggrin.gif

Super wub.gif
O kaip tas vienetas padarytas? Dalimis pjaustytas ar pailgoje formoe keptas ir ispjaustyta?

Turiu viena klausima. Juodasis miskas is normos man gavosi 28cm formoje ir 3,8kg. Nu gigantas (kaip musu seimai) Kaip reiketu kita karta kepant sumazinti iki 24cm formos? Trecdaliu maziau produktu ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 10, 21:12)
Vienetukų paradas tęsiasi  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(mildute22 @ 2012 05 11, 00:27)

*O kaip manote, gal geresne mase gaunasi su gliukose ir glicerinu?
**Ryt pabandysiu savo pirma tortuka su mase ideti:)

* ax.gif Man tai ji labai patinka...kol apsipratau-žadėjau bandyti kitą,bet dabar gal kokį 15 kartą torčiuką dengiau su mase tai jau apsisprendžiau,kad kitos nė nemėginsiu.

** Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis, Juodasis miškas 2 kg, gėlės kompozicija kopijuota blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 11, 08:48)
Mano vakarykštis, Juodasis miškas 2 kg,

bigsmile.gif Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerą žodį 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 21:03)
vau!  bigsmile.gif  koks lygut lygutelis-super!

Dar trūksta iki tobulybės , bet kaip sakant stengiuosi fitness4.gif

Tortams , kuriems reikia ypatingos formos biskvitus kepu tiesiog ant kepino popieriaus, šiuo atveju piešiau vienetuką ant k. popieriaus ir lygiai paskisčiau 1/4 tešlos. Iškepus ir nuėmus biskvitą nuo popieriau telieka jį palyginti ir paskui sutepti tortą. Atraižų 0 , biskvitai iškepa kuo puikiausiai ( išbandyta su Rafaelo ir snikerso biskvitais ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 11, 09:06)
Tortams , kuriems reikia ypatingos formos biskvitus kepu tiesiog ant kepino popieriaus, šiuo atveju piešiau vienetuką ant k. popieriaus ir lygiai paskisčiau 1/4 tešlos. Iškepus ir nuėmus biskvitą nuo popieriau telieka jį palyginti ir paskui sutepti tortą. Atraižų 0 , biskvitai iškepa kuo puikiausiai ( išbandyta su Rafaelo ir snikerso biskvitais )  smile.gif

Ot aciu uz info. O galima dar paklausti. Kokio dydzio tas vienetas (ilgio... na nuo vienteto virsaus iki apacios)?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 11, 07:48)

Nu super wub.gif Ypac kompozicija wub.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 11, 08:06)
Tortams , kuriems reikia ypatingos formos biskvitus kepu tiesiog ant kepino popieriaus, šiuo atveju piešiau vienetuką ant k. popieriaus ir lygiai paskisčiau 1/4 tešlos. Iškepus ir nuėmus biskvitą nuo popieriau telieka jį palyginti ir paskui sutepti tortą. Atraižų 0 , biskvitai iškepa kuo puikiausiai ( išbandyta su Rafaelo ir snikerso biskvitais )  smile.gif

Idomu, niekad nebandziau su Rafaelo ir Snikerso biskvitais, juk ju tesla gaunasi skysta, ar neisplaukia viskas kepant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 10, 23:13)
nezinau kaip kitoms bet man apie 1,8-2,1kg cia su minimaliai svietinio ir koks slap.beze.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 11, 09:06)
Tortams , kuriems reikia ypatingos formos biskvitus kepu tiesiog ant kepino popieriaus, šiuo atveju piešiau vienetuką ant k. popieriaus ir lygiai paskisčiau 1/4 tešlos.

drinks_cheers.gif Snickersą taip išbandžiau thumbup.gif

Rasskee, neišbėga niekas,juk ne pilti reikia,o tepti-nėra tokia jau skysta ta tešla 4u.gif Dedu maždaug pora šaukštų tešlos ir paskleidžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 11 gegužės 2012 - 08:49
Pas mane barbių metas-trečia mano daryta barbė ...kažko ant kaklo trūksta blush2.gif

Snickersas 2300g.+MMG.

user posted image
Atsakyti
Labuka grazus grazus visu tortukai 4u.gif wub.gif
Pasirodau ir as ka surezgiau sunelio gimtadieniui kokybe foto gal ir prastoka bet matos smile.gif

Mascarpone apie 4.5kg biggrin.gif

[attachmentid=221856]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 11 gegužės 2012 - 10:03
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 11, 08:48)
user posted image

super tortas thumbup.gif

gal galetumet atskleisti is ko daret balta mase?ar ji tinka ir gelems lipdyti? ax.gif

jau daug apie ta mase skaiciau bet vienur geles daros is kitos mases tai noretus daryt kad is vienos , tik nudazyt reiktu tada.
buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NiuniaX @ 2012 05 11, 11:03)
Labuka grazus grazus visu tortukai  4u.gif  wub.gif
Pasirodau ir as ka surezgiau sunelio gimtadieniui kokybe foto gal ir prastoka bet matos  smile.gif

Mascarpone apie 4.5kg  biggrin.gif

[attachmentid=221856]

super duper tortas 4u.gif

is ko padaret mase tortui uzdengti? ax.gif
Atsakyti