Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 05 10, 19:13)
...merginos,sakykit,kaip išplakti grietinėlę skanią? ax.gif ...dėkui 4u.gif

ka reiskia skani g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 10, 16:34)
Ka tik padariau pastilaza tortui, bet kazko jis man nesigavo cry.gif tiek daug dejau cukraus pudros ir krakmolo eina sau.Tik iskocioju ir noriu aplink kocela apvinioti tai suplysta ar prie stalo prilimpa.O kai ant torto uzdejau ir norejau apacia pakelti ir pastumti arciau torto tai jis eme ir suplyso:(

gal pilat zelatina i visa sausa misini? arba pilat dar karsta zelatina-tada daugiau limpanti gaunasi ir labai "suvalgo" sausa misini. bandykit maziau vandenuko ne 60ml. arba pabrandinsi, o gal tiesiog padziovinti nesusukta ant stalo-sutvirtes.
Jei nesigauna pakelti rankom ar kocelu bandykit kocioti ant kokio silikoninio padekliuko (nebutinai spec. tinka ir tokie kur po lekstem pasideti pc buna) ar standzios pleveles.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 05 10, 19:13)

biski cirtinos rugsteles ir cukraus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 gegužės 2012 - 19:26
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 05 10, 20:13)

200 ml grietinėlės 36 proc riebumo, 40 gramų cukraus, pusė šaukštelio citrinos rūgštelės, ciut ciut vanilės ekstrakto. Grietinėlė - labai gerai atšaldyta, cukrus gali būti pastovėjęs valandikę šaldymo kameroj. Viską supilat ir plakat. Kai tik mikserio šluotelė pradeda pjauti masę, apvertus indą - nekrenta iš indo masė - gana. Neperplakit iki sviesto.
Atsakyti
Vienetukų paradas tęsiasi biggrin.gif

Snikersas 3,4 kg
user posted image
Atsakyti
gal kuri galit @drijos nr parasyti i az, uzsisakiau torta, o ji neprisijungia, nezinau kada galiu vaziuot pasimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 10, 21:12)
Vienetukų paradas tęsiasi  biggrin.gif

vau! bigsmile.gif koks lygut lygutelis-super!
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 10, 08:01)
Aš įminkau dažus į masę,nes ant viršaus dažytų vaizdas man nelabai patinka(nebent aš nemoku) ...

Dekui uz atsakyma smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 10:48)
vysninis karamelinis,1900gr
snikers,pastilazas,2700gr

kas ten klause-as dazus i mase minkau.ant virsaus dazau labai retai

Labai super torciukai, jau spalvu grazumas wub.gif Aciu del dazymo mases, as net sudvejojau apskutini kart, kai daziau mase, nes man labai daug suejo dazu sad.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 10, 20:12)
Snikersas 3,4 kg

VAje vaje kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif Tortukai jusu visu labai grazus, kai kuriu isvis SUPER smile.gif Seku temele nuolat ir groziuosi smile.gif
Sakykit, kokio dydzio Rafaelo tortuko uztektu 20 zmoniu? turiu receptuka skirta 24 cm formai.
Atsakyti
*saules_zuikutis* , Rasa_zyk wub.gif wub.gif

QUOTE(ataner.s @ 2012 05 10, 23:49)
Sveikos kepejeles smile.gif Tortukai jusu visu labai grazus, kai kuriu isvis SUPER smile.gif  Seku temele nuolat ir groziuosi smile.gif
Sakykit, kokio dydzio Rafaelo tortuko uztektu 20 zmoniu? turiu receptuka skirta 24 cm formai.

zmogui apie 200-250g. tai gal tada dvigubos normos reiktu g.gif
aisku ziurint kiek saldziamegiai ir kokiu dar saldumynu bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 gegužės 2012 - 23:02
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 10, 23:01)
*saules_zuikutis* Rasa_zyk   wub.gif  wub.gif
zmogui apie 200-250g. tai gal tada dvigubos normos reiktu g.gif

Aciu uz greita atsakyma 4u.gif o gal panasiai zinot koks svoris gaunasi is vienos normos?
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 05 11, 00:03)
Aciu uz greita atsakyma  4u.gif  o gal panasiai zinot koks svoris gaunasi is vienos normos?

nezinau kaip kitoms bet man apie 1,8-2,1kg cia su minimaliai svietinio ir koks slap.beze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 gegužės 2012 - 23:14
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 10, 19:26)
(nebutinai spec. tinka ir tokie kur po lekstem pasideti pc buna) ar standzios pleveles.

Zelatina piliau i treksdali sauso misinio.Del karstumo gali buti visko, kad per karsta ipyliau.
Pakelete nuotaika biggrin.gif Aciu Jums mamytes thumbup.gif kad man padejote.Tai tikrai reikes vel pabandyti ta mase padaryti:D
O kaip manote, gal geresne mase gaunasi su gliukose ir glicerinu?
Ryt pabandysiu savo pirma tortuka su mase ideti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute22: 10 gegužės 2012 - 23:28