Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kepejeles, gal kas gali pagelbeti, jei kas zaidziasi su beze ir zino kaip teisingai pasidaryti ta sirupa (cukrus,vanduo) jau tris kartus viriau bet vis ismestimui, jau bandziau ne ant ugnies tirpinti,lyg ir visos granules iki uzvirimo istirpsta, bet vistiek kristalizuojasi, gal per trumpai verdu, kiek laiko mazdaug virti? ( nes lyg ir susidaro kietas kamuoliukas vandeni, bet kai nuimu nuo ugnies visas sirupas sukieteja) prasau pagelbekit kas galit, aciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 05 10, 14:42)
Kepejeles, gal kas gali pagelbeti

ax.gif Nežinau kaip aiškiau paaiškinti-kiek dariau pagal (Cipsiuko) receptuką-visada pavyko. Darykit šlapią beze,nebais skonis skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 10, 14:40)
Man nepavyksta blizgančių masių padaryt  unsure.gif

na pas mane jos nera irgi tokios kazkokios blizgios.tiesiog fotkinta iskart,kai tik su vandenuku krakmola nuvaliau(veliau nudziuna),o ir saule savo duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 10, 15:16)
ax.gif Nežinau kaip aiškiau paaiškinti-kiek dariau pagal (Cipsiuko) receptuką-visada pavyko.  Darykit šlapią beze,nebais skonis skiriasi  4u.gif

Aciu uz atsakyma, slapia beze puikiai gaunasi, bet as noreciau ne pacios beze, o sviestinis-morenginis kremas, o ten taip pat reik virti ta sirupa, o gal galite parasyti, kiek mazdaug minuciu reik virti? ir jus ant ugnies tirpinte cukru? aciu 4u.gif
Atsakyti
Ka tik padariau pastilaza tortui, bet kazko jis man nesigavo cry.gif tiek daug dejau cukraus pudros ir krakmolo eina sau.Tik iskocioju ir noriu aplink kocela apvinioti tai suplysta ar prie stalo prilimpa.O kai ant torto uzdejau ir norejau apacia pakelti ir pastumti arciau torto tai jis eme ir suplyso:(
Kaip jums taip mamos iseina. Visos profes.
Gal galite ideti nuoroda ar video kur parodo kaip pastilaza pasidaryti?einu i nevilti help.gif
Atsakyti
labas,
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec . blush2.gif
aciu labai labai atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sterra @ 2012 05 10, 16:38)
labas,
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec .  blush2.gif
aciu labai labai atsakiusioms  4u.gif

Merginos buvo rašiusios, kad vaistinėje perka kur gamina vaistus. Prašyti vidiniam vartojimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 10, 16:34)
einu i nevilti help.gif

tiesiog reikia bandyti,bandyti...dar karta bandyti... kol tiesiog ''atmusi'' ranka. nelabai cia ka ir patarsi.
tiesa,as iskocioto mases blyno nevynioju ant kocelo,o tiesiog su rankom ji pakeliu.o kocioju ant pakrakmolinto stalo,tada nelimpa niekas
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 15:59)
tiesiog reikia bandyti,bandyti...dar karta bandyti... kol tiesiog ''atmusi'' ranka. nelabai cia ka ir patarsi.
tiesa,as iskocioto mases blyno nevynioju ant kocelo,o tiesiog su rankom ji pakeliu.o kocioju ant pakrakmolinto stalo,tada nelimpa niekas

Man su rankom be sansu paiimti visas staigiai suplysta.Krakmola daug dejau.bet vis lipo ir lipo.Jauciu kad ne man tos mases dengimui:(
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 05 10, 15:39)
Aciu uz atsakyma, slapia beze puikiai gaunasi, bet as noreciau ne pacios beze, o sviestinis-morenginis kremas, o ten taip pat reik virti ta sirupa, o gal galite parasyti, kiek mazdaug minuciu reik virti? ir jus ant ugnies tirpinte cukru? aciu  4u.gif

Pas mane-elektrinė viryklė. Užkaičiu cukrų ir jungiu mikserį...laiko niekada nenuėmiau,tik sirupo lašelį leidžiu į šaltą vandeniuką-kai jau neišsilydo,o bando darytis iš sirupo kažkas kieto -tada ir pilu...plaku iš 2 baltymų.
Atsakyti
Aš ir tik mokausi - man ir nelabai gaunas, bet aš aliejaus daugiau įpilu, jei matau, kad gali trūkinėti g.gif O ant kočėlo nevynioju schmoll.gif MB savo rankytes paskolina biggrin.gif
Atsakyti
...merginos,sakykit,kaip išplakti grietinėlę skanią? ax.gif ...dėkui 4u.gif
Atsakyti