Kepejeles, gal kas gali pagelbeti, jei kas zaidziasi su beze ir zino kaip teisingai pasidaryti ta sirupa (cukrus,vanduo) jau tris kartus viriau bet vis ismestimui, jau bandziau ne ant ugnies tirpinti,lyg ir visos granules iki uzvirimo istirpsta, bet vistiek kristalizuojasi, gal per trumpai verdu, kiek laiko mazdaug virti? ( nes lyg ir susidaro kietas kamuoliukas vandeni, bet kai nuimu nuo ugnies visas sirupas sukieteja) prasau pagelbekit kas galit, aciu
QUOTE(gizzmuke @ 2012 05 10, 14:42)
Kepejeles, gal kas gali pagelbeti
Nežinau kaip aiškiau paaiškinti-kiek dariau pagal (Cipsiuko) receptuką-visada pavyko. Darykit šlapią beze,nebais skonis skiriasi
QUOTE(loret30 @ 2012 05 10, 14:40)
Man nepavyksta blizgančių masių padaryt
na pas mane jos nera irgi tokios kazkokios blizgios.tiesiog fotkinta iskart,kai tik su vandenuku krakmola nuvaliau(veliau nudziuna),o ir saule savo duoda
QUOTE(loret30 @ 2012 05 10, 15:16)
Nežinau kaip aiškiau paaiškinti-kiek dariau pagal (Cipsiuko) receptuką-visada pavyko. Darykit šlapią beze,nebais skonis skiriasi
Aciu uz atsakyma, slapia beze puikiai gaunasi, bet as noreciau ne pacios beze, o sviestinis-morenginis kremas, o ten taip pat reik virti ta sirupa, o gal galite parasyti, kiek mazdaug minuciu reik virti? ir jus ant ugnies tirpinte cukru? aciu
Ka tik padariau pastilaza tortui, bet kazko jis man nesigavo tiek daug dejau cukraus pudros ir krakmolo eina sau.Tik iskocioju ir noriu aplink kocela apvinioti tai suplysta ar prie stalo prilimpa.O kai ant torto uzdejau ir norejau apacia pakelti ir pastumti arciau torto tai jis eme ir suplyso:(
Kaip jums taip mamos iseina. Visos profes.
Gal galite ideti nuoroda ar video kur parodo kaip pastilaza pasidaryti?einu i nevilti
Kaip jums taip mamos iseina. Visos profes.
Gal galite ideti nuoroda ar video kur parodo kaip pastilaza pasidaryti?einu i nevilti
labas,
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec .
aciu labai labai atsakiusioms
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec .
aciu labai labai atsakiusioms
QUOTE(sterra @ 2012 05 10, 16:38)
labas,
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec .
aciu labai labai atsakiusioms
gal galite kas nors atsakyti, ten kur gaminama MMG su glicerinu, ar tas glicerinas is vaistines ar koks spec .
aciu labai labai atsakiusioms
Merginos buvo rašiusios, kad vaistinėje perka kur gamina vaistus. Prašyti vidiniam vartojimui
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 10, 16:34)
einu i nevilti
tiesiog reikia bandyti,bandyti...dar karta bandyti... kol tiesiog ''atmusi'' ranka. nelabai cia ka ir patarsi.
tiesa,as iskocioto mases blyno nevynioju ant kocelo,o tiesiog su rankom ji pakeliu.o kocioju ant pakrakmolinto stalo,tada nelimpa niekas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 15:59)
tiesiog reikia bandyti,bandyti...dar karta bandyti... kol tiesiog ''atmusi'' ranka. nelabai cia ka ir patarsi.
tiesa,as iskocioto mases blyno nevynioju ant kocelo,o tiesiog su rankom ji pakeliu.o kocioju ant pakrakmolinto stalo,tada nelimpa niekas
tiesa,as iskocioto mases blyno nevynioju ant kocelo,o tiesiog su rankom ji pakeliu.o kocioju ant pakrakmolinto stalo,tada nelimpa niekas
Man su rankom be sansu paiimti visas staigiai suplysta.Krakmola daug dejau.bet vis lipo ir lipo.Jauciu kad ne man tos mases dengimui:(
QUOTE(gizzmuke @ 2012 05 10, 15:39)
Aciu uz atsakyma, slapia beze puikiai gaunasi, bet as noreciau ne pacios beze, o sviestinis-morenginis kremas, o ten taip pat reik virti ta sirupa, o gal galite parasyti, kiek mazdaug minuciu reik virti? ir jus ant ugnies tirpinte cukru? aciu
Pas mane-elektrinė viryklė. Užkaičiu cukrų ir jungiu mikserį...laiko niekada nenuėmiau,tik sirupo lašelį leidžiu į šaltą vandeniuką-kai jau neišsilydo,o bando darytis iš sirupo kažkas kieto -tada ir pilu...plaku iš 2 baltymų.
Aš ir tik mokausi - man ir nelabai gaunas, bet aš aliejaus daugiau įpilu, jei matau, kad gali trūkinėti O ant kočėlo nevynioju MB savo rankytes paskolina
...merginos,sakykit,kaip išplakti grietinėlę skanią? ...dėkui