Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mergaites reikia nuorodos i puslapiuka UK kur yra formeles ir kitos gerybes.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 05 10, 08:11)

Tai arba ebay arba Surbiton mirksiukas.gif

Tortai grazus visu,sunku ir apibudinti visus wub.gif
Atsakyti
Vakar dariau pastilažą pagal @adrija@ receptą, bet jis man gavosi labai limpantis prie ranku ir labai jau skystas, tik paimu į ranką ir nutysta. Patarkite, ką daryti?Gal daugiau cukraus pudros dėti ar krakmolo? verysad.gif
http://www.supermama...?...&p=49059359

13 psl.tas pastilažas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute22: 10 gegužės 2012 - 09:58
QUOTE(rivera @ 2012 05 10, 09:11)

Čia arba čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 10, 10:54)
Vakar dariau pastilažą pagal @adrija@ receptą, bet jis man gavosi labai limpantis prie ranku ir labai jau skystas, tik paimu į ranką ir nutysta. Patarkite, ką daryti?Gal daugiau cukraus pudros dėti ar krakmolo? verysad.gif
http://www.supermama...?...&p=49059359

13 psl.tas pastilažas

Kai man taip nutinka,aš įdedu ir to ,ir to po truputį ir vėl minkau.O paskui bandau kočiot (kai jau netįsta),bet ir vis ir to,ir to pabarstydama ir ant stalo,ir ant masės. Sėkmės,kantrybės ir tik nenuleiskit rankų ir mėginkit,mėginkit mirksiukas.gif
Atsakyti
vysninis karamelinis,1900gr
user posted image
user posted image

kas ten klause-as dazus i mase minkau.ant virsaus dazau labai retai
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 11:48)
vysninis karamelinis,1900gr
user posted image

Ar cia tik ne Sunshine Austejos tortas (speju, nes ji megsta su masinytem zaisti)? Kaip gaila, kad taip ir neparagausim tokio grozio. Mano mergina vejaraupiais ant savo ir draugu gimtadieniu susirgo doh.gif Pavojinga visuomenei doh.gif
Labai grazus torciukas wub.gif

SZ, isduok pslapti, kaip ta banta padarai? Ant ko ji pamauni, kol sudziuva pastiliazas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 10 gegužės 2012 - 11:22
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 10, 12:20)
Ar cia tik ne Sunshine Austejos tortas (speju, nes ji megsta su masinytem zaisti)?

SZ, isduok pslapti, kaip ta banta padarai? Ant ko ji pamauni, kol sudziuva pastiliazas?

zinok nezinau,nes ne per sm mes bendravom smile.gif zinau,tik kad norejo masinytes,lelytes ir sirduciu biggrin.gif

banto nemaunu ant nieko,padarau ir iskart prie torto statau

(su foto necituok )
----------
dar vienas ax.gif
snikers,pastilazas,2700gr
user posted image
Atsakyti
*saules_zuikutis* labai gražu wub.gif O ta mergytė tai man grynai vaikutis prisivalgęs šokolado, tokia pasitepliojusi žandukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 10 gegužės 2012 - 13:04
Zuikuti su kokia spalva išgavai rudą pastilažo spalvą,Ar dažus dėjai į brinkintą želatiną?labai dailus tas tavo maišiukas 4u.gif
Mergaitės dariau šokoladinę saldainių marsmelow masę iš viršutinės temos,ten rašo cukraus pudros 150 gr,bet aš sudėjau 350gr ir palikau pastovėti,matysiu jei trūks dar daminkysiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 05 10, 14:03)
*saules_zuikutis* labai gražu  wub.gif  O ta mergytė tai man grynai vaikutis prisivalgęs šokolado, tokia pasitepliojusi žandukus  thumbup.gif

aciu biggrin.gif
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 10, 14:25)
Zuikuti su kokia spalva išgavai rudą pastilažo spalvą,

geliniai americolor chocolate brown dazai.dejau tiesiog i mase. su ruda kazkaip nera labai sudetinga.problematiskesnes juoda ir ryski raudona
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 05 10, 09:33)
mergaites, kokius dazus perkate? gal kuri apsipirkineja cake-deco.lt? kur dar galima rasti nebrangiu, bet kokybisku dazu? blush2.gif

Kelis kartus pirkau iš Cake deco-gan greit atsiunčia,tik dabar žiūriu nelabai pasirinkimo,gal užsiveš g.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 10, 13:41)

snikers,pastilazas,2700gr

Gražūs torčiukai wub.gif
Man nepavyksta blizgančių masių padaryt unsure.gif Tikriausiai ne tą masytę darau...susidraugavau su MMG-bijau kitokį ir bandyti. ax.gif
Atsakyti