Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 09, 17:21)
Labai ilgai skaitinejau jusu temute, kol issiaiskinau kas do daiktas ta dengimas mase. Tai vat pagaliau prisiruosiau tam reikalui (SZ cia kalta, nes nepagamino mano merginai torto (juokauju, per velai uzsisakyt sumasciau)) Tai ner to blogo, kas neiseitu i gera. Gal ismoksiu pati kaip nors gaminti tuos kliackus  ax.gif
Neypatingai kazkas gavosi, bet vis tiek pasirodom:
Juodasis miskas, pastiliazas, svorio nzn, nes tortines nepasveriau pries dedant torta ant jos  ax.gif

O man tai super, tikrai nepasakyciau kad pirmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 09, 18:21)

drasiai galiu pasakyti,kad nebesusimatysim,nes pavyko super! thumbup.gif
Atsakyti
Oho kad pripliurpet, vos speju skaityt biggrin.gif 4u.gif bet ir tortuku graziu pridejot wub.gif

Mingailiux tai kas tada ypatingo Jum gausis, jeigu dabar sakot kad cia neypatingas g.gif man tai laaaaabai grazus, mielas toks wub.gif

simisimi84 as isivaizduoju kiek vargo ideta ir tuos triaukscius doh.gif bet super vargeliai thumbup.gif

loret30 labai wub.gif

Cia mano siandieninis

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 09, 20:17)
drasiai galiu pasakyti,kad nebesusimatysim,nes pavyko super!  thumbup.gif

Nu gal susimatysim. Juk dazu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 13:01)
tai kad jau daug kas matė.. be to, toks brokuotas jis, tai nžn,,

ai, tiek to, parodau, Juodasis miškas, 7,1 kg, 28/19/10 (skaičių galit nekomentuoti, pati matau smile.gif) )

Bet pats tortukas laabai grazus, ir rooozes grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 09, 20:27)
Nu gal susimatysim. Juk dazu reikia  lotuliukas.gif

va va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 09, 17:50)
labiausiai galiu pagirti uz kokybiska foto

ax.gif Ačiū...va-pasitaisiau,nes prairą kartą tamsoje fotkinau tai gavau "velnių" ,kad blogai nufotkinau-gyvenu-mokinuosi ax.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 09, 18:21)

Neypatingai kazkas gavosi, bet vis tiek pasirodom:

blink.gif Čia pirmas dengimas pastiliažu? Super thumbup.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 05 09, 20:23)

Cia mano siandieninis

Labai gražu,-rodos mikimauzai tuoj pradės judėti,kaip multike wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 09, 19:23)
Cia mano siandieninis

Nu super, o is ko padaryti mikiai? Is pastilazo?

Sakykit, ar kai darot didesnius papuosimus, ar dengimui mase, ar ja visa dazot dazais, ar balta, paskui tik dazot ant virsaus? Dariau mase dengimui, tai man tiek dazu suejo, kol as reikiama spalva isgavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2012 05 10, 08:31)

Sakykit, ar kai darot didesnius papuosimus, ar dengimui mase, ar ja visa dazot dazais, ar balta, paskui tik dazot ant virsaus? Dariau mase dengimui, tai man tiek dazu suejo, kol as reikiama spalva isgavau  doh.gif

Aš įminkau dažus į masę,nes ant viršaus dažytų vaizdas man nelabai patinka(nebent aš nemoku) ...boružėlėms paryškinti tepiau dažus dar ir ant viršaus,bet dažų susinaudojo irgi nemažai .
Atsakyti
ačiū už mano triaukščių vertinimą smile.gif) dabar nusimato 9 kg juodasis miškas doh.gif neįsivaizduoju kaip padaryti reiks...
man labai gražus tas tortukas kur su ramunėm ir lapeliais ir taškiukais.. na tooooks švelnumas, negaliu.. ir nevute - kaip visad tobula, lygu, kruopštu, tikroviška..
loretos gėlės ir man užstrigo.. bet aš nebepainioju su tikromis, nes jau žinau, kad nemažai kepėjų jas jau daro kaip tikras... biggrin.gif
Atsakyti
Nevutės Mikių tikrai nekopijuosiu, ne mano nosiai tokie, bet va gėlyčių kotelių įdėją tikrai panaudosiu, labai gražiai "užaugusios" thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, kokius dazus perkate? gal kuri apsipirkineja cake-deco.lt? kur dar galima rasti nebrangiu, bet kokybisku dazu? blush2.gif
Atsakyti