Loret labai gražu
Kai reikia didesnių skaičių-turiu atsispausdinusi ant paprasto popieriaus skaičius-pasidarau juostelę iš masytės ir išraitau skaičiukus.Apdžiūva tada klijuoju ant tortuko. Vėl gausiu velnių už nuotraukos kokybę
Medutis ,MMG,gėlytės iš AguOnos masytės.
Ačiū,Diana
Ačiū,Diana
Gal galtumete į AŽ parašyti kontaktus, kas galėtų Vilniuje iškept gražų tortuką, iš anksto didelis dėkui
loret30, man gėlės pasirodė tikros, nu jei ne "Agu0nos masė" tai tikrai gyvos sakyčiau O gal jos gyvos?
QUOTE(Bijuna @ 2012 05 09, 15:08)
loret30, man gėlės pasirodė tikros, nu jei ne "Agu0nos masė" tai tikrai gyvos sakyčiau O gal jos gyvos?
Ačiū ...
QUOTE(loret30 @ 2012 05 09, 13:29)
Medutis be medaus-vietoj medaus -kondensuotas.
Abu torciukai nerealiai grazus
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 09, 12:15)
grazutis
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 13:01)
labai grazu(neskaitant to,ka mes nutylesim )
[quote=loret30,2012 05 09, 14:29]
Labukas visoms
Merginos helppppp kazka netaip darau biskvitas nesigauna vidurys labai iskyla geriausiu atveju gaunasi vienas lakstas? kiek ziurinejau tai iskilt turetu lygiai, kazi orkaite gali del buti kalta pas mane elektrine
Merginos helppppp kazka netaip darau biskvitas nesigauna vidurys labai iskyla geriausiu atveju gaunasi vienas lakstas? kiek ziurinejau tai iskilt turetu lygiai, kazi orkaite gali del buti kalta pas mane elektrine
loret- laaaaaaabai grazus torciukai , labiausiai galiu pagirti uz kokybiska foto,kurios as taip ir nemoku padaryti. PUIKU!!!!!!!! geles fantastiskos
Nieko nesuprantu, dar pirmai ziurejau idomiu pavadinimu torciuko recepta cia. Dabar jo nerandu... oij, radau kitoj temoj
Labai ilgai skaitinejau jusu temute, kol issiaiskinau kas do daiktas ta dengimas mase. Tai vat pagaliau prisiruosiau tam reikalui (SZ cia kalta, nes nepagamino mano merginai torto (juokauju, per velai uzsisakyt sumasciau)) Tai ner to blogo, kas neiseitu i gera. Gal ismoksiu pati kaip nors gaminti tuos kliackus
Neypatingai kazkas gavosi, bet vis tiek pasirodom:
Juodasis miskas, pastiliazas, svorio nzn, nes tortines nepasveriau pries dedant torta ant jos
Neypatingai kazkas gavosi, bet vis tiek pasirodom:
Juodasis miskas, pastiliazas, svorio nzn, nes tortines nepasveriau pries dedant torta ant jos