Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Loret labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Kai reikia didesnių skaičių-turiu atsispausdinusi ant paprasto popieriaus skaičius-pasidarau juostelę iš masytės ir išraitau skaičiukus.Apdžiūva tada klijuoju ant tortuko. unsure.gif Vėl gausiu velnių už nuotraukos kokybę blush2.gif

Medutis ,MMG,gėlytės iš AguOnos masytės.

user posted image

Ačiū,Diana blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 09 gegužės 2012 - 13:48
Gal galtumete į AŽ parašyti kontaktus, kas galėtų Vilniuje iškept gražų tortuką, iš anksto didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
loret30, man gėlės pasirodė tikros, nu jei ne "Agu0nos masė" tai tikrai gyvos sakyčiau doh.gif O gal jos gyvos?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 05 09, 15:08)
loret30,  man gėlės pasirodė tikros, nu jei ne "Agu0nos masė" tai tikrai gyvos sakyčiau  doh.gif O gal jos gyvos?

blush2.gif Ačiū ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 09, 13:29)
Medutis be medaus-vietoj medaus -kondensuotas.
Medutis ,MMG,gėlytės iš AguOnos masytės.

Abu torciukai nerealiai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
simisimi-uz triaukscius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 09, 12:15)

grazutis

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 13:01)

labai grazu(neskaitant to,ka mes nutylesim biggrin.gif )

[quote=loret30,2012 05 09, 14:29]
thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms
Merginos helppppp kazka netaip darau biskvitas nesigauna vidurys labai iskyla geriausiu atveju gaunasi vienas lakstas? g.gif kiek ziurinejau tai iskilt turetu lygiai, kazi orkaite gali del buti kalta pas mane elektrine
Atsakyti
loret- laaaaaaabai grazus torciukai wub.gif wub.gif wub.gif , labiausiai galiu pagirti uz kokybiska foto,kurios as taip ir nemoku padaryti. PUIKU!!!!!!!! geles fantastiskos thumbup.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, dar pirmai ziurejau idomiu pavadinimu torciuko recepta cia. Dabar jo nerandu... g.gif oij, radau kitoj temoj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 09 gegužės 2012 - 17:11
Labai ilgai skaitinejau jusu temute, kol issiaiskinau kas do daiktas ta dengimas mase. Tai vat pagaliau prisiruosiau tam reikalui (SZ cia kalta, nes nepagamino mano merginai torto (juokauju, per velai uzsisakyt sumasciau)) Tai ner to blogo, kas neiseitu i gera. Gal ismoksiu pati kaip nors gaminti tuos kliackus ax.gif
Neypatingai kazkas gavosi, bet vis tiek pasirodom:
Juodasis miskas, pastiliazas, svorio nzn, nes tortines nepasveriau pries dedant torta ant jos ax.gif
user posted image

Atsakyti