Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(robobebras @ 2012 05 07, 22:53)
o kas tas Martinaitis?

Nu tep, cia tipo ash, maike, kazinau, nenesioju tokios, is spyntos istraukiau nes ten atseit reikejo kad ji butu

Supranti aš visada labai mėgau visokius arachitnikus, bet kaip tyčia gavau vyrą iš stuomens ir iš liemens, tai kažkaip prisiminimai sukilo biggrin.gif

Poetas yra Martinaitis, kur Kukučio balades parašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 07, 22:51)
Gal nefotkink kažko ten labai nenumatyto, ko neišsiaiškinai, kas tai yra... Nebent tai bus statulos.

Pasakyciau, nu tu ir bjauri, bet kai idejai dainu nuotraukas, tai liezuvis neapsivecia lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 22:55)
Pasakyciau, nu tu ir bjauri, bet kai idejai dainu nuotraukas, tai liezuvis neapsivecia lotuliukas.gif

Aciu  4u.gif

A čia tu sakei, kad fotkinsi kažko nenumatyto, bet nežinai kodėl su M nuotraukos neišplaukusios? biggrin.gif Aš tikrai nepamenu į ką kreipiausi, bet kažkaip maniau, kad čia kažkuri kita biggrin.gif Nebiauri aš visai, su manim net gyvent galima biggrin.gif
Papildyta:
Pamaniau, kad gal ir Robobebrą įžeidžiau, nu gal ne, per didelė maikė, tai vadinasi per kūdas, tokia mano logika šiuo atveju buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 00:02)
A čia tu sakei, kad fotkinsi kažko nenumatyto, bet nežinai kodėl su M nuotraukos neišplaukusios? biggrin.gif Aš tikrai nepamenu į ką kreipiausi, bet kažkaip maniau, kad čia kažkuri kita biggrin.gif Nebiauri aš visai, su manim net gyvent galima biggrin.gif
Papildyta:
Pamaniau, kad gal ir Robobebrą įžeidžiau, nu gal ne, per didelė maikė, tai vadinasi per kūdas, tokia mano logika šiuo atveju buvo biggrin.gif

ne, ne as smile.gif lotuliukas.gif Bet siaip ziauriai nuskambejo su tom statulom....
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 23:08)
ne, ne as smile.gif lotuliukas.gif  Bet siaip ziauriai nuskambejo su tom statulom....

Kurioj vietoj žiaurumas? biggrin.gif Taigi jos nejuda. Vadinasi neišsilies, nu nebus judesio. Logiška man pasirodė mastau.gif
Papildyta:
Tiesa, man kažkoks žmogus, kurio neatsimenu, yra sakęs, kad man su logika prastai...
Papildyta:
Niekas su manim nesikalba, einu pas Martinaitį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 00:29)
Kurioj vietoj žiaurumas? biggrin.gif Taigi jos nejuda. Vadinasi neišsilies, nu nebus judesio. Logiška man pasirodė mastau.gif
Papildyta:
Tiesa, man kažkoks žmogus, kurio neatsimenu, yra sakęs, kad man su logika prastai...
Papildyta:
Niekas su manim nesikalba, einu pas Martinaitį biggrin.gif

su tokia biaurybe kalbetis nieks nenori, o ji dar sako gyvent galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 07, 23:44)
su tokia biaurybe kalbetis nieks nenori, o ji dar sako gyvent galima biggrin.gif

Nori aš tau apie Kukutį, su kuriuo niekas nedraugauja, papasakosiu biggrin.gif

M.Martinaitis "Kukutis važiuoja pilnu troleibusu"

Suspaustas iš visų pusių,
Kukutis smagiai sau galvoja:
- Koks tai yra patogumas -
važiuoji, ir niekam nerūpi,
kodėl tu važiuoji,
nors galbūt
esi ką nors negražiai prišnekėjęs,
įžeidęs savo kaimyną
ar važiuoji ką nors apgauti.

Niekas nepasižiūri,
kiek tau metų,
kokia tavo akių spalva,
kas tavo giminės,
iš kur ir kodėl atvažiavai.
Ir iš viso:
ar tu gyvas,
ar šiaip sau važiuoji?

Koks tai yra patogumas:
niekas nepastebės,
jei kurią dieną visai nevažiuosi.
Ir nieks neatlėks į namus,
reikalaudamas paaiškinimo:
- Kodėl nevažiuoji troleibusu?
Atsakyti
O, naktine poezija prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 00:24)
O, naktine poezija prasidejo biggrin.gif

Jaučiuosi išsekusi, nebeprašyk biggrin.gif

Labos.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 07, 23:27)
Jaučiuosi išsekusi, nebeprašyk biggrin.gif
Labos.

Nu kaip visada... ant pacio idomumo... biggrin.gif
Saldziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 07, 21:32)
kai fotografavau, naudojau kartais M rezima, kartais Av, jeigu mazai sviesos, tada M, jeigu daug sviesos, tada persijungiu Av rolleyes.gif

QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 21:40)
urte484, visada tik M.. (na išskyrus, kad autofukusą)...aš nemoku kitokiais režimais blush2.gif  doh.gif

O jei fotografuoji baznycioj, o cia jau reik begt i prieki laukan, o lauke ui kiek sviesos padave, ar ber kada minkyt nustatymus ant M?
Ar kad ir tam paciam kambary, i lango puse sviesu, vaikas nubega i kita puse, o ten holas ir psio, nuotrauka jau tamsi.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 08, 07:02)
O jei fotografuoji baznycioj, o cia jau reik begt i prieki laukan, o lauke ui kiek sviesos padave, ar ber kada minkyt nustatymus ant M?

nu kiek tu nustatymu ant M? melejonas?biggrin.gif
Atsakyti