QUOTE(erikamaja @ 2012 05 07, 16:44)
Pirmoji, skanios spalvos, galėjai gražų pirmą ND padaryt , kadruočaiu iš šono, duočiau tai žuvų juostai išnykt begalybėje.
Antroji tai brr, atominis karas praėjo pažeme, liko dvi nabagytės, tokios murzinos, liūdnos... pavasariui aš tai noriu spalvų.
Antroji tai brr, atominis karas praėjo pažeme, liko dvi nabagytės, tokios murzinos, liūdnos... pavasariui aš tai noriu spalvų.
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 07, 16:47)
Pirmoj man ryskiai su WB negerai, viskas melyna Ar cia mano kompas?
Antroji irgi nelabai ka ir pasakysi, nepasiteisina nekuom geles isdestymas kadre, gele purvinoka atrodo, fotografavimo kampas neidomus, is virsaus... Galima buvo pasilenkti arciau geles, sugalvoti idomesne kompozicija. Dabar visiskai neidomu. Daugiau fantazijos
Antroji irgi nelabai ka ir pasakysi, nepasiteisina nekuom geles isdestymas kadre, gele purvinoka atrodo, fotografavimo kampas neidomus, is virsaus... Galima buvo pasilenkti arciau geles, sugalvoti idomesne kompozicija. Dabar visiskai neidomu. Daugiau fantazijos
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 07, 19:32)
Bepo.. zuvys visai idomiai atrodo, butu dar idomiau, kaip erika patare o gelytem, tai tikrai NE niekas nepatinka sioj nuotraukoj
Aciu uz komentarus