Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(erikamaja @ 2012 05 07, 16:44)
Pirmoji, skanios spalvos, galėjai gražų pirmą ND padaryt biggrin.gif , kadruočaiu  iš šono, duočiau tai žuvų juostai išnykt begalybėje.
Antroji tai brr, atominis karas praėjo pažeme, liko dvi nabagytės, tokios murzinos, liūdnos... verysad.gif pavasariui aš tai noriu spalvų.

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 07, 16:47)
Pirmoj man ryskiai su WB negerai, viskas melyna g.gif Ar cia mano kompas?
Antroji irgi nelabai ka ir pasakysi, nepasiteisina nekuom geles isdestymas kadre, gele purvinoka atrodo, fotografavimo kampas neidomus, is virsaus... Galima buvo pasilenkti arciau geles, sugalvoti idomesne kompozicija. Dabar visiskai neidomu. Daugiau fantazijos  4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 07, 19:32)
Bepo.. zuvys visai idomiai atrodo, butu dar idomiau, kaip erika patare  mirksiukas.gif  o gelytem, tai tikrai NE  schmoll.gif niekas nepatinka sioj nuotraukoj  smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 05 07, 16:44)
Antroji tai brr, atominis karas praėjo pažeme, liko dvi nabagytės, tokios murzinos, liūdnos... verysad.gif pavasariui aš tai noriu spalvų.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 15:08)

Man labai grazu, pastelines spalvos, mmmm 4u.gif

Robobebrai, dekui uz pagalba, susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
Taip noriu fotografuoti, kad apie nieka kita net galvoti negaliu!! Bet tuoj sprogsiu is pykcio...turiu milijona klausimu, daug kas neaisku, truksta laiko atsakymams ieskoti, is flicr neisideda nuotraukos, vis dar neisirenku ir neturiu foto aparato....o pasirodo reikia ne tik jo, bet ir naujo kompo, nes ketvirta diena negaliu susiinstaliuoti fhotoshopo. scare.gif Ima pyktis ir del 4ND, nes jo vis dar nera verysad.gif

Jei jau taip trokstate spalvu, tai i flicr ikeliau spalvota nuotraukyte, kuria esu labai patenkinta. Jei ja kas istrauks tai busiu dekinga!
http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Dar kartą tariu didelį ačiū visiems komentuojantiems, jūs visi padedate augti 4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 07, 18:32)
o dabar iskilo man toks ramybes neduodantis klausimas, pries vaziuojant i LT vaziuosim su maziuku i Uk pas mama pabut savaitei ir atsirado is ten norinciu, kad pafotografuociau  unsure.gif as pati tikrai dar nesijauciu galinti imti pinigus uz tai, bet cia aplink mane visi bara, kad tipo, jei praso, reiskias patinka mano nuotraukos ir uz sugaista laika reikia imt atlygi. Gal turejot kuri panasia situacija ir galetumet papasakot kaip elgetes?

man buvę ...aš neėmiau pinigų, tiesiog sutikau vardan savo tobulėjimo, visoms neatlygintinoms FS ruošdavausi nemažai...o žmogus pats kaip norėdavo, taip atsidėkodavo, esu gavus ir dukrytei savo rūbelių, ir vyno ar šampano gerą butelį...visuomet žmogų įspėdavau, kad ne profė aš..
Atsakyti
Ką manot? (žinau,kad apranga baisi biggrin.gif čia foto daryta sode blush2.gif )

user posted image

Dar pora foto Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 07 gegužės 2012 - 19:49
QUOTE(urte484 @ 2012 05 07, 20:43)
Ką manot? (žinau,kad apranga baisi biggrin.gif čia foto daryta sode blush2.gif )
http://farm6.staticf...6c2c5fd35_z.jpg[/img]

Dar pora foto Čia

Oj, namas griūna, fokuso nelabai matau mergaitės veide. Nelabai man...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 07, 20:53)
Oj, namas griūna, fokuso nelabai matau mergaitės veide. Nelabai man...

Bandžiau į akis fokusuot,bet matyt nelabai vykusiai unsure.gif O dėl griuvimo-sutinku-ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 05 07, 19:20)
Sveikos,užbėgau su tokiu klausimu-kai fotografuojat vestuves,gimtadienius,krikštynas ir t.t...Naudojat tik ''Manual'' rėžimą?(klausiu dėl judesio)  unsure.gif

kai fotografavau, naudojau kartais M rezima, kartais Av, jeigu mazai sviesos, tada M, jeigu daug sviesos, tada persijungiu Av rolleyes.gif
Atsakyti
urte484, visada tik M.. (na išskyrus, kad autofukusą)...aš nemoku kitokiais režimais blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 07, 21:32)
kai fotografavau, naudojau kartais M rezima, kartais Av, jeigu mazai sviesos, tada M, jeigu daug sviesos, tada persijungiu Av rolleyes.gif

Ačiū smile.gif Labai bijau išsiliejusio vaizdo,todel ir klausiu-kokį rėžimą rinktis esant judesiui unsure.gif Nusimato šiokia tokia proga,o tokių dar neteko fotografuot ohmy.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 21:40)
urte484, visada tik M.. (na išskyrus, kad autofukusą)...aš nemoku kitokiais režimais blush2.gif  doh.gif

o kadrai neišsilieja?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 05 07, 21:49)
o kadrai neišsilieja?

o tu paaiskink nuo ko kadrai liejasi?smile.gif ir ka M daro?smile.gif
Atsakyti