ujujui bazaras vyksta
Sayonara, aš dėl tos lipnios juostos ir dvejoju labiausiai, o pasakiau apie klijavimą ant autikų tam, kad nu gal nenukreivaliosiu, nes kaip ir žinau technologiją klijavimo vargo vakarienė su ta paroda man šį kartą ...fotkių neturiu, atspausdint nelabai yra kur ir dar su tais rėmais tragedija
o aš kad ir kaip be proto norėčiau eit fotkint, bet turiu du tokius žiogus, kurie kartais atrodo pririšę laiko ir nei tu labai ištaikysi tarp visokių miegų ir pan., nes tada turi vieną valandą laisvą per visą dieną, tai noris bent kavos ramiai atsisėdus išgert, o jei pradedi galvot/ daryt fotosesijas, tai būtinai sutrukdys. paskui nervas jama, kad neišėjo, nespėjai ir t.t. jaučiuosi tada kaip kokia rūkorė negalėdama pabėgt parūkyt. tad fotkinu tik kai galiu ir be jokių didelių pasiruošimų kasdienius visokius įvykius. na o kai laukiuosi arba lelius mažas būna, tai net negaliu prisiverst žiūrėt ir dar analizuot kitų fotografijas. kažkas ten pas mane tuo metu užsikerta? dėl to aš karts nuo karto dingstu arba vėl pasirodau eteryje ir dar aš žiemą ne fotkinu, o mezgu
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:58)
Tai kad neveikia pavasaris manes pas mus jis dar neatejo Sakai rekauju tai kad ne tik savo nuomone pasakiau,jei tylesiu ND ivertinimo negausiu
Einu kelt 4ND, jau padarytas 5 jau mintyse sukas
Einu kelt 4ND, jau padarytas 5 jau mintyse sukas
Rekauji biski
O manai netyledama gausi iverinimu? Gal va tokios ziezulos kaip as is principo nekomentuos
sudubliavo
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 10:57)
ši diskusija yra viena iš kokio šimto šia tema, kai naujos merginos ateina, nori dėmesio,
Oi ne, nesuprask klaidingai ,man demesio tikrai nereikia ne toks zmogus esu, man tik 3 uzkaitimu pakaks
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 16, 11:10)
Rekauji biski
O manai netyledama gausi iverinimu? Gal va tokios ziezulos kaip as is principo nekomentuos
Tai kad tylejau, jokios naudos nebuvo
"Itza" maciau kad rasei, kad Northen Ireland, as ir Hertfordshire netoli Londono
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 10:16)
Tai kad tylejau, jokios naudos nebuvo
o dabar, tipo, bus naudos?
priminei man Garfildą 2 Kai šeimininkas prieš katiną repetavo kalbą savo mylimai merginai.
netikslios citatos:
šeimininkas: - kol nebuvau sutikęs tavęs, mano gyvenime nebuvo prasmės.
garfildas: - o dabar, tipo, yra?? (įsivaizduoti šapranausko toną)
QUOTE(kabesita @ 2012 05 16, 09:16)
"Itza" maciau kad rasei, kad Northen Ireland, as ir Hertfordshire netoli Londono
A aisku, na vis tiek po tuo paciu pilku debesiu sedim... Na, bet nepraraskim vilties, gal dar ateis tas pavasaris
QUOTE(rG. @ 2012 05 16, 11:03)
O gal tikrai nieko gerai ir verto dėm............
Tai gal ir taip, aš nesiginčyju... Bet stengiuosi ir esu imli, pala, po dviejų metų gal daugelį perspjausiu... Niekada nesakau niekada...
Ačiū, važiuosiu ieškot..
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 10:24)
Tai gal ir taip, aš nesiginčyju... Bet stengiuosi ir esu imli, pala, po dviejų metų gal daugelį perspjausiu... Niekada nesakau niekada...
Ačiū, važiuosiu ieškot..
Ačiū, važiuosiu ieškot..
Gerai
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 11:22)
o dabar, tipo, bus naudos?
priminei man Garfildą 2 Kai šeimininkas prieš katiną repetavo kalbą savo mylimai merginai.
netikslios citatos:
netikslios citatos:
Tai as jau supratau, kad nei taip, nei anaip, cia kelio nepraskinsi