Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(gladiole @ 2012 05 07, 06:48)
Labas rytas,noreciau komentaru išgirsti.

Pirma man visai apie nieka..
Antrojoj faina mergaiciuke, bet labai suspausta, noretusi zaismingo zvilgsnio i objektyva ir kaip kazkas sake nuotraukos su puciamu burbulu, nes dabar pirma pagalvojau kad kisa lezuvi i ta skilute smile.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 05 07, 08:54)
Pasisakiau.  smile.gif
Nieko blatno. Netycia automobily save nusifotkinau.  hihihi.gif Paciai gal akys patiko.  smile.gif
Suspausta labai. Zinau.  Bet rankos buvo per trumpos is toliau "nusitraukt".

Grazios akys ir pati labai grazi esi, bet man veido oda per daug numuilinta atrodo, ypac ties auskaru/plaukais. 4u.gif
QUOTE(Aistulle @ 2012 05 07, 10:24)
Sveikos, ateinu su keliom nuotraukytėm. Jau senai bebuvau čia.  ax.gif  smile.gif Poilsiavom prie jūros. Keletą foto parodysiu, ir jei bus kažką pasakyti mielai laukčiau.  biggrin.gif

Pirmoji man ne, nes atrodo kad dar sekunde ir mergaite tiesiai i ta smeli veiduku biggrin.gif sorry.
Antroji ir koliazas normalios nuotraukos, tik horizonto tai nesuziurejai, reik tvarkyt.
Pakutine butu visai gera, jeigu butu technishkai tvarkinga (su fokusu ir gera expozicija).

gotte as lauksiu kitu variantu, nes apie matytus jau viska susake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 07, 15:39)
Pirma man visai apie nieka..
Antrojoj faina mergaiciuke, bet labai suspausta, noretusi zaismingo zvilgsnio i objektyva ir kaip kazkas sake nuotraukos su puciamu burbulu, nes dabar pirma pagalvojau kad kisa lezuvi i ta skilute smile.gif

Dekui smile.gif dėl liežuvio- dare ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Siek tiek apleidau jus, bet paskaitau tyliai. Reikia sugrizti, maciau ir meet'a organizuojat, as bandysiu prisijungti, bet nesirasau i sarasa, nes paskutine minute zinosiu ar galesiu atlekti smile.gif

Pirmos grupes pratesimas

Atsakyti
Labas.

Erikamaja, dekui, sutinku su tuo ką parasei. Bet paparasciausiai dbr toks periodas, kad negaliu daugiau laiko skirti fotografavimui (o tikrai noreciau!), nes pirma reikia sutvarkyti dukrytės problemeles, o tada jau "kibsiu", gal ir noras didesnis atsiras, ir vizijų, minčių daugiau smile.gif

Yvvete, aš nieko neinterpretavau, ir tas postas buvo ne konkrečiai jums skirtas 4u.gif bet kadangi jus uzklauset, tai ir pradėjau kreipimusi į jus mirksiukas.gif
ir aš visai neburbu biggrin.gif puikiai žinau, kad tik mano kaltė čia, per mažas dar žinių ir praktikos bagazas.
Atsakyti
Seniai kazka rodziau, ikeliu pora nuotrauku. Idomu kaip pakomentuosite smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo вероника: 07 gegužės 2012 - 15:27
QUOTE(sayonara @ 2012 05 07, 13:47)

o lendant giliau tai man norisi šiknas išspardyt, kad visos kaip viena ant vienodo spalvotumo pasinešę biggrin.gif ieškokit natūralių spalvų galimybių, jų derėjimo, žaismo detalėmis, o ne dirbtinių primakalavimų.. natūralios spalvos daug gražesnės, smegenys jas puikiai priima, galų gale jos turtingesnės, vaiskesnės. su actionais reikia be proto gerai sugebėti dirbti, kad nesugadintum spalvų..

niu ne visos tongue.gif mano pirmoji fs kuo naturaliausias produktas biggrin.gif tik gaila pamokslu mazai isgirdau. bet cia jau kaip taisykle buna, nieko gero - reiskias tylim smile.gif vadinasi reikia toliau bandyti photo.gif
Atsakyti
Pirmoji, skanios spalvos, galėjai gražų pirmą ND padaryt biggrin.gif , kadruočaiu iš šono, duočiau tai žuvų juostai išnykt begalybėje.
Antroji tai brr, atominis karas praėjo pažeme, liko dvi nabagytės, tokios murzinos, liūdnos... verysad.gif pavasariui aš tai noriu spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 07 gegužės 2012 - 15:49
QUOTE(веро
@ 2012 05 07, 14:27)
Seniai kazka rodziau, ikeliu pora nuotrauku. Idomu kaip pakomentuosite smile.gif

Pirmoj man ryskiai su WB negerai, viskas melyna g.gif Ar cia mano kompas?
Antroji irgi nelabai ka ir pasakysi, nepasiteisina nekuom geles isdestymas kadre, gele purvinoka atrodo, fotografavimo kampas neidomus, is virsaus... Galima buvo pasilenkti arciau geles, sugalvoti idomesne kompozicija. Dabar visiskai neidomu. Daugiau fantazijos 4u.gif
Atsakyti
Labs diens. Nu rudasis ant pagaliuko, teip tikejausi siandien grazu 3 ND padaryt, ale dangus kaip prakiures, niekaip neina nosies i lauka iskist doh.gif Viltis durniu motina, ale pabandysiu preitos savaites pazaidima priduot kaip trecia ND ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kad šiandien taip komentuojat visos, tai skubu įdėti...nu daba jau taršykit ...ir ne tik spalvas, bet viską:
čia
Atsakyti
Sveikos,užbėgau su tokiu klausimu-kai fotografuojat vestuves,gimtadienius,krikštynas ir t.t...Naudojat tik ''Manual'' rėžimą?(klausiu dėl judesio) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 07 gegužės 2012 - 18:20
QUOTE(kristukass @ 2012 05 07, 09:54)
*Pasisakiau.  smile.gif

**Suspausta labai. Zinau.  Bet rankos buvo per trumpos is toliau "nusitraukt".
http://farm8.staticf...0d47ace48_z.jpg

*dekui uz tai smile.gif

**man grazu, akys tikrai grazios, spalvos visada man pas tave patinka smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 13:08)

Gotte man naturaliom spalvom labai grazios foto, bet negaliu sakyt, kad sioji nuotrauka nepatinka su tom spalvom, butent sitai, man labai graziai ir idomiai ziurisi, as tik apsidziaugciau prie normaliu foto dar ir toki varianta gavusi biggrin.gif

Bepo.. zuvys visai idomiai atrodo, butu dar idomiau, kaip erika patare mirksiukas.gif o gelytem, tai tikrai NE schmoll.gif niekas nepatinka sioj nuotraukoj smile.gif

Labai didelis aciu visoms pasisakiusioms Flickre, tikrai labai vertinu visas pastabas ir bandysiu taisytis ax.gif

o dabar iskilo man toks ramybes neduodantis klausimas, pries vaziuojant i LT vaziuosim su maziuku i Uk pas mama pabut savaitei ir atsirado is ten norinciu, kad pafotografuociau unsure.gif as pati tikrai dar nesijauciu galinti imti pinigus uz tai, bet cia aplink mane visi bara, kad tipo, jei praso, reiskias patinka mano nuotraukos ir uz sugaista laika reikia imt atlygi. Gal turejot kuri panasia situacija ir galetumet papasakot kaip elgetes?
Atsakyti