Labs ryts sviezutes ir senutes
Gal naujom mergytem patiks paskaityti straipsniuka, 101 patarimas fotografuot portretuka
101 PATARIMAS. Kadangi pati turiu bedu su kompozicija, tai jeigu dar yra tokiu, galit pasiziuret cia, kaip teisingai komponuot:
Kompozicijos taisykles
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 05:41)
magnetinė audra manęs, rodos, neveikia. bet paskaičiusi nusprendžiau sureaguoti
tai vis tik gal paveikė
Tai va ko mano mazasis nakti prastai miegojo. Siandien po 'linksmos' nakties ir pati lyg lengvai dauzta jauciausi. Bet kol atvairavau iki darbo pasikraut 'batarkes' padejo Lana del Rey dainuskos... taip ir kyla ivairus vaizdiniai ka ir kaip fotografuociau...
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 06:00)
Aš, pvz., esu atvirkštinė. Jei tik mano atžvilgiu panaudojamas prievartos alementas - aš kaip asilas įsispirsiu kanopom į vartus, iš manęs nieko neišpeši..
As irgi esu atvirkstine ir net pati saves nemoku priversti daryt kazka tokio ko jauciu, kad nenoriu...na nebent mirtinai reikia, bet tada visi aplinkui turi nesitiket nuosirdaus ir gero mano idirbio/rezultato
Vat ir fotografijai brendau ilga laika, bet kai jau pajauciau, kad mano laikas atejo su dideliu noru ir uzsidegimu to imuosi. Kas diena atrandu vis kazka naujo, skaitau, tyrineju...tiesiog jauciu kaifa besimokydama, o tikiu pries 2 metus buciau labai atmestinai ta darius ir ypac jeigu mane kas nors butu spaudes ta daryt