Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 18:05)

Labai norėčiau pamatyti ką taip merginos išgyrė blush2.gif

QUOTE(kabesita @ 2012 05 15, 23:09)
Kadangi niekas neivertino mano ND tai supratau kaip neigiama, tai ateinu su perdarytu, please, bent jei blogai pasakyk ka  blush2.gif 3ND zoomas

užskaitau, jei čia fokusas į tušinuką.

Isora, tavo ND pervertusi kelis puslapius, neradau. Sorry, kad neatkreipiau dėmesio, vakar žiauriai įtempta diena buvo, tad ne iki ND komentavimo. Šiandien kelkit, komentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 16 gegužės 2012 - 08:36
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 16, 09:35)
Labai norėčiau pamatyti ką taip merginos išgyrė

as ir nematau kas ten per kosmosas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 16 gegužės 2012 - 08:40
heh, gavau savo kosmonauta.
14mm, testuoju ka su juo galima grazaus nuveikt, bet dar nepripratau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 16 gegužės 2012 - 09:03
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 16, 09:35)
Isora, tavo ND pervertusi kelis puslapius, neradau. Sorry, kad neatkreipiau dėmesio, vakar žiauriai įtempta diena buvo, tad ne iki ND komentavimo. Šiandien kelkit, komentuosiu  biggrin.gif

Tai, kad maniškiai jau užskaityt.. 4u.gif

robobebras , wow... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 16 gegužės 2012 - 09:16
QUOTE(sayonara @ 2012 05 15, 16:17)
pandre, tai tada rašau.

Dekui smile.gif Berods rasiau, kad tai tebuvo tep lep, cia ne projektui savaitiniam( jiems pasistengiu daugiau) ne stebuklai iseina,bet smagu, jog izvelgi potenciala;)
Su ta lempa,langais, veidrodziu ir visai reguliatoriais, turejau minti projektui su double expo pasizaisti,bet nebezinau jau...uzmusei potenciala lotuliukas.gif
Dekui mergytems, nepatingejusioms komentuoti.Dar karta isitikinau,kad reikia kelti cia tik sau uztikrintai patinkacius darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 16, 10:02)
heh, gavau savo kosmonauta.
14mm, testuoju ka su juo galima grazaus nuveikt, bet dar nepripratau smile.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8013/7207990130_f8ceb47bde_z.jpg

bigsmile.gif būtent dėl tokių vaizdų mąstau apie cropo keitimą į pilno formato bigsmile.gif o paskui dar krūvą objektyvų biggrin.gif na ir užsikrėčiau šita liga doh.gif

QUOTE(isora @ 2012 05 16, 10:15)
Tai, kad maniškiai jau užskaityt.. 4u.gif

robobebras , wow... bigsmile.gif

aaa... biggrin.gif tai dabar laukiam kūrybinio proveržio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 16 gegužės 2012 - 09:27
Labs ryts sviezutes ir senutes biggrin.gif
Gal naujom mergytem patiks paskaityti straipsniuka, 101 patarimas fotografuot portretuka 101 PATARIMAS. Kadangi pati turiu bedu su kompozicija, tai jeigu dar yra tokiu, galit pasiziuret cia, kaip teisingai komponuot: Kompozicijos taisykles
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 05:41)
magnetinė audra manęs, rodos, neveikia. bet paskaičiusi nusprendžiau sureaguoti smile.gif tai vis tik gal paveikė biggrin.gif

Tai va ko mano mazasis nakti prastai miegojo. Siandien po 'linksmos' nakties ir pati lyg lengvai dauzta jauciausi. Bet kol atvairavau iki darbo pasikraut 'batarkes' padejo Lana del Rey dainuskos... taip ir kyla ivairus vaizdiniai ka ir kaip fotografuociau... wub.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 06:00)
Aš, pvz., esu atvirkštinė. Jei tik mano atžvilgiu panaudojamas prievartos alementas - aš kaip asilas įsispirsiu kanopom į vartus, iš manęs nieko neišpeši..biggrin.gif

As irgi esu atvirkstine ir net pati saves nemoku priversti daryt kazka tokio ko jauciu, kad nenoriu...na nebent mirtinai reikia, bet tada visi aplinkui turi nesitiket nuosirdaus ir gero mano idirbio/rezultato blush2.gif Vat ir fotografijai brendau ilga laika, bet kai jau pajauciau, kad mano laikas atejo su dideliu noru ir uzsidegimu to imuosi. Kas diena atrandu vis kazka naujo, skaitau, tyrineju...tiesiog jauciu kaifa besimokydama, o tikiu pries 2 metus buciau labai atmestinai ta darius ir ypac jeigu mane kas nors butu spaudes ta daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 05 16, 10:26)
Dar karta isitikinau,kad reikia kelti cia tik sau uztikrintai patinkacius darbus smile.gif

Jei tavo nuomonė brandi, tai taip biggrin.gif o man jei foto kelia abejonių, tai yra šansų, kad kažkam patiks biggrin.gif kaip su tuo šuniu ir mano pusbraliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 16, 09:28)
As irgi esu atvirkstine ir net pati saves nemoku priversti daryt kazka tokio ko jauciu, kad nenoriu...na nebent mirtinai reikia, bet tada visi aplinkui turi nesitiket nuosirdaus ir gero mano idirbio/rezultato  blush2.gif  Vat ir fotografijai brendau ilga laika, bet kai jau pajauciau, kad mano laikas atejo su dideliu noru ir uzsidegimu to imuosi. Kas diena atrandu vis kazka naujo, skaitau, tyrineju...tiesiog jauciu kaifa besimokydama, o tikiu pries 2 metus buciau labai atmestinai ta darius ir ypac jeigu mane kas nors butu spaudes ta daryt rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš tokia pati. nebendrausiu, jei nenoriu. neisiu, jei nenoriu. nevažiuosiu, jei nenoriu. neskaitysiu, jei nenoriu. nekalbėsiu, jei nenoriu. jei užsišikau - neperkalbėsi biggrin.gif

va man su fotografija dabar. jau kurį laiką retai imu į rankas fotikus, nes.. nenoriu.. tingiu.. bile kaip nenoriu.. nesinori, kad nesigautų, tai ir nefotkinu.. kai užeis noras, ateis įkvėpimas, tada ir fotkinsiu.. arba toks modelis pasitaikys, kad atims žadą..smile.gif cool.gif ir nesijaučiu kalta ar nevykus, jei kažko nedarau. neprievartausiu savęs. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 16, 10:27)
aaa...  biggrin.gif tai dabar laukiam kūrybinio proveržio  smile.gif

tai,kad pas mane jo pilna ir vis fotkinu ir tikrai darau,tik sakau kažkoks stabdis viešai kelti man... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 16 gegužės 2012 - 09:37
Labas rytas 4u.gif
Isora, R.I.R. aciu uz ivertinima 4u.gif Fokusas i tusinuka mirksiukas.gif R.I.R. ikelciau 4ND bet ali 3 uzskaitymo negavau mirksiukas.gif nezinia kada gausiu blush2.gif

As tikrai nesuprantu tada nieko unsure.gif Be ND negali nieko cia pliurpt, jokios nuotraukos idet, nes siunciat ND daryt, o kai darai ND, tai jie paprasciausiai ignuorojami, nes "senbuvem" nuotaika ne ta,tai gal temos pradzioj ir parasykit: "Naujokes ND nepriimami siandien, faze netinkama".

Gerai kad tik jus mielosios senbuves, esat moteris, motinos ir t.t., kad mes naujokes ne tokios ir gyvenimo savo neturim, problemu irgi, ir pavasaris musu neveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 08:47)
O gal galit pasakyti kur pigiausiai rast dideli stora juodą lapą..  blush2.gif na gal čia jau lapu nepavadinsi.. biggrin.gif man fonui reik.. blush2.gif

Siūlyčiau pavaikščioti po statybinių prekių ar sodo reikmenų parduotuves mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 10:36)
drinks_cheers.gif aš tokia pati. nebendrausiu, jei nenoriu. neisiu, jei nenoriu. nevažiuosiu, jei nenoriu. neskaitysiu, jei nenoriu. nekalbėsiu, jei nenoriu. jei užsišikau - neperkalbėsi biggrin.gif

va man su fotografija dabar. jau kurį laiką retai imu į rankas fotikus, nes.. nenoriu.. tingiu.. bile kaip nenoriu.. nesinori, kad nesigautų, tai ir nefotkinu.. kai užeis noras, ateis įkvėpimas, tada ir fotkinsiu.. arba toks modelis pasitaikys, kad atims žadą..smile.gif cool.gif ir nesijaučiu kalta ar nevykus, jei kažko nedarau. neprievartausiu savęs. bigsmile.gif

o kaip su darbais tada biggrin.gif būna gi dienų, kai nėra įkvepimo darbui, o dirbti reikia. Aš irgi lygiai tokia pat. Bet va, gyvenimas priverčia prasilaužti ir save paprievartauti.
Atsakyti