Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(isora @ 2012 05 16, 05:06)
Labas rytas, nesimiega, tai ateinu piktoka... tongue.gif

Aš neauprantu, jūsų.. schmoll.gif ateina naujai besimokantys, deda ND, o jūs blyn nesugebat net pakomentuot.. blink.gif nu tai manau tam čia senbuvės ir sėdit????? Juk čia pradžiamokslis???  rolleyes.gif jei būnat, tai padėkit, pakomentuokit ir visai žalias, juk joms jūsų žodis reikalingiausias, o ne tom kurios aišku kad gerai, kadrus gaudo, bent tada pasakykit kas negerai, jei neužkabina kadrai ir nd.

Tikiuosi labai audros nesukelsiu, nes čia šiaip. Pamastymui tik.

Kažkaip kai nieks nekomentuoja, tai ir ranka fotkių dėt nekyla.. unsure.gif

nerėk smile.gif tai nieko nepakeis. nors iš dalies teisi.

bet.. pavasaris, vasara. nuovargis, abejingumas gal. nuobodulys kažkiek. kiekvienas turi kažkokių savų priežasčių.

aš tai nekomentuoju, kai nenoriu. ir niekas manęs neprivers to daryti. jokie priekaištai, rėkimai, įpareigojimai, vadinimai senbuve ir pan. Nes čia ne mokykla, mokytojams algos nemoka, pareigų jie neturi. Mes neprivalom komentuoti vien todėl, kad esam senbuvės. Mes turim šeimas, draugus, darbus, kitus užsiėmimus, galų gale esam moterys, išskyrus, tikiuosi, robobebrą smile.gif tai reiškia, kad turim ir nuotaikas, geras dienas, blogas dienas. ir tik kita moteris, kuri turi geras dienas, blogas dienas, gali į tai neatsižvelgti ir piktai papriekaištauti blogos nuotaikos pagauta.

TAM senbuvės čia nesėdi. sėdi TAM, kad čia lankosi dalis pažįstamų. Kad kartais papliurptų. Pasiklausinėtų. Pabendrautų. Kartais pasirietų. Galų gale iš įpročio. Bet tikrai ne TAM, kad kažkam nušviestų kelią. Ir niekas man neįrodys, kad mano misija ar, dar geriau, pareiga yra mokyti kitus, ir jei aš jos neatliksiu, tai turiu nesėdėt temoje. Pfff. Jeigu norisi, jeigu aplinkybės palankios, padedam vienos kitoms. Bet negalima to paversti pareiga, nes tai mums VISOMS (ir naujoms, ir senoms) yra hobis. O ne darbas. Tad neskirstyk taip grubiai vienas į mokines, o kitas į mokytojas.

p.s. aš išsimiegojusi ir normalios nuotaikos ir magnetinė audra manęs, rodos, neveikia. bet paskaičiusi nusprendžiau sureaguoti smile.gif tai vis tik gal paveikė biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, nei viena neprivalo padėt, bet... Ateidamos naujos moteraitės tikrai gal yra užsidegę išmokt... ax.gif bet va tas abejingumas, kartais ir nugesina tas pastangas, nes vis atrodo, kad nieko gerai ir verto demesio nepadarai... rolleyes.gif
Nes tikrai kartais tereikia vieno gero žodžio "iš patyrusios akies", kad keltu stimulą stengtis... ax.gif
Negi negerą kažkam padėti? Nan būtu labai gera, tik, kad pati ne kaži ką moku.. biggrin.gif

Ėėė, o kažkokios audros magnetinės siaučia?? blink.gif nes jaučiuosi, kaip viena koja grabe būčiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 06:56)
Na taip, nei viena neprivalo padėt, bet... Ateidamos naujos moteraitės tikrai gal yra užsidegę išmokt... ax.gif bet va tas abejingumas, kartais ir nugesina tas pastangas, nes vis atrodo, kad nieko gerai ir verto demesio nepadarai... rolleyes.gif
Nes tikrai kartais tereikia vieno gero žodžio "iš patyrusios akies", kad keltu stimulą stengtis... ax.gif
Negi negerą kažkam padėti? Nan būtu labai gera, tik, kad pati ne kaži ką moku.. biggrin.gif

Ėėė, o kažkokios audros magnetinės siaučia?? blink.gif nes jaučiuosi, kaip viena koja grabe būčiau.. doh.gif

ne, nu Tu suprask.. padėti kitam tikrai yra gera.. bet tik tada, kai gali ir nori tai daryti, kai niekas neverčia. Aš, pvz., esu atvirkštinė. Jei tik mano atžvilgiu panaudojamas prievartos alementas - aš kaip asilas įsispirsiu kanopom į vartus, iš manęs nieko neišpeši..biggrin.gif
o entuziazmas.. visų pirma jis reikalingas pačioms besimokančioms merginoms. jų mokslai neturi būti susieti su kažkieno pagalba, visų pirma jos turi pačios tai daryti. ir daro. arba ne. jei ne - vadinasi, nepakankamai norėjo, ir niekas kitas čia nekaltas, juo labiau, kažkokios SM vištos senbuvės smile.gif

jo, saulala motula pasistengė čia pastaruoju metu, audras sukėlė, žmonės pikti, nelaimingi vaikšto biggrin.gif

Yvette, aš sugromulavau dainai mintį kaži kokią tai, dabar laukiu valios pakrutėti..smile.gif poreikis yra, o valios nėėėėėė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2012 - 07:05
Įtikinai.. biggrin.gif nes aš vistiek darau .. biggrin.gif dzin kad paskutiniu metu tik vaiką pakamuoju, kitą sav nėštukę kamuosiu.. blush2.gif nu ir išeis, žinau.. :irnesakyk ax.gif

Nu ta solnuška.. schmoll.gif va dėl to aš merdėju, nakti vaikas parpia, o aš ratai sukuos po lova stačiom akim... schmoll.gif o diena jau jam veiksmo reik, tai jei da kokias dvi dienas taip, tai tikrai man šviečia šalti kapai ir baltos rožės.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 07:08)
Įtikinai..  biggrin.gif nes aš vistiek darau .. biggrin.gif  dzin kad paskutiniu metu tik vaiką pakamuoju, kitą sav nėštukę kamuosiu.. blush2.gif nu ir išeis, žinau.. :irnesakyk  ax.gif

Nu ta solnuška.. schmoll.gif va dėl to aš merdėju, nakti vaikas parpia, o aš ratai sukuos po lova stačiom akim... schmoll.gif o diena jau jam veiksmo reik, tai jei da kokias dvi dienas taip, tai tikrai man šviečia šalti kapai ir baltos rožės.. doh.gif

nu tai va. darai, nes TAU norisi. ir mano ar kokios kitos kvaksės tyla nenumalšins to noro. O jei numalšins, vadinasi, ne dėl savęs darei.

iš kitos pusės, suprantu, kaip norisi dėmesio. man irgi norėtųsi. bet reikalauti jo nevalia. mes čia visos mamos, draugės, žmonos, dukros, darbuotojos, namų šeimininkės ir t.t. Atsižvelkime ir į tai. Gal elementariai nebeįdomu komentuot tas fotkes pasidarė, gal jis tuo metu 53 kryžiukus išsiuvinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 17:05)
Kas dar pamena je t'aime ir jos zyzimus apie laukiantį vestuvių fotografavimą? biggrin.gif Galiu parodyti dalį nuotraukų iš tarptautinių vestuvių reportažo biggrin.gif rodys ne visiem, kadangi neturiu dar leidimo publikuoti nuotraukas.

parūpo ir man pažiūrėt, bet nematau sad.gif

o kas dėl ND, tai aš net neisiimu jų analizuot, nes pati nedarius jų lotuliukas.gif tad ant manęs nepykit, jog nepakomentuoju tongue.gif

o tos audors jau lyg į pabaigą. va ana savaitė, tai buvo "durnių savaitė" kaip mano draugė pavadino. nu bet ir jautėsi ant vaikų, kad durnėja visos. tik kiekviena savaip. viena verkia, kita žvengia, o trečia rėkia non stop lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, Sayonara, gal esi klijavusi fotkes ant plastiko ar putplasčio? galvoju, jei nusipirkt iš "heliopolio" ploniausio plastiko'simona" gabalą ir paskui dvipuse lipnia juosta kažin išeitų paklijuot? ar ten kokiais purškiamais klijais klijuoja?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 16, 07:24)
beje, Sayonara, gal esi klijavusi fotkes ant plastiko ar putplasčio? galvoju, jei nusipirkt iš "heliopolio" ploniausio plastiko'simona" gabalą ir paskui dvipuse lipnia juosta kažin išeitų paklijuot? ar ten kokiais purškiamais klijais klijuoja?

nesu pati. nerizikuočiau, juk nelygiai gausis.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 16, 07:31)
nesu pati. nerizikuočiau, juk nelygiai gausis.

o kodėl būtinai nelygiai? lotuliukas.gif šiaip net ištisus autobusus esu kažkada politikų galvom apklijavus, tai gal pavyktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 07:56)

Nesumilink wink.gif Daugelis senbuviu cia jau seniai savo duokle atidave smile.gif o dabar cia sedi, nes smagu papliurpti.... As irgi komentuoju, tik tada kai tam turiu gera nuotaika..... Nes kitaip galiu but pikta ir suvalgyt....

O kitas dalykas, kad nuajokiu yra nemazai ir puikiai pacios gali komentuoti, nes tai yra vienas is geriausiu mokinimosi budu tongue.gif Kai pries pora metu as prisijungiau, visos senbuves isejo ir likom tik naujokes, na ir ka drozdavom pacios save biggrin.gif Kai yra noras, tai nereikia nieko.... Tada niekas nesustabdo, nei nekomentavimas, nei blogi komentarai... Tiesiog stengiesi, darai, kabiniesi ir t.t.

Nu blin, kad PVC plokstes mano vardu uzvadintu, tai jau to tikrai nesitikejau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 05 16, 08:37)
o kodėl būtinai nelygiai?  lotuliukas.gif šiaip net ištisus autobusus esu kažkada politikų galvom apklijavus, tai gal pavyktų  biggrin.gif

Jei pavyks, tai gausi pasigirti ir tada visos tau nesim smile.gif ir prasysim, kad parodytum kaip tai daryt smile.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyti kur pigiausiai rast dideli stora juodą lapą.. blush2.gif na gal čia jau lapu nepavadinsi.. biggrin.gif man fonui reik.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 16 gegužės 2012 - 07:49
QUOTE(isora @ 2012 05 16, 07:47)
O gal galit pasakyti kur pigiausiai rast dideli stora juodą lapą..  blush2.gif na gal čia jau lapu nepavadinsi.. biggrin.gif man fonui reik.. blush2.gif

esu pirkus juodą arba kitos spalvos puskartonį knygynuose. kaina 2-3 Lt.
Papildyta:
inc, nu aš kažko gal nesuprantu. bet imi fotkę, imi putplastį. laboratorija visą perimetrą paklijuoja, kad kiekvienas foto milimetras prisispaudžia prie putplasčio. Tu su dvipuse juosta gali tai užtikrinti? nemanau arba neįsivaizduoju, kaip. nebent nesusikalbam biggrin.gif
Atsakyti
Bet man reik laaabai didelio.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 16 gegužės 2012 - 08:21