QUOTE(isora @ 2012 05 16, 05:06)
Labas rytas, nesimiega, tai ateinu piktoka...
Aš neauprantu, jūsų.. ateina naujai besimokantys, deda ND, o jūs blyn nesugebat net pakomentuot.. nu tai manau tam čia senbuvės ir sėdit????? Juk čia pradžiamokslis??? jei būnat, tai padėkit, pakomentuokit ir visai žalias, juk joms jūsų žodis reikalingiausias, o ne tom kurios aišku kad gerai, kadrus gaudo, bent tada pasakykit kas negerai, jei neužkabina kadrai ir nd.
Tikiuosi labai audros nesukelsiu, nes čia šiaip. Pamastymui tik.
Kažkaip kai nieks nekomentuoja, tai ir ranka fotkių dėt nekyla..
Aš neauprantu, jūsų.. ateina naujai besimokantys, deda ND, o jūs blyn nesugebat net pakomentuot.. nu tai manau tam čia senbuvės ir sėdit????? Juk čia pradžiamokslis??? jei būnat, tai padėkit, pakomentuokit ir visai žalias, juk joms jūsų žodis reikalingiausias, o ne tom kurios aišku kad gerai, kadrus gaudo, bent tada pasakykit kas negerai, jei neužkabina kadrai ir nd.
Tikiuosi labai audros nesukelsiu, nes čia šiaip. Pamastymui tik.
Kažkaip kai nieks nekomentuoja, tai ir ranka fotkių dėt nekyla..
nerėk tai nieko nepakeis. nors iš dalies teisi.
bet.. pavasaris, vasara. nuovargis, abejingumas gal. nuobodulys kažkiek. kiekvienas turi kažkokių savų priežasčių.
aš tai nekomentuoju, kai nenoriu. ir niekas manęs neprivers to daryti. jokie priekaištai, rėkimai, įpareigojimai, vadinimai senbuve ir pan. Nes čia ne mokykla, mokytojams algos nemoka, pareigų jie neturi. Mes neprivalom komentuoti vien todėl, kad esam senbuvės. Mes turim šeimas, draugus, darbus, kitus užsiėmimus, galų gale esam moterys, išskyrus, tikiuosi, robobebrą tai reiškia, kad turim ir nuotaikas, geras dienas, blogas dienas. ir tik kita moteris, kuri turi geras dienas, blogas dienas, gali į tai neatsižvelgti ir piktai papriekaištauti blogos nuotaikos pagauta.
TAM senbuvės čia nesėdi. sėdi TAM, kad čia lankosi dalis pažįstamų. Kad kartais papliurptų. Pasiklausinėtų. Pabendrautų. Kartais pasirietų. Galų gale iš įpročio. Bet tikrai ne TAM, kad kažkam nušviestų kelią. Ir niekas man neįrodys, kad mano misija ar, dar geriau, pareiga yra mokyti kitus, ir jei aš jos neatliksiu, tai turiu nesėdėt temoje. Pfff. Jeigu norisi, jeigu aplinkybės palankios, padedam vienos kitoms. Bet negalima to paversti pareiga, nes tai mums VISOMS (ir naujoms, ir senoms) yra hobis. O ne darbas. Tad neskirstyk taip grubiai vienas į mokines, o kitas į mokytojas.
p.s. aš išsimiegojusi ir normalios nuotaikos ir magnetinė audra manęs, rodos, neveikia. bet paskaičiusi nusprendžiau sureaguoti tai vis tik gal paveikė