Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(vienintelė @ 2012 05 15, 19:30)
rg su nauju pirkiniu, o kodėl pirkai? nebelauki nikono?

Dar nepamiršai hihihi.gif Šimtas metų.
Laukiu biggrin.gif Jau nupirkusi esu Šveicarijoj. Anas nežinia kada pasirodys (nenustebčiau net jei vasarai negaučiau, jų po labai mažai patiekia, o kai kuriose šalyse (ir LT) jų išvis dar neduoda), o aš per daug turiu reikalų, kad nervuočiausi iš kur išsinuomot ir pan., kol dar ano nėra. Ai viskas ok, K5 labai super bus man antras bodis. Sakyčiau net viskas čia gerai išėjo, taip nė neplanavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 15 gegužės 2012 - 19:54
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 21:43)
Nu zinok, del taves perdariau. Jei tinka, eisiu toliau  tongue.gif , nes jau 2 taip turiu uz sena 4ND cool.gif
(pries tai atidariau sekcijos bara ir bele marga biggrin.gif )

Na, jei jau darai, kad tik padaryti, tuomet užskaitau. O kabinėjuosi tik gero norėdama. smile.gif

Gaila man buvo žiūrėti kaip niokoja daiktą. Lyg gyvam kam būtų taip darę. biggrin.gif
Canon 7D patvarumo testas.
Atsakyti
Je Taime, labai šauniai susitvarkei, tikrų tikriausia šaunuolė. Paprastumu, nuoširdumu dvelkia. Emocijos nuostabios pagautos.

Aš tai po sunkios dienos. Mano ex šefas, kažkokiu būdu tapo docentu ir šiandien į mūsų kursą atkeliavo. Nu kaip šešėlis persekioja smile.gif

Kaip sekasi dainų iliustracijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 gegužės 2012 - 20:42
QUOTE(Ka @ 2012 05 15, 20:21)
Gaila man buvo žiūrėti kaip niokoja daiktą. Lyg gyvam kam būtų taip darę. biggrin.gif
Canon 7D patvarumo testas.

Kaip sako vienos keistu eksperimentu programos vedejas, we do it so you don't have to biggrin.gif Siaip tai gerai yra kartais tokius video pasiziureti, kad neapimtu paranoja saugant savo branguji (visom prasmem) fotoaparata...
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 17:05)
Galiu parodyti dalį nuotraukų iš tarptautinių vestuvių

noriu pažiūrėt, noriu pažiūrėt, noriu pažiūrėt!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(rG. @ 2012 05 15, 19:51)
Laukiu biggrin.gif Jau nupirkusi esu Šveicarijoj. Anas nežinia kada pasirodys (nenustebčiau net jei vasarai negaučiau, jų po labai mažai patiekia, o kai kuriose šalyse (ir LT) jų išvis dar neduoda), o aš per daug turiu reikalų, kad nervuočiausi iš kur išsinuomot ir pan., kol dar ano nėra. Ai viskas ok, K5 labai super bus man antras bodis. Sakyčiau net viskas čia gerai išėjo, taip nė neplanavau.

nu jeigu jau rinkaisi naują techniką, tai gal turi patarimų, kur pigiau? bigsmile.gif bigsmile.gif jei nori, į skype mirksiukas.gif
aš labai noriu fulfreimo, jaučiuos pribrendus, bet pinigas pagrindinis trukdis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 15, 21:41)

Verbuoju vyrą (šį kartą oi kaip sunkiai pasirašo) ir laukiu šilto, saulėto vakaro idėjos įgyvendinimui. rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi nedraugė, tai jokių foto nematau verysad.gif
Va pro langą šokančius fontanus pasižiūrėjau, eisiu miegot...
bigsmile.gif kaiminka, gal organizuojam merginų susitikimą prie fontanų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 15 gegužės 2012 - 21:44
Kadangi niekas neivertino mano ND tai supratau kaip neigiama, tai ateinu su perdarytu, please, bent jei blogai pasakyk ka blush2.gif 3ND zoomas

user posted image
IMG_0228

user posted image
[url=http://www.flickr.com/photos/77702783@N03/7205154036/]

user posted image
[url=http://www.flickr.com/photos/77702783@N03/7205177638/]

Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 16:05)

Aprasymas vestuviu pralinksmino, gaila nuotrauku nematau smile.gif

rG sveikinimai su arsenalo pasipildymu smile.gif
As tai ziauriai noreti sviesaus fix'o.

QUOTE(Yvette @ 2012 05 15, 19:41)

Nesiseka. Idejos pradeda veistis, tik deja kol kas nei vienos realiai ispildomos neuzklydo doh.gif Bet dar neprarandu vilties...
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 18:05)

Lyg ir tave prisiadinus prie draugų, bet foto nematau, matyt tu nepatvirtinai smile.gif Kaip gaila, įdomu paveizėt smile.gif noisy-b
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 15, 16:43)
Juos rodo tiesiogiai nemokamai, prasideda penkt - sekm 19:00.

O cia kur rodo? Kazka praleidau?

QUOTE(Ka @ 2012 05 15, 21:21)
Na, jei jau darai, kad tik padaryti, tuomet užskaitau. O kabinėjuosi tik gero norėdama. smile.gif

Oi, zinok, man svarbiausia dabar suprast esme, o ne menus kurt blush2.gif
Aciu.
Atsakyti
Labas rytas, nesimiega, tai ateinu piktoka... tongue.gif

Aš neauprantu, jūsų.. schmoll.gif ateina naujai besimokantys, deda ND, o jūs blyn nesugebat net pakomentuot.. blink.gif nu tai manau tam čia senbuvės ir sėdit????? Juk čia pradžiamokslis??? rolleyes.gif jei būnat, tai padėkit, pakomentuokit ir visai žalias, juk joms jūsų žodis reikalingiausias, o ne tom kurios aišku kad gerai, kadrus gaudo, bent tada pasakykit kas negerai, jei neužkabina kadrai ir nd.

Tikiuosi labai audros nesukelsiu, nes čia šiaip. Pamastymui tik.

Kažkaip kai nieks nekomentuoja, tai ir ranka fotkių dėt nekyla.. unsure.gif

kabesita, ND geras.. mirksiukas.gif esmę supratai..
Atsakyti