Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

pandre, tai tada rašau. man pats principas nebepatinka, kad pradėjai auto daryt, ir sustot negali. aš pvz. žiūriu ir galvoju, kad jau mačiau, nors iš tikro nemačiau. bet matyt pozos, žvilgsnis, tematika kartojasi, jau, rodos, viską pamatėm, nieko naujo. ir ta mada.. būtinai petys nuogas, galva persukta, man tai jau nuobodu. o kai nuobodu apskritai, tai detalių komentuoti net nesinori. ten to kampuko, reguliatoriaus, lempos, durų.. Tavo ankstesni keli auto buvo geresni. Sugebėk sustoti, palaikyk šitą žanrą sudėtingesnėms idėjoms, nes turi potencialo jas įgyvendint, nedaryk bile kaip ir kaip visos..smile.gif
Atsakyti
Niekas nieko del ND nesako, tai gal perdaryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 05 15, 15:14)

Saygerai parašė, bet mane užkabino šis auto, gal dėl to, kad labai patiko langas! Man jis čia taip tinka, kad nesubuitina kadro, tikrai reguliatorius trugdo, jį galima klonuoti, tada lempa netinka čia nė kiek ir tikrai per daug viršaus smile.gif Pasilikčiau šį kadrą smile.gif tik kirpčiau iki lubų ir naukinčiau nerekalingus daiktus. Bet kietas langas, jau anksčiau rašiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2012 05 15, 14:25)
O kaip jus tuos seminarus ziurit, jei juos pirkt reikia?  blush2.gif

Juos rodo tiesiogiai nemokamai, prasideda penkt - sekm 19:00. Jei nori žiūrėti kitu laiku [t.y. kai baigiasi transliacija tiesiogiai], tada reikia pirkti. Oo, reiks man paieškoti linkomanijoje, jei sako, kad kažkas turi įsimetęs. Man nerealiai patiko Sue Bryce, tą tai norėčiau pirkti su kuom nors susimetus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 15, 15:17)
pandre, tai tada rašau. man pats principas nebepatinka, kad pradėjai auto daryt, ir sustot negali. aš pvz. žiūriu ir galvoju, kad jau mačiau, nors iš tikro nemačiau. bet matyt pozos, žvilgsnis, tematika kartojasi, jau, rodos, viską pamatėm, nieko naujo. ir ta mada.. būtinai petys nuogas, galva persukta, man tai jau nuobodu. o kai nuobodu apskritai, tai detalių komentuoti net nesinori. ten to kampuko, reguliatoriaus, lempos, durų.. Tavo ankstesni keli auto buvo geresni. Sugebėk sustoti, palaikyk šitą žanrą sudėtingesnėms idėjoms, nes turi potencialo jas įgyvendint, nedaryk bile kaip ir kaip visos..smile.gif

Pasirašau biggrin.gif Jei turėčiau laiko, pamąstyt, sugromuluot, įgyvendint, būtų visko, bet matau, kad negaliu ir sustojau.
Atsiuntė šiandien Pentax K5 (atsinaujinu dvigubai), jiaatus, visur fokusas biggrin.gif Vadinasi mano rankos ne kreivos lotuliukas.gif

Pasveikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 15 gegužės 2012 - 15:45
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 15, 16:43)
Juos rodo tiesiogiai nemokamai, prasideda penkt - sekm 19:00. Jei nori žiūrėti kitu laiku [t.y. kai baigiasi transliacija tiesiogiai], tada reikia pirkti.

Aisku 4u.gif Reiks gal kada pabandyk pasiziuret, galvoju gal eitu recodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 15, 15:51)
Aisku  4u.gif Reiks gal kada pabandyk pasiziuret, galvoju gal eitu recodint?  g.gif

Nea, galima pirkti arba žiūrėti nemokamai. O jei vis dėlto nenori žiūrėti ir nori nemokamai, gali tam tikromis programomis filmuoti savo desktop'ą ir realų garsą, einantį iš kompiuterio smile.gif Gali bandyti, bet nepatarčiau vargti - kompas būna tuo metu nenaudojamas, garsas ir vaizdas eina atskirai ir nutrūkstamai kas kažkiek laiko, girdisi viskas, kas namie girdisi ir pan. Žinoma, gal yra kokių nors nerealių programų, kurios visa tai nufilmuoja tobulai.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 15, 15:45)
Pasirašau biggrin.gif Jei turėčiau laiko, pamąstyt, sugromuluot, įgyvendint, būtų visko, bet matau, kad negaliu ir sustojau.
Atsiuntė šiandien Pentax K5 (atsinaujinu dvigubai), jiaatus, visur fokusas  biggrin.gif Vadinasi mano rankos ne kreivos  lotuliukas.gif

Pasveikai?

drinks_cheers.gif
beveik pasveikau.. kosulys drasko kreuuuutinę, bet jau gyvensiu smile.gif
sveikinu su pentaxu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 15, 16:07)
drinks_cheers.gif
beveik pasveikau.. kosulys drasko kreuuuutinę, bet jau gyvensiu smile.gif
sveikinu su pentaxu smile.gif 4u.gif
Gerai, kad gyvensi biggrin.gif
Sianks. Nelabai yra laiko išbandyt ilgiau, bet kiek pamaigiau, patiko smile.gif
Bet geriausias dalykas, kad su šituo galima fokusuot su pulteliu bigsmile.gif Pabandžiau staigia, šast ir kadras yra biggrin.gif Gal pavyks proginį padaryt, nors pagalvojus apie tai plaukai šiaušias, tokia jaučiuosi atsilaisvinusi nuo tų žaidimų, jei atvirai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 15 gegužės 2012 - 16:17
Ku-kū!

Kas dar pamena je t'aime ir jos zyzimus apie laukiantį vestuvių fotografavimą? biggrin.gif Galiu parodyti dalį nuotraukų iš tarptautinių vestuvių reportažo biggrin.gif rodys ne visiem, kadangi neturiu dar leidimo publikuoti nuotraukas.

Pirmą kartą dalyvavau vestuvėse (aha, biggrin.gif), pirmą kartą fotografavau tokį renginį ir porą. biggrin.gif Įtampos daug (fotografo vestuvės visgi biggrin.gif), plius labai maišėsi daug žmonių, daug užsieniečių su fotografuojančiais iphonais ir muilinyčiom, užteko žinoma ir fotografo draugų fotografų su full freimais ant kaklų, kurie, nors ir žinojo, kad i'm the official photographer, ir kuriems buvo prisakyta man nemaišyt, vis tiek sugebėdavo nelaukti patekti į kadrą ir nugarom dangstyt man objektyvą biggrin.gif Tai va, tąsiaus nuo 11h iki22h su baisaus sunkumo kuprine, blykste, net štatyvu, objektyvų nespėjau keist, o pagrindinis atributas - 85'tukas buvo tik su rankiniu fokusu biggrin.gif Tokia mano pirmoji vestuvinio fotografavimo patirtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 15 gegužės 2012 - 17:06
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 15, 17:05)

maladiecas wub.gif
Atsakyti
je t'aime šaunuolė, man patiko
rg su nauju pirkiniu, o kodėl pirkai? nebelauki nikono?
sayonarasveikatos, ar ir pati visa dar gydausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 15 gegužės 2012 - 19:32
QUOTE(jlclove @ 2012 05 14, 22:32)
jurzole, kur pradingus bigsmile.gif gal vel kur keliavai?

Malonu, kad kazkas pasigenda 4u.gif Aha, keliavau, tik vakar ryte grizau, dabar perziurineju nuotraukas ir galvoju, kad galejo ir maziau ju buti doh.gif Bet fotografavimo prasme (ir ne tik smile.gif) si kelione buvo labai smagi - nesukau sau galvos del to, ar bus geru nuotrauku, o tiesiog megavausi ir fotografavau, ka norejau ir kaip norejau. Meno nebus, bet neblogu kelioniniu nuotrauku gal tureciau tureti, kai atsirinksiu pelus nuo grudu... ax.gif

QUOTE(Miss K @ 2012 05 15, 02:55)
Siaip as su pliurpalologiniu klausimu, skirtu visiems keliaujantiems ir ne tik  blush2.gif Paaiskinkint jus prasom man, kai (jei) esat kelyje, nu keliones metu - kaip jus randat laiko fotografuot, m? Nu nes man gaunasi arba tik keliauti, arba tik fotografuoti. O abieju kartu - nu ne pro kur. O keliauju daug ir nusimato dar daugiau kelioniu, po visokias ten grazias vietoves etc.

As keliaudama visada fotografuoju, ir dar niekad nekilo klausimo, kaip rasti tam laiko. Tikriausiai del to, kad nesu kelioniu fotografe, o tik fotografuoti megstanti aistringa keliautoja mirksiukas.gif Aisku, jei tau norisi, kad kelioniu nuotraukos dar ir menine verte turetu, tada tikrai gaunasi taip, kaip tu sakei - is pradziu keliauji, o paskui fotografuoji, kai jau zinai, ka, kaip ir kada... Man asmeniskai tai buvo labai vertinga izvalga (kurios sulaukti prireike gero pusmecio) - neverta megint suderinti keliavimo ir rimto fotografavimo, nes nelabai pavyks, nebent specialiai taip planuosi ir daugiau laiko skirsi.
Atsakyti