QUOTE(Aistulle @ 2012 05 13, 22:07)
Niekad nefotografavau gėlių ir nemoku, kaži va toks vaizdelis gražu ar ne į temą visai???
Buvo didelis vėjas ir sunkiai sekėsi sufokusuoti tai ką norėjau. Bet lyg pagavau.
manau, kad visai neblogai tau gavosi. zinoma, truksta fokuso, jei tik viena tulpe butu ryshkesne, butu ishvis good. kas patiko - tai spalvos ir "kitoks pateikimas", is sono, nes dazna pradedanciuju klaida, tai fotografavimas geliu is virshaus, kas yra neidomu ir pabode. dar patiko nuotraukoje "vejo jausmas", ziurint i ja atrodo, kad is tikruju geles juda.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 10:28)
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 13, 00:40)
Ačiū
Say, sveik.
Vakar apturėjau džiaugsmo fotografuoti kūdikėlį. Nieko ypatingo neišspaudžiau, bet kam įdomu, prašom
apžiūrėti nuomonė, komentarai, kritika visada laukiama SM'e
įdomu, kaip apdirbimas, kaip išpildymas ir pan. Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui)
neblogai. daug pastabu merginos jau susake, kad besikartoja kadrai, bet is esmes nuotraukos sviesios, svarios, vaiko emocijos grazios. man labiausiai patiko foto su pusbroliu (speju?), tokia smagi, suo fainas ;]
QUOTE(Refresh @ 2012 05 11, 08:29)
Labas rytas
Retai pasirodau, bet niekada nepamirštu.
nezinau, kodel merginom tokios keistos asocijacijos del mieganciu vaiku, bet man paskutinioji visai patiko, labai graziai ziurisi meskutis. ir jb puse velnio.
QUOTE(rG. @ 2012 05 10, 09:10)
Nu supranti, aš nepadarau per pusę valandos jų, o skirti tam kelias valandas per savaitę man yra prabanga.
same here. as jau kiek ishsisemiau. kazkaip truksta ideju - gal ne tiek ideju, kiek vietu. namie viskas pabodo, neilendu jau ;] o i lauka eit - galimybes neleidzia. nezinau kaip bus toliau su projektu.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 09, 21:51)
nelabai, labai stipri makalyne, neaisku kas cia pagrindinis daiktas, i ka pradet ziuret ir kuo pabaigt. Isoki i tokia foto ir nezinai ka daryt.
labai panasiai pagalvojau.