Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 15, 07:59)
Ai, kad vakar dar pažiūrėjau ir dar mačiau, kad trūksta. Bet per darbinį kompą žiūrint, lyg normaliai. Taigis, kaip jums šios nuotraukos - apdirbimas, pozos. (Tikiuosi, jos prieinamos tik draugams). Labai lauksiu pastabų ar pasiūlymų  4u.gif

miela nuotrauka, tik gal kiek raudonos/ oranžinės daugoka, mamytės oda tokia morkinė g.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 05 14, 23:32)
drinks_cheers.gif Man ir labai patiko, visai kitaip paskui ir virtualiai bendraujasi smile.gif

drinks_cheers.gif
puikus vakaras buvo
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 15, 08:59)
Ai, kad vakar dar pažiūrėjau ir dar mačiau, kad trūksta. Bet per darbinį kompą žiūrint, lyg normaliai. Taigis,  Labai lauksiu pastabų ar pasiūlymų  4u.gif

Man labai nekaip blush2.gif
Pirmiausia, kas labiausiai kliuna - vaikelio oda. Ji tikrai per tamsi, akiu vokus man ryskiai violetinius rodo unsure.gif Ant mamos odos matyti blizgesys, patvarkyk 4u.gif
Ir dar kas kliuna - konturu nebuvimas.

O siaip miela poza, svelni emocija.
Atsakyti
Labux 4u.gif

Ateinu 3ND blush2.gif

user posted image
[url=http://www.flickr.com/photos/77702783@N03/7198449074/]

user posted image
IMG_0136

user posted image
IMG_0135
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 05 13, 22:07)
Niekad nefotografavau gėlių ir nemoku, kaži va toks vaizdelis gražu ar ne į temą visai???  unsure.gif  biggrin.gif Buvo didelis vėjas ir sunkiai sekėsi sufokusuoti tai ką norėjau. Bet lyg pagavau.

manau, kad visai neblogai tau gavosi. zinoma, truksta fokuso, jei tik viena tulpe butu ryshkesne, butu ishvis good. kas patiko - tai spalvos ir "kitoks pateikimas", is sono, nes dazna pradedanciuju klaida, tai fotografavimas geliu is virshaus, kas yra neidomu ir pabode. dar patiko nuotraukoje "vejo jausmas", ziurint i ja atrodo, kad is tikruju geles juda.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 10:28)
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 13, 00:40)

Ačiū smile.gif
Say, sveik.
Vakar apturėjau džiaugsmo fotografuoti kūdikėlį. Nieko ypatingo neišspaudžiau, bet kam įdomu, prašom apžiūrėti 4u.gif nuomonė, komentarai, kritika visada laukiama SM'e 4u.gif įdomu, kaip apdirbimas, kaip išpildymas ir pan. Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui) smile.gif

neblogai. daug pastabu merginos jau susake, kad besikartoja kadrai, bet is esmes nuotraukos sviesios, svarios, vaiko emocijos grazios. man labiausiai patiko foto su pusbroliu (speju?), tokia smagi, suo fainas ;]
QUOTE(Refresh @ 2012 05 11, 08:29)
Labas rytas smile.gif Retai pasirodau, bet niekada nepamirštu.

nezinau, kodel merginom tokios keistos asocijacijos del mieganciu vaiku, bet man paskutinioji visai patiko, labai graziai ziurisi meskutis. ir jb puse velnio.
QUOTE(rG. @ 2012 05 10, 09:10)
Nu supranti, aš nepadarau per pusę valandos jų, o skirti tam kelias valandas per savaitę man yra prabanga. 

same here. as jau kiek ishsisemiau. kazkaip truksta ideju - gal ne tiek ideju, kiek vietu. namie viskas pabodo, neilendu jau ;] o i lauka eit - galimybes neleidzia. nezinau kaip bus toliau su projektu.
QUOTE(robobebras @ 2012 05 09, 21:51)
nelabai, labai stipri makalyne, neaisku kas cia pagrindinis daiktas, i ka pradet ziuret ir kuo pabaigt. Isoki i tokia foto ir nezinai ka daryt.

drinks_cheers.gif labai panasiai pagalvojau.

Atsakyti
Sveikos,

gaila, kad nepavyko pas jus atlėkt. Patinka man fotografų mytai labai. Dzin, kad tik kelias tepažystu, bet galvoaju imsiu ir atvarysiu cool.gif Kitą sykį gal iš anksčiau pasiplanuotišeis ir prisijungsiu wink.gif

Tuo pačiu dar klausimą sugalvojau. Aną dieną minėjot kažkuri, kad yra ten kažkokios lyg 8 leliukų fotkinimo pozos. Gal galit pasidalint kas ir kaip? Ar jau čia aptarinėjot kada stipriai? Eičiau tada ten pasicekavint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 15, 13:56)

Tuo pačiu dar klausimą sugalvojau. Aną dieną minėjot kažkuri, kad yra ten kažkokios lyg 8 leliukų fotkinimo pozos. Gal galit pasidalint kas ir kaip? Ar jau čia aptarinėjot kada stipriai? Eičiau tada ten pasicekavint  mirksiukas.gif

Čia per creativelive seminarą apie kūdikius pasakojo. Rodė pirmos dalies pačioje pabaigoje. Tos pozos tai Madonos su kūdikiu tipo. Jei turi kaip, gali parsisiųsti. Aš iš linkomanijos siunčiausi. Aprašyti būtų sudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 15, 14:01)
Čia per creativelive seminarą apie kūdikius pasakojo. Rodė pirmos dalies pačioje pabaigoje. Tos pozos tai Madonos su kūdikiu tipo. Jei turi kaip, gali parsisiųsti. Aš iš linkomanijos siunčiausi. Aprašyti būtų sudėtinga  mirksiukas.gif

O kaip jus tuos seminarus ziurit, jei juos pirkt reikia? blush2.gif
Atsakyti
Labutis!
Smagu, kad pasimeetinot...tik va, kad niekas nuotrauku neparodo is meetuko verysad.gif
atitempiu viena nuotaukyte, nieko rimto, tai tenoriu paklausti ar is vis ji verta nors kokio zvilgsnio? Pasimeciau, nebezinau ar ja trinti out ar kaip? Ka manot? Cia buvo toks netiketas self kadras, einant pro sali pykst, pokst, keberiokst...zinau, nederetu kelti cia tokiu "pro sali" padarytu nuotrauku, bet kazko susimasciau, o gal palikti???! g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 05 15, 14:14)
atitempiu viena nuotaukyte, nieko rimto, tai tenoriu paklausti ar is vis ji verta nors kokio zvilgsnio? Pasimeciau, nebezinau ar ja trinti out ar kaip? Ka manot? Cia buvo toks netiketas self kadras, einant pro sali pykst, pokst, keberiokst...zinau, nederetu kelti cia tokiu "pro sali" padarytu nuotrauku, bet kazko susimasciau, o gal palikti???!

atvirai?
Atsakyti
Labutis!
Smagu, kad pasimeetinot...tik va, kad niekas nuotrauku neparodo is meetuko  verysad.gif
atitempiu viena nuotaukyte, nieko rimto, tai tenoriu paklausti ar is vis ji verta nors kokio zvilgsnio? Pasimeciau, nebezinau ar ja trinti out ar kaip? Ka manot? Cia buvo toks netiketas self kadras, einant pro sali pykst, pokst, keberiokst...zinau, nederetu kelti cia tokiu "pro sali" padarytu nuotrauku, bet kazko susimasciau, o gal palikti???! g.gif 

sakyčiau, pradžiai visai noris nukirpt taip, kad neliktų lempos ir to labai stipriai akis badančio daikčiuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 15 gegužės 2012 - 14:31
QUOTE(pandre @ 2012 05 15, 13:14)

Nu man ryskiai per daug virsaus, nes akys taip ir sokineja aukstyn zemyn kursu: liustras - mergina biggrin.gif Kirpciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 15, 13:28)

o kas gali noret ne atvirai? As net visada laukiu tamstos komentaru, kad ir kokie jie bebutu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 15 gegužės 2012 - 14:41
o gal palikti???! g.gif 

nepatinka todėl, kad tu tokia tipo sexy, poza, išraiška...o aplinka tokia buitinė...jei tavo kitokia nuotaika būtų, man patikti tada ax.gif
Atsakyti