Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

Na as tai priklausomai nuo klientu duodu arba neduodu pasirasinet, ivertinus kokio jie budo.... kartais net nenoriu publikuoti smile.gif...

Kai kurie atsisako, kaikurie iskart pasako, kad butu smagu, jei nepublikuotumet...

Kiti mielai patys nori buti publikuojami... visokiu situaciju buna... sutartele pasirasineti yra gerai, deja lietuvaiciai tikrai daznai buna baikstus del tokiu dalyku....

QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 14, 15:50)
Na bent jau su vaikų ir kūdikių publikavimu (ypač spaudoje) reikia labai atsargiai. Visokių žmonių būna, vieni, be abejo, tik apsidžiaugs, o kiti... O jei faktas (paviešinta nuotrauka) yra, tai jau šauktai po pietų, tiražų nebeatšauksi. Be to, grožis - labai subjektyvu. Gal fotografui gražu, o žmogui, kurio foto paviešinta - ne. Kitas fotografas deda nuogų (kur matyti kas nors) vaikų nuotraukas į viešąją erdvę. Čia blogai ar nieko tokio?
Kaip kažkas yra pasakęs, pakliūti į viešąją erdvę (kad ir į internetą) labai lengva, iš jo išeiti - jau gali būti problematiška.

Bet kuriuo atveju publikuodama spaudoje, jei ir turiu rastiska sutikima, dar karta atsiklausiu savo klientu.... Tuo labiau jiems visai buna smalsu ir smagu apie tai suzinoti....
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 14, 12:37)

O kaip jus cia tik savaitgaliui skridot? Kelintadieni isskridot ir parskridot? Reiks galet ir man kada isbandyt, nes savaites buna per daug, atsibosta  biggrin.gif

šeštadienį išskridom, sekmadienį parskridom. Su penkiamečiu vaiku. Sakyčiau visai normaliai. MEs suaugę pasikrovėm energijos, nors nuovargis jautėsi, bet tikrai verta buvo, o sūnus irgi normaliai atlaikė, irgi džiūgavo. Tad praktikuosim dažniau tokius pasibastymus.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 13, 16:08)

Noreciau komentaru/kritikos  ax.gif

jb nelabai vykes mano manymu. o daugiau, tai nelabai man apsirengimas ir vieta. na ir siaip ziurisi i jas, kaip i seimos albumui skirtas. aisku pati dar tokiu mazuju nefotografavau, tad patareja gal nekokia is manes 4u.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 05 13, 16:17)
nu fainai!
Ta oda tik tikrai nekokia g.gif  lyg murzina,ar makiazas koks pabeges, nesuprasi:)

aciu smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 13, 18:36)

Spalvos man visai neblogos, ir pacios nuotraukos visai fainos, bet su veido oda, kaip ir pati sakei kazkas ne to. Ypac merginos, kaip plemuota. Kaip pataisyt tai is manes nekokia patareja deja.  4u.gif

dekui 4u.gif ech, kad kas pasakytu ka blogai darau, kad tokia oda gaunasi sad.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 14 gegužės 2012 - 22:22
aciu, merginos, uz komentarus ir flickr'e aciuks.gif

jurzole, kur pradingus bigsmile.gif gal vel kur keliavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 14 gegužės 2012 - 22:33
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 13, 21:23)
Sveikos,
Grizau is meeto..Prisiduodu, kad gyva, nesuvalgyta  biggrin.gif  biggrin.gif
Aciu uz kompanija - buvo tikrai labai smagu thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man ir labai patiko, visai kitaip paskui ir virtualiai bendraujasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 14, 22:11)

Baik kompleksuot, drąsiau. Aš tai tingiu ten eit, nes šimtą metų nebuvau, nėr kada biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Naujoke priimsit? unsure.gif lotuliukas.gif

Atejau paziuret, kaip jum cia sekasi.

Siaip as su pliurpalologiniu klausimu, skirtu visiems keliaujantiems ir ne tik blush2.gif Paaiskinkint jus prasom man, kai (jei) esat kelyje, nu keliones metu - kaip jus randat laiko fotografuot, m? Nu nes man gaunasi arba tik keliauti, arba tik fotografuoti. O abieju kartu - nu ne pro kur. O keliauju daug ir nusimato dar daugiau kelioniu, po visokias ten grazias vietoves etc.

Juk turim cia kelioniu fotografu, ar ne?

Sos, gelbekit paklydusia avi! surrender.gif
Atsakyti
Ai, kad vakar dar pažiūrėjau ir dar mačiau, kad trūksta. Bet per darbinį kompą žiūrint, lyg normaliai. Taigis, kaip jums šios nuotraukos - apdirbimas, pozos. (Tikiuosi, jos prieinamos tik draugams). Labai lauksiu pastabų ar pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 15, 07:59)
Ai, kad vakar dar pažiūrėjau ir dar mačiau, kad trūksta. Bet per darbinį kompą žiūrint, lyg normaliai. Taigis, kaip jums šios nuotraukos - apdirbimas, pozos. (Tikiuosi, jos prieinamos tik draugams). Labai lauksiu pastabų ar pasiūlymų  4u.gif

nerodo
Atsakyti
tai tik draugai ir gales komentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 15, 08:24)

patvarkiau wink.gif
Atsakyti