QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 14, 10:42)
*Kibsim kibsim, kai mano 4ND iki galo kas uzskaitys
**O kiek laiko mokinies? As fotika nemuilini turiu tik keleta savaiciu, tai man tik pati pati pradzia
***Lauksim tavo 5ND kaip atvirutes
**O kiek laiko mokinies? As fotika nemuilini turiu tik keleta savaiciu, tai man tik pati pati pradzia
***Lauksim tavo 5ND kaip atvirutes
*Nu tu ty senutes uz kasu patasyk, padus pakutenk ir mazu uzskaitys pagaliau
**Mokausi tai as vos keleta savaiciu, o veidrodinuka turiu seniai, jau galet trys metai ale nusipirkau tada ir kazkaip uzmeciau, kartais auto rezimu nutraukdavau koki kadra, zinojau kaip pasukt ratuka ant gelytes, kada ant veiduko Nus zodziu, kazkaip tada nesijauciau dar tam pribrendus. Ir va tik visai neseniai supratau, kad noriu ismokt...ypac skaudu pasidare, kai pamaciau kaip graziai Isora savo leliu nufotografavus, o as jau niekada neturesiu tokiu graziu nuotrauku, nes per tingejima taip ir neismokau iki vaiko gimimo fotografuot, o vaikas jau nebe leliukas ir laiko atgal neatsuksiu... Tai va, tokia ta mano istorija trumpai
*** Ei uzuodziu spaudima Nejuokauk, man jau 4ND darant letenos drebejo, kaip ryte po geros vakaruskos, o daba penktas - pats rimciausias, o dar su tokiais lukesciais, tai dievazi pamesiu aparata is letenu