Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(gladiole @ 2012 05 13, 21:08)
Smagu buvo sudalyvauti meete,gaila kad turejau iseiti pirmoji,nes dar grįžti į Pan reikėjo su visa gvardija. Taip supratau kad visos VLN susirinkę buvo! Kokios visos saunios merginos!!!

ne visos biggrin.gif tongue.gif

faina, kad meetas įvyko, pavyko smile.gif
gaila, kad susirgau..smile.gif
fotkinotės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 14, 07:08)
ne visos biggrin.gif tongue.gif

faina, kad meetas įvyko, pavyko smile.gif
gaila, kad susirgau..smile.gif
fotkinotės? bigsmile.gif

Kol buvau neee biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 22:46)
Tai kiek buvo jusu susirinke  ax.gif ?

Api 10 merginų ir noisy-b modelis smile.gif
Atsakyti
pavydu...smile.gif

nu nieko, kitame gal ir aš sugebėsiu pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Gyvenimas kikena is manes biggrin.gif vakar dirbau gal 200-300m nuo susitikimo vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 14, 08:47)
Gyvenimas kikena is manes  biggrin.gif  vakar dirbau gal 200-300m nuo susitikimo vietos  doh.gif

Ir nepastebejai kiek daug merginų pludo į InVino rolleyes.gif
Atsakyti
Chiquitka, ačiū ir už tiek 4u.gif

Oj kaip pavydu dėl meet'o smile.gif

Yvette, faina, kad gerai pagastroliavot smile.gif

Labas.
Atsakyti
Dėl sutarčių pasirašymo, tai aš iš pradžių nepasirašinėdavau, o dabar visad pasirašom...tačiau man sutartis yra reikalinga dėl darbo apskaitos vedimo, o ten tuo pačiu ir modeliavimo grafa įdėta. O žmonių visokių yra...ir nereiškia, kad gražiai nufotkinai, tai problemų neturėsi ir publikuoti sutiks. Yra man buvę atvejų, kai iš pradžių sutiko, o paskui jau nebe vien todėl, kad fotografuotos merginos pažįstamos Onutė ir Petrutė tarpusavyję galbūt pliotkins apie ją blink.gif g.gif tai ką aš žinau...aišku, veikia žmogiškasis faktorius...jei žmogus prašytų, kad išimčiau, ir jam tai būtų labai labai svarbu, tai išimčiau...gi nemirčiau... Bet apskritai aš linkusi apsidrausti...visokių yra šiame pasauly ku kū personų, kurios gali norėti iš tavęs pasipelnyti...
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 14, 08:47)
Gyvenimas kikena is manes  biggrin.gif  vakar dirbau gal 200-300m nuo susitikimo vietos  doh.gif

As jauciu buciau nusimuilinus is darbo trumpam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 14, 12:15)
Dėl sutarčių pasirašymo, tai aš iš pradžių nepasirašinėdavau, o dabar visad pasirašom...tačiau man sutartis yra reikalinga dėl darbo apskaitos vedimo, o ten tuo pačiu ir modeliavimo grafa įdėta. O žmonių visokių yra...ir nereiškia, kad gražiai nufotkinai, tai problemų neturėsi ir publikuoti sutiks. Yra man buvę atvejų, kai iš pradžių sutiko, o paskui jau nebe vien todėl, kad fotografuotos merginos pažįstamos Onutė ir Petrutė tarpusavyję galbūt pliotkins apie ją blink.gif  g.gif tai ką aš žinau...aišku, veikia žmogiškasis faktorius...jei žmogus prašytų, kad išimčiau, ir jam tai būtų labai labai svarbu, tai išimčiau...gi nemirčiau... Bet apskritai aš linkusi apsidrausti...visokių yra šiame pasauly ku kū personų, kurios gali norėti iš tavęs pasipelnyti...

Zinoma, sutarty reikia tai numatyti. Man tik biski kvailokai skamba, kad neleidimas publikuoti ivardijama kaip problema. Jei fotkini uz piniga, tai pasiulydama klientui du variantus tu gerbi jo norus, o ne tyciojiesi is motyvu tokiam norui.
Atsakyti
Labs dienas darbinykes, fotografes ir siaip visokios link tos puses prijauciancios 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 05 13, 19:55)
kokie gražūs ND su vyno taure. Liuks. Faina, kai šitaip stengiamasi.
Mes pasibastėm ir grįžom. Manau, kad dažniau praktikuosim tokias savaitgalines keliones. Jėgelė. Nei man nusibodo, nei mes kam nusibodom. Trumpai, bet labai fainai Lt pabuvau.

Dekui, jauciuosi paturbinta po tokiu komentaru blush2.gif
O kaip jus cia tik savaitgaliui skridot? Kelintadieni isskridot ir parskridot? Reiks galet ir man kada isbandyt, nes savaites buna per daug, atsibosta biggrin.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 20:03)
Sutinku, kaip atvirute biggrin.gif

Dekui bendramoksle 4u.gif Tai ku merdzina, kibsim pasiraitoje rankoves i penkta ND? bigsmile.gif Jau straipsniu pora suraiciau apie WB, tai lyg ir suprantu kas su kuo ir kaip valgoma, tik va ar pavyks viska teisingai praktiskai igyvendint. Nus mazu nereiks visu plauku nusiraut kol padarysiu....tikiuosi... Dar reik sumislyt koki ty balta ta objekta pasirinkti g.gif
QUOTE(Aistulle @ 2012 05 13, 20:07)
Niekad nefotografavau gėlių ir nemoku, kaži va toks vaizdelis gražu ar ne į temą visai???  unsure.gif  biggrin.gif Buvo didelis vėjas ir sunkiai sekėsi sufokusuoti tai ką norėjau. Bet lyg pagavau.

Man patiko. Kaip tik penktadieni skaiciau straipsni, kad fotografuot geles lauke yra viena sunkiausiu ir daug kantrybes reikalaujanciu uzduociu, butent del to, kad vejas cia daznai pakisa koja. Bet Tavo nuotraukos man pasirode fainos, as kelis kartus vis pagryzdavau pasigrozet 4u.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 13, 21:11)
Kazkaip itartina... va ir avataras kitoks...  g.gif  biggrin.gif

Galet gryzo apkramtytom ausim, ale svarbu gyva.. O dar ziurek ir apsipatenkinus visa atrode, tai mazu nebuvo ty tep baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 14, 12:37)
Dekui bendramoksle  4u.gif  Tai ku merdzina, kibsim pasiraitoje rankoves i penkta ND?  bigsmile.gif Jau straipsniu pora suraiciau apie WB, tai lyg ir suprantu kas su kuo ir kaip valgoma, tik va ar pavyks viska teisingai praktiskai igyvendint. Nus mazu nereiks visu plauku nusiraut kol padarysiu....tikiuosi... Dar reik sumislyt koki ty balta ta objekta pasirinkti  g.gif

Kibsim kibsim, kai mano 4ND iki galo kas uzskaitys biggrin.gif
O kiek laiko mokinies? As fotika nemuilini turiu tik keleta savaiciu, tai man tik pati pati pradzia cool.gif
Lauksim tavo 5ND kaip atvirutes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 14, 11:15)
Dėl sutarčių pasirašymo, tai aš iš pradžių nepasirašinėdavau, o dabar visad pasirašom...tačiau man sutartis yra reikalinga dėl darbo apskaitos vedimo
Tai dėl to ir man patogu, ten parašyta - duomenys, data, ko žmonės nori, viskas iš eilės sudėta, kartais tikrai gali galvelė apsisukti, nesuprantu kaip kiti ištisai fotkindami nepasiklysta biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 14, 11:30)
Zinoma, sutarty reikia tai numatyti. Man tik biski kvailokai skamba, kad neleidimas publikuoti ivardijama kaip problema. Jei fotkini uz piniga, tai pasiulydama klientui du variantus tu gerbi jo norus, o ne tyciojiesi is motyvu tokiam norui.
drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 21:46)
Gal yra klaipedieciu, norinciu pasimeetint  rolleyes.gif ?

Aš iš Gargždų ax.gif Gal ir norėčiau, tik ne artimiausiu metu 4u.gif
Atsakyti