Labs dienas darbinykes, fotografes ir siaip visokios link tos puses prijauciancios
QUOTE(Yvette @ 2012 05 13, 19:55)
kokie gražūs ND su vyno taure. Liuks. Faina, kai šitaip stengiamasi.
Mes pasibastėm ir grįžom. Manau, kad dažniau praktikuosim tokias savaitgalines keliones. Jėgelė. Nei man nusibodo, nei mes kam nusibodom. Trumpai, bet labai fainai Lt pabuvau.
Dekui, jauciuosi paturbinta po tokiu komentaru
O kaip jus cia tik savaitgaliui skridot? Kelintadieni isskridot ir parskridot? Reiks galet ir man kada isbandyt, nes savaites buna per daug, atsibosta
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 20:03)
Sutinku, kaip atvirute
Dekui bendramoksle
Tai ku merdzina, kibsim pasiraitoje rankoves i penkta ND?
Jau straipsniu pora
suraiciau apie WB, tai lyg ir suprantu kas su kuo ir kaip valgoma, tik va ar pavyks viska teisingai praktiskai igyvendint. Nus mazu nereiks visu plauku nusiraut kol padarysiu....tikiuosi... Dar reik sumislyt koki ty balta ta objekta pasirinkti
QUOTE(Aistulle @ 2012 05 13, 20:07)
Niekad nefotografavau gėlių ir nemoku, kaži va toks vaizdelis gražu ar ne į temą visai???
Buvo didelis vėjas ir sunkiai sekėsi sufokusuoti tai ką norėjau. Bet lyg pagavau.
Man patiko. Kaip tik penktadieni skaiciau straipsni, kad fotografuot geles lauke yra viena sunkiausiu ir daug kantrybes reikalaujanciu uzduociu, butent del to, kad vejas cia daznai pakisa koja. Bet Tavo nuotraukos man pasirode fainos, as kelis kartus vis pagryzdavau pasigrozet
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 13, 21:11)
Kazkaip itartina... va ir avataras kitoks...
Galet gryzo apkramtytom ausim, ale svarbu gyva.. O dar ziurek ir apsipatenkinus visa atrode, tai mazu nebuvo ty tep baisu