Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 14:08)
Pavasarinės vestuvės kažkaip rudeniškai gavos  ax.gif Gal galima būtų kritikos blush2.gif

as pasisakysiu is "vartotojo puses". Jei gauciau savo vestuviu tokia foto- verkciau ...Ji visiskai negyva, lyg vaskine....Mano akiai yra per daug fotosopo, smarkiai per daug...Ir pilkai violetine oda....

QUOTE(rG. @ 2012 05 07, 14:11)
Ne nu duodat, pats fainiausias žaidimas dainų. Kad naujokai baiminasi, tai tikiu, bet pilna SM'e pavyzdžių, tuoj parodysiu.

buciau dekinga, nes knisausi groupse, tai radau tik sarasus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gegužės 2012 - 13:17
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 13:15)
usi groupse, tai radau tik sarasus....

Pakeičiau žinelę, eik atgal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 13:15)
as pasisakysiu is "vartotojo puses". Jei gauciau savo vestuviu tokia foto- verkciau ...Ji visiskai negyva, lyg vaskine....Mano akiai yra per daug fotosopo, smarkiai per daug...Ir pilkai violetine oda....

Na, matai, ji taip fotografuoja (tiksliau tokį produktą daro su ps, su tekstūrom ir pan) ir klientai renkasi pagal tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 07 gegužės 2012 - 13:22
Gotes vestuvių fotografijos spalvos labai patiko thumbup.gif Koks čia efektas dėtas?? rolleyes.gif Lyg turiu panašų, tai dabar galvoju gal tas pats net čia...
Atsakyti
gotte, sorry, aš kai šitą spalvingumą pamatau, negaliu komentuoti pačių foto, nes jų nebesimato doh.gif
Atsakyti
Whatever? dėkui už nuomonę...aš čia sau eksperimentuoju, jei jau duodu kažką tokio klientui, tai būtinai palieku ir natūralesnių spalvų tas pačias foto...kad neverktų lotuliukas.gif
o šiaip nežinau ką rodo tavo monitorius, bet oda pas mane tikrai nėra pilkai violetinė schmoll.gif o rusva...šiltas atspalvis g.gif oda neblurinta, atskirai su ja niekas nedaryta schmoll.gif

Eve... makalavu čia visaip spalvas...net nežinau kaip paaiškinti, kas čia dėta...tiesiog eksperimentuoju su keliais actionais, curves, Hue/saturation, color balance ir pan
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 07, 14:20)
Pakeičiau žinelę, eik atgal biggrin.gif
Papildyta:

Na, matai, ji taip fotografuoja (tiksliau tokį produktą daro su ps, su tekstūrom ir pan) ir klientai renkasi pagal tai  mirksiukas.gif

as atgal nesizvalgau lotuliukas.gif Zodis- ne zvirblis tongue.gif ......
Ok, jau skaiciau....Eisiu knistis....

Gal tu ir teisi...Tik cia jau nebe nuotraukos gaunasi beveik, o pusiau piesinys kokis tai....
Atsakyti
gotte, specialiai odos spalvą apžiūrėjau. bloga, žinok. o mano monikas niekada nemeluoja.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 07, 13:29)
gotte, sorry, aš kai šitą spalvingumą pamatau, negaliu komentuoti pačių foto, nes jų nebesimato doh.gif

kokia jėga nuomonių sulaukti bigsmile.gif dėkui ir tau už komentarą ...o galima plačiau? kuom blogai spalvingumas bigsmile.gif nes aš tiesą sakant pati net nežinau...tai labai smagu jūsų visų nuomones skaityt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 07, 13:35)
gotte, specialiai odos spalvą apžiūrėjau. bloga, žinok. o mano monikas niekada nemeluoja.

o kokią tau rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 13:36)
kokia jėga nuomonių sulaukti  bigsmile.gif dėkui ir tau už komentarą ...o galima plačiau? kuom blogai spalvingumas bigsmile.gif  nes aš tiesą sakant pati net nežinau...tai labai smagu jūsų visų nuomones skaityt 4u.gif
Papildyta:

o kokią tau rodo? g.gif

šitas konkretus variantas suplokštino nuotraukas. jos tokios kaip blynai atrodo.

veidų spalvos tokios link violetinės, lyg rožinė su violetine maišyta ir jo, pilkas atspalvis yra. atrodo, lyg oranžinį soliariume pagamintą veidą bandyta maskuoti actionu. tai čia paviršutiniškai.

o lendant giliau tai man norisi šiknas išspardyt, kad visos kaip viena ant vienodo spalvotumo pasinešę biggrin.gif ieškokit natūralių spalvų galimybių, jų derėjimo, žaismo detalėmis, o ne dirbtinių primakalavimų.. natūralios spalvos daug gražesnės, smegenys jas puikiai priima, galų gale jos turtingesnės, vaiskesnės. su actionais reikia be proto gerai sugebėti dirbti, kad nesugadintum spalvų..
Atsakyti
say dėkoju labai labai 4u.gif

merginos nepriimkit šių foto už gryną pinigą...tiesiog vakar labai norėjau eksperimentuoti, pridariau gal milijardą visokių variantų ir man pats procesas buvo jėga...ir nutariau dalį jums parodyt..bet tikrai ne dėl to, kad galvočiau, jog čia yra nerealiai gražu ir pan..aišku, negalvoju kad čia yra baisu ir specialiai jums nerodau baisių variantų ir jauniesiems nežadu tokių foto atiduoti... tiesiog žinokit kaifuoju nuo jūsų komentarų ir esu labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 15:05)
say dėkoju labai labai  4u.gif

merginos nepriimkit šių foto už gryną pinigą...tiesiog vakar labai norėjau eksperimentuoti, pridariau gal milijardą visokių variantų ir man pats procesas buvo jėga...ir nutariau dalį jums parodyt..bet tikrai ne dėl to, kad galvočiau, jog čia yra nerealiai gražu ir pan..aišku, negalvoju kad čia yra baisu ir specialiai jums nerodau baisių variantų ir jauniesiems nežadu tokių foto atiduoti... tiesiog žinokit kaifuoju nuo jūsų komentarų ir esu labai labai dėkinga 4u.gif

liezuvis.gif bet dziaugiuosi, kad nerimtai tu cia....
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 14:14)

Pirma tai man nee schmoll.gif kadravimas belenkoks, spalvos pjaunasi...nelabai suprasi, kas foto yra pagrindinis objektas? Medis ar dangus...

Antroje labai miela mergytė, o jau plaukučių spalva  wub.gif super, kad jie tokie vėjo kedenami  drinks_cheers.gif foto suspausta...
kai iš priekio fotografuota, tai atrodo, kad ji valgo tą burbulų pagaliuką, tai nelabai skaniai žiūrisi ..burbulą besipučiantį galėjai pagauti...gal turi kitokių šios mergytės kadrų? bigsmile.gif

Aciu už komentara smile.gif ji cia labai stegesi pūsti,yra ir kitu kadrų,vakarop parodysiu,bet man šis gražiausias.
Dažniausiai aš perspaudziu,kaip numatuoti akimi kiek palikt? rolleyes.gif

P.S. Dėl vestuvių foto - aš visad už natur spalvas.
Atsakyti