QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 15:00)
o jei publikuoji tarkim viesai, bet staiga tau ateina pranesimas i teisma, kad tau to daryti niekas neleido ir praso moralines kompensacijos, ku tada
? ne vienas zymus fotografas nusvilo sioj vietoj. tai jau as geriau ramiau miegosiu duodama pasirasyti, nei kaskart jums ar NO forumuose rodydama nuotraukas, drebesiu
Nejuokink
Jei žmogus neleido, tai ir nerodai, tuo labiau netampai po forumus (man irgi nepatiktų, kad tampytų), o tokia byla nepasiektų jokio teismo nei tavo, nei mano atveju
QUOTE(jaunoji2010 @ 2012 05 13, 15:02)
laikai keiciasi maza kas bus ateityje o apsidraust galima
Na, ir kas bus ateityje? Pasakys - išimkite nuotrauką? Sakysiu ok, išimsiu, kokios bėdos? Ar nėra pasauly daugiau žmonių? Ar parašas jau viskas, rodiklis, kad galima daryt ką nori? O kur žmogiškumas ir supratimas, kad žmogus gali nenorėti viešintis.
Kitas atvejis, jei esi superduper profesionalas ir kuri rimtą produkciją (nes, nepykit, baisiai sujuokino, kad net iš visokių tokių mimozų prie tvoros prašot sutikimo RAŠTU). O jei noriu kaži kokių produktų, samdau (ar kaip kitaip tariuosi) modelį ir forminuosi kaip man reikia. Jei mano idėja, mano įdirbis, mano kūrinys. O jei mane samdo ir dar aš keliu kaži kokias ten sąlygas (kaip kai kurie - 500 -ais litų daugiau už vestuves prašo, kai neduoda viešint), nu soriukas
Žinoma, kas kaip moka, tas taip šoka
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 15:11)
vakar fotografavau porele. prasau komentaru
paciai nepatinka oda ir
vat kaip tik viena fotografe minejo, kad jos modelis-drauge, po keliu metu toki bajeriuka jai padare
draugai nevisada lieka draugais visam gyvenimui, o ka jau ten kaimynai
Na, ir kas? Ar ji neturi jokių teisių? Ar ji pyragėlis ar žolytė? Žmogus, toks pats kaip ir tu, kuris gali keisti savo nuomonę, o tas popiergalis gali bet kada būti užginčytas.
Gražios foto