Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Ka @ 2012 05 13, 16:42)
Kontrastą galima pastebėti panaudojant ir mažiau daiktų.  mirksiukas.gif Aš norėčiau, kad būtų perdaryta.

Ar dar kam netinka ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 15:00)
o jei publikuoji tarkim viesai, bet staiga tau ateina pranesimas i teisma, kad tau to daryti niekas neleido ir praso moralines kompensacijos, ku tada g.gif ? ne vienas zymus fotografas nusvilo sioj vietoj. tai jau as geriau ramiau miegosiu duodama pasirasyti, nei kaskart jums ar NO forumuose rodydama nuotraukas, drebesiu smile.gif
Nejuokink irnesakyk.gif Jei žmogus neleido, tai ir nerodai, tuo labiau netampai po forumus (man irgi nepatiktų, kad tampytų), o tokia byla nepasiektų jokio teismo nei tavo, nei mano atveju mirksiukas.gif

QUOTE(jaunoji2010 @ 2012 05 13, 15:02)
laikai keiciasi maza kas bus ateityje o apsidraust galima
Na, ir kas bus ateityje? Pasakys - išimkite nuotrauką? Sakysiu ok, išimsiu, kokios bėdos? Ar nėra pasauly daugiau žmonių? Ar parašas jau viskas, rodiklis, kad galima daryt ką nori? O kur žmogiškumas ir supratimas, kad žmogus gali nenorėti viešintis.
Kitas atvejis, jei esi superduper profesionalas ir kuri rimtą produkciją (nes, nepykit, baisiai sujuokino, kad net iš visokių tokių mimozų prie tvoros prašot sutikimo RAŠTU). O jei noriu kaži kokių produktų, samdau (ar kaip kitaip tariuosi) modelį ir forminuosi kaip man reikia. Jei mano idėja, mano įdirbis, mano kūrinys. O jei mane samdo ir dar aš keliu kaži kokias ten sąlygas (kaip kai kurie - 500 -ais litų daugiau už vestuves prašo, kai neduoda viešint), nu soriukas biggrin.gif
Žinoma, kas kaip moka, tas taip šoka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 15:11)
vakar fotografavau porele. prasau komentaru 4u.gif paciai nepatinka oda ir
vat kaip tik viena fotografe minejo, kad jos modelis-drauge, po keliu metu toki bajeriuka jai padare mirksiukas.gif draugai nevisada lieka draugais visam gyvenimui, o ka jau ten kaimynai biggrin.gif
Na, ir kas? Ar ji neturi jokių teisių? Ar ji pyragėlis ar žolytė? Žmogus, toks pats kaip ir tu, kuris gali keisti savo nuomonę, o tas popiergalis gali bet kada būti užginčytas.

Gražios foto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 13 gegužės 2012 - 16:03
labas!

Gero meet'o merginos 4u.gif

R.i.R. graziai pavyko tau su ta mergytes fotosesija, kaskart seksis vis geriau ir ideju bus geresniu. Bet kaip pirmas blynas, tikrai vykes, IMHO smile.gif

Noreciau komentaru/kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 13, 16:02)
Nejuokink irnesakyk.gif Jei žmogus neleido, tai ir nerodai, tuo labiau netampai po forumus (man irgi nepatiktų, kad tampytų), o tokia byla nepasiektų jokio teismo nei tavo, nei mano atveju  mirksiukas.gif

Na, ir kas? Ar ji neturi jokių teisių? Ar ji pyragėlis ar žolytė? Žmogus, toks pats kaip ir tu, kuris gali keisti savo nuomonę, o tas popiergalis gali bet kada būti užginčytas.

Gražios foto wink.gif

tai gal ir ir persistengiu drebindama kinkas, sunku pasakyt smile.gif

dekui uz nuomone apie FS bigsmile.gif

nu bet please, paaiskinkit kodel pas mane gaunasi tokia oda, nu neskaisti, ar kaip cia geriau issireiksti biggrin.gif ? ar cia del apsvietimo jos tokios, ar apdirbimo truksta, ar WB blogai parenku. o gal objektyvas tiesiog kaltas hihihi.gif pas jus, patyrusias, nuotraukose oda tokia glotni, neplemuota, net sunku paaiskinti. nu bet skirtumas nuo mano kaip zeme ir dangus
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 16:59)
Ar dar kam netinka  ax.gif  ?

man tai tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 16:11)
vakar fotografavau porele.

nu fainai!
Ta oda tik tikrai nekokia g.gif lyg murzina,ar makiazas koks pabeges, nesuprasi:)
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 13, 17:12)
man tai tinka wink.gif

Aciu.
Arba laukiu 3-io tinka arba sakykit ar istikro neteisingai atlikta, kaip kad Ka pasirode.
Atsakyti
Na ka bandau dar karta laime su 4 namu darbu. Cia vadinasi, jaukaus visoms sekmadienio vakaro smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 17:25)
Aciu.
Arba laukiu 3-io tinka arba sakykit ar istikro neteisingai atlikta, kaip kad Ka  pasirode.

Aš ne neteisingumą turėjau galvoje. Juk sakiau, kad skirtumą matau. smile.gif

QUOTE(*Itza* @ 2012 05 13, 17:47)
Na ka bandau dar karta laime su 4 namu darbu. Cia vadinasi, jaukaus visoms sekmadienio vakaro  smile.gif

Šį kartą užskaitau. Labai skaniai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 05 13, 15:59)
Šį kartą užskaitau. Labai skaniai.  bigsmile.gif

Dekui labai, net zandai uzkaito blush-anim-cl.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 05 13, 17:59)
Aš ne neteisingumą turėjau galvoje. Juk sakiau, kad skirtumą matau.  smile.gif

Tai jei teisingai, kodel norejai, kad perdaryciau? Juk svarbiausia esme suprast tongue.gif

Papildyta:
Ka, tai ar uzskaitai rolleyes.gif ?
Ka reikejo suprast is tos uzduoties, supratau, tai kokia prasme dar ka fotkint cool.gif ?
Atsakyti
*Itza*, kokie grazus n.d.

Jei mano balsas kazka lemia, ir as uzskaityciau 4u.gif
Atsakyti