Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 15:41)
bent jau as visiems duodu pasirasyti modelio sutartele smile.gif bus ramu visam gyvenimui ir su nuotraukom galiu daryti ka noriu

O kaip ji atrodo blush2.gif ?
As pradziai gimines, draugus ir pazystamus pleskinsiu, tai sakau, tik zodziu atsiklausiu cool.gif
Atsakyti
Aš tai nepasirašinėju ir nesiruošiu biggrin.gif
Vienintelį ką darau dalyką, tai apsirašau sutartį tais atvejais, kai imu avansą smile.gif
O žmonės ne kokie pyragėliai, natūralu, kad gali po kelių metų ir nebenorėti publikavimo, tokiu atveju vertėtų juos gerbti. Dar vienas dalykas, - jei nufotografuoji gražiai, visada leis publikuoti (na, su retom išimtim) ax.gif
Atsakyti
Aišku jei man GALIMA tai sakau, kad Rytines Kavos ND geras.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 13 gegužės 2012 - 14:50
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 14:45)
O kaip ji atrodo  blush2.gif ?
As pradziai gimines, draugus ir pazystamus pleskinsiu, tai sakau, tik zodziu atsiklausiu  cool.gif

tai ir pas mane dar kolkas visos fotosesijos uz dyka. taip sakant mokslo tikslais biggrin.gif
va sita:

http://zaliems.lt/Do...del_Release.pdf

QUOTE(rG. @ 2012 05 13, 14:47)
Aš tai nepasirašinėju ir nesiruošiu  biggrin.gif
Vienintelį ką darau dalyką, tai apsirašau sutartį tais atvejais, kai imu avansą smile.gif
O žmonės ne kokie pyragėliai, natūralu, kad gali po kelių metų ir nebenorėti publikavimo, tokiu atveju vertėtų juos gerbti. Dar vienas dalykas, - jei nufotografuoji gražiai, visada leis publikuoti (na, su retom išimtim)  ax.gif

o jei publikuoji tarkim viesai, bet staiga tau ateina pranesimas i teisma, kad tau to daryti niekas neleido ir praso moralines kompensacijos, ku tada g.gif ? ne vienas zymus fotografas nusvilo sioj vietoj. tai jau as geriau ramiau miegosiu duodama pasirasyti, nei kaskart jums ar NO forumuose rodydama nuotraukas, drebesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 13, 15:47)
Aš tai nepasirašinėju ir nesiruošiu  biggrin.gif
O žmonės ne kokie pyragėliai, natūralu, kad gali po kelių metų ir nebenorėti publikavimo, tokiu atveju vertėtų juos gerbti. Dar vienas dalykas, - jei nufotografuoji gražiai, visada leis publikuoti (na, su retom išimtim)  ax.gif

laikai keiciasi maza kas bus ateityje o apsidraust galima
Atsakyti

as cia su tokiu klausimu- gal kas noretu rugpjucio men kelias valandas pafotkinti krikstynas? ivairiu pasiulymu laukiu i az;) pamirsau parasyti,Kaune veiksmas vyktu;) tinka ir norintys pasipraktikuotibaznycioje, kelios foto gamtoje;)

Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 13, 16:00)
tai ir pas mane dar kolkas visos fotosesijos uz dyka. taip sakant mokslo tikslais biggrin.gif 
va sita:

http://zaliems.lt/Do...del_Release.pdf
o jei publikuoji tarkim viesai, bet staiga tau ateina pranesimas i teisma, kad tau to daryti niekas neleido ir praso moralines kompensacijos, ku tada g.gif ? ne vienas zymus fotografas nusvilo sioj vietoj. tai jau as geriau ramiau miegosiu duodama pasirasyti, nei kaskart jums ar NO forumuose rodydama nuotraukas, drebesiu smile.gif

Tai ir pas man mokslo tikslais biggrin.gif , bet negi daba kaimynkos prasyt lapa pasirasyt mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 05 13, 15:49)
Aišku jei man GALIMA tai sakau, kad Rytines Kavos ND geras.. ax.gif

Aciu bigsmile.gif
Laukiu dar patvirtinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 13, 15:11)
Tai paskykit ar tikrai neryškios R.I.R fotkės, o gal man kompas taip rodo.. unsure.gif gal pas mane čia klaida?

Ir ar galėčiau į flickr grupę įmest pora foto pakomentavimui??????

Man pakankamai ryšku. Bet reikia žiūrėti išsididinus. smile.gif
Jei jau taip nenori viešumos, bandyk dėti ten foto. Bet šiaip kiek žinau ten merginos deda nuotraukas, kurios dalyvauja žaidimuose ar projekte, ne šiaip kokias sugalvoja tokias ir deda.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 15:21)
MANO 4ND  g.gif  :

Skirtumas matosi, bet kažkaip daugoka visko. unsure.gif
Atsakyti
vakar fotografavau porele. prasau komentaru 4u.gif paciai nepatinka oda ir spalvos saltos, bet fotografuotis jie visada gali tik diena ir vakar kaip tycia ji buvo sauleta. tad ir spalvos saltokos. aisku slepemes seseliuose, bet vistiek nekas. del odos, tai vaikinas labai rudas, o mergina baltute kaip pienas. kai jie prisiglaudzia viens prie kito, iskart negrazus seseliai ant jos veido. ka tokiais atvejais daryti, kai toks odos kontrastas. taisiau kazka su PS, bet bijau, kad nekas gavos. dar labai gaila, kad nesuderino jie aprangos tarpusavyje.

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau cia: http://www.flickr.co...ith/7188068746/
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 15:08)
Tai ir pas man mokslo tikslais biggrin.gif , bet negi daba kaimynkos prasyt lapa pasirasyt  mastau.gif

vat kaip tik viena fotografe minejo, kad jos modelis-drauge, po keliu metu toki bajeriuka jai padare mirksiukas.gif draugai nevisada lieka draugais visam gyvenimui, o ka jau ten kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 05 13, 16:09)

Skirtumas matosi, bet kažkaip daugoka visko.  unsure.gif

Tai tam ir yra daugoka visko, kad matytus visokie kontrastai, o ir prie namu darbo parasyta, kad geriau marga aplinka.
A uzskaitai biggrin.gif ?
Atsakyti
O tai pasakykit senbuves ku man daryt su 4 ND, perdaryt? Jeigu tep einu dabar kol dar yra kas mazaji gali paganyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 16:13)
Tai tam ir yra daugoka visko, kad matytus visokie kontrastai, o ir prie namu darbo parasyta, kad geriau marga aplinka.
A uzskaitai  biggrin.gif  ?

Kontrastą galima pastebėti panaudojant ir mažiau daiktų. mirksiukas.gif Aš norėčiau, kad būtų perdaryta.
Itza, skirtumą matau, bet kur iš arčiausiai fotografuota nelabai aišku kur fokusas. unsure.gif
Atsakyti