Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 13, 12:33)
Man tai trecioj foto fokuso labai truksta  rolleyes.gif

fokusuota i braskes galiuka, gal reikejo kur kitur nusitaikyt, bet stengiausi nekesit fokusavimo tasko visuose trijuose foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 11:04)
R.I.R., Ten vienoj foto papuosalu dezute, karoliai?
Papildyta:
O vat zmones nepriestarauja, kad ju foto bus dedamos i interneto platybes?
Kaip toj vietoj tariates?

R.i.R., gal praleidai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 14:36)
R.i.R., gal praleidai  ax.gif

Teip teip, papuošalų dėžutė, karoliai smile.gif o kodėl klausi?
Turiu ir įvairesnių kadriukų. Bet man nelabai vykę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 gegužės 2012 - 14:10
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 14:47)
Teip teip, papuošalų dėžutė, karoliai  smile.gif o kodėl klausi?
Turiu ir įvairesnių kadriukų, tik nelabai vykę, tad nekėliau  blush2.gif sutvarkiau, atiduosiu, kitą kart žinosiu, kur labiau stengtis  smile.gif

Vaikas labai fainiai nustebes ziuri i papuosalus thumbup.gif . Nesupratau ar mergaite ar berniukas, vis rasei vaikas. Jei mergaite, butu fainiai ryskus mergaitiski papuosalai, vaiko akys dar didesnes butu nuo ryskumo biggrin.gif , dar kokiu ant kaklo uzkabint. Foto zaimingumo igautu, linksmumo su ryskiom spalvom.

Reik eit 4ND daryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 14:54)
Vaikas labai fainiai nustebes ziuri i papuosalus  thumbup.gif . Nesupratau ar mergaite ar berniukas, vis rasei vaikas. Jei mergaite, butu fainiai ryskus mergaitiski papuosalai, vaiko akys dar didesnes butu nuo ryskumo  biggrin.gif , dar kokiu ant kaklo uzkabint. Foto zaimingumo igautu, linksmumo su ryskiom spalvom.

Reik eit 4ND daryt cool.gif

Ja ja, būtų biggrin.gif aš ir norėjau, kad mergaitė (taip, čia mergaitė) būtų su kokia įspūdinga kepuraite ar bent jau kaspinu su gėlėm, bet tėveliai neturėjo (aš taip pat, nes auginu berną), tai beliko nusipiešt biggrin.gif o Karolius tai tikrai galėjau užmest. Buvau pamiršus biggrin.gif na, geros mintys ateina pavėluotai, tam ir reikalinga patirtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 gegužės 2012 - 14:05
Tai paskykit ar tikrai neryškios R.I.R fotkės, o gal man kompas taip rodo.. unsure.gif gal pas mane čia klaida?

Ir ar galėčiau į flickr grupę įmest pora foto pakomentavimui??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 13 gegužės 2012 - 14:12
QUOTE(isora @ 2012 05 13, 15:11)
Tai paskykit ar tikrai neryškios R.I.R fotkės, o gal man kompas taip rodo.. unsure.gif gal pas mane čia klaida?

Ir ar galėčiau į flickr grupę įmest pora foto pakomentavimui??????

Na, noretus ryskesniu man.
O namu darbus padarius visus blush2.gif ?

MANO 4ND g.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 10, 21:52)

O čia sesę paskubomis nufotografavau prieš išvažiuojant.

graziai oda gavosi smile.gif pas mane dazniausiai pilka, demeta, zodziu nelabai

QUOTE(Aistulle @ 2012 05 11, 19:16)
Kaip ši foto, apdirbimas?  ax.gif

patiko vaikucio emocija, bet apdirbimas visai netinkamas

QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 21:10)

paskutine nieko. bet tikrai, kad balta melynuoja
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 15:21)
Na, noretus ryskesniu man.
O namu darbus padarius visus blush2.gif ?

taip, visus.. tongue.gif 4turis... ax.gif nes zoom'o aš nedariau, nes pas mane fix'as..

Gali pažiūrėt, keli lapai atgal.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 13, 15:30)
taip, visus.. tongue.gif 4turis... ax.gif nes zoom'o aš nedariau, nes pas mane fix'as..

Gali pažiūrėt, keli lapai atgal.

Tai jei padarius, kodel klausi ar galim kelt tongue.gif ? Cia kol namu darbai nepadaryti, nieks nenori sneket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 15:36)
Tai jei padarius, kodel klausi ar galim kelt tongue.gif ? Cia kol namu darbai nepadaryti, nieks nenori sneket  biggrin.gif

Aa.. lotuliukas.gif matai gi , aš mandagi noriu būt, atsiklausiu... lotuliukas.gif
Bus man iš temos dingt, poto iš naujo mandagią vaidint reik, ND daryt.. lotuliukas.gif vienas vargas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 13 gegužės 2012 - 14:39
QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 21:23)

Dar klausimas,ar su JB labai nusigrybavau?

tikrai taip. antras planas isvis pilkuma

QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 09:28)
Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui)  smile.gif

drasiai smile.gif man labai patiko, nors ir vienodos. bet jos tokios svarios, akiai miela ziureti smile.gif manes laukia 5 men berniuko fotosesija, bijau kaip nezinau kas blush2.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 13, 10:04)

O vat zmones nepriestarauja, kad ju foto bus dedamos i interneto platybes?
Kaip toj vietoj tariates?

bent jau as visiems duodu pasirasyti modelio sutartele smile.gif bus ramu visam gyvenimui ir su nuotraukom galiu daryti ka noriu
Atsakyti