Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 13, 00:40)

Ačiū smile.gif
Say, sveik.

Vakar apturėjau džiaugsmo fotografuoti kūdikėlį. Nieko ypatingo neišspaudžiau, bet kam įdomu, prašom apžiūrėti 4u.gif nuomonė, komentarai, kritika visada laukiama SM'e 4u.gif įdomu, kaip apdirbimas, kaip išpildymas ir pan. Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 gegužės 2012 - 09:29
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 10:28)
Vakar apturėjau džiaugsmo fotografuoti kūdikėlį. Nieko ypatingo neišspaudžiau, bet kam įdomu, prašom apžiūrėti  4u.gif nuomonė, komentarai, kritika visada laukiama SM'e  4u.gif įdomu, kaip apdirbimas, kaip išpildymas ir pan. Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui)  smile.gif

Ten vienoj foto papuosalu dezute, karoliai?
Papildyta:
O vat zmones nepriestarauja, kad ju foto bus dedamos i interneto platybes?
Kaip toj vietoj tariates?
Atsakyti
as cia su tokiu klausimu- gal kas noretu rugpjucio men kelias valandas pafotkinti krikstynas? ivairiu pasiulymu laukiu i az;)
Atsakyti
Laba,

Pasuoju šiandien su meetinimusi, smagiai pasibūkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 10:28)

Ačiū smile.gif
Say, sveik.

Vakar apturėjau džiaugsmo fotografuoti kūdikėlį. Nieko ypatingo neišspaudžiau, bet kam įdomu, prašom apžiūrėti 4u.gif nuomonė, komentarai, kritika visada laukiama SM'e 4u.gif įdomu, kaip apdirbimas, kaip išpildymas ir pan. Ar galima tokias foto atiduoti "klientui" (šiuo atveju mano pusbroliui) smile.gif

per daug vienodu(na labai panasiu) kadru... Pusbroliui gali atiduoti.... Siaip zinoma teveliams smagu ir tokius matyti, nes jiems kaip bebutu vaikas pats mieliausias ir graziausias... Taciau atiduodant klientui reiketu ivairesniu kadru...
Pacios nuotraukos gana tvarkingos. Sendien man truputi nekalbadienis, tai gal kitos daugiau pastabeliu duos....
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 13, 09:28)

Ačiū smile.gif
Say, sveik.

gali gali atiduot wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu nukabinus nosi, nieko taip ir 'neiskepiau' savaitgali ka planavau, buitis suede visa laika. Labai norejau su lasiukais pazaisti verysad.gif Kol mazasis parpia keliu 4 ND. Bandziau ir baltam fone, bet rezultate pamaciau, kad vis tik juodam geriau ziurisi g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ieškau knygų Bryan Peterson "Susipažinkime: Ekspozicija" ir Michael Freeman "Fotografo akis"

Rašykite až 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus. Kol kas mokinuosi. Ir suvokiu, kaip tam reikalui reikia daug patirties, kad galėtum greitai suktis ir padaryti įvairesnių kadriukų, kad nenukankintum vaikelio. Šį kartą užtrukau apie valandą ir vaiks per tą laiką pavargo. Bet man smagu mokintis, oi kaip smagu biggrin.gif
ką tik buvau pafotografuoti naujagimį. Ir nors prieš tai peržiūrėjau seminaro penkias pozas, kuriomis jie fotografuojami, kai prispyrė reikalas tą vaikelį paimti, supratau, kad nė velnio nežinau, nei kur rankas dėti, nei kaip geriau pasisukti, kad veidukas matytųsi. O suktis reikia greitai tokiu atveju, nes šis dar greičiau pavargo.

rytinė saulė, rytinė kava man jau galva susisuko nuo nikų įvairovės biggrin.gif

Itza, aš linkusi užskaityti smile.gif

Smagaus pasibendravimo meete smile.gif baisiai neapšnekėkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 gegužės 2012 - 12:46
klausot, raganos, kas būsit, pafotkinkit per meetą.. kad sergančios senės paskui galėtų gražiai papykti žiūrėdamos wink.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif

Ačiū už žodžius mano ND.. ax.gif S.B.M , tiksliai, sumaišiau... doh.gif nu ot nevykus ... lotuliukas.gif

sayonara , sveikatytės ir tau ir sūneliui... 4u.gif

R.I.R , nznau ar čia man kas su "skoniu" ar kaip čia yra, nu bet man taip ryškumo trūksta,kad oj... g.gif

Aš vakar savo žiogą fotkinau... blush2.gif Gal galėčiau pas jus į grupę FLICKR`e įdėti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 13 gegužės 2012 - 13:12
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 13, 12:08)
Sveikos  4u.gif  Ateinu nukabinus nosi, nieko taip ir 'neiskepiau' savaitgali ka planavau, buitis suede visa laika. Labai norejau su lasiukais pazaisti  verysad.gif  Kol mazasis parpia keliu 4 ND. Bandziau ir baltam fone, bet rezultate pamaciau, kad vis tik juodam geriau ziurisi  g.gif

Man tai trecioj foto fokuso labai truksta rolleyes.gif

Nu as jau atsigavau po "lavoneliu" soko biggrin.gif Bandysiu ryt Ruta kietai uzmigdyti ir palankstyti fotografuojant biggrin.gif

Smagaus meeto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 13 gegužės 2012 - 13:49