Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 12, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vis gi nelabai supratai esme man rodos....

Man dabar visur lavoneliai vaidenasi biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 12, 11:48)
Man dabar visur lavoneliai vaidenasi  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

va čia kame reikalas lotuliukas.gif doh.gif nu ir fantazijos lakumas pas jumi lotuliukas.gif

klausykit, o dabar rimtas reikalas. gal žinot, kur atspausdinti foto A4 ar A3 dydžio nespalvotą iš juostos?

ir dar. mažu kuri pro Ukmergę ryt į mytą varot? mielai prisijunčiau. kai kurias seniai matytas apžiūrėčiau kaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 12, 12:27)
Nu vakar net nebuciau pagalvojus, kad tokia nuotrauka gali tokias baisias asociacijas sukelti smile.gif Aciu, kad pasaket, siandien i ja ziuriu kitaip.. isvis istryniau smile.gif
Visgi dziuagiuosi, kad ikeliau ta nuotrauka, atveret man akis smile.gif ACIU smile.gif
Papildyta:

Man rodoz Zirze kazkada pasakojo kaip koliaza padaryti su PS, tai issisaugojau ir kopinu "ogi labai paprastai, atsidarau nauja lapa (file-->new) ten pasirenku matmenis (jeigu lipdau dvi vertikalias foto, tai abieju bus aukstis 900,plotis 600 px) atitinkamai ir apskaiciuoju naujojo tuscio lapo matmenis - auktis 920px (20 dadedu dar jeigu noriu,kad liktu is virsaus ir apacios po krasteli, jeigu ne,tuomet 900px) ir plotis (1230px su tarpeliais,arba 1200 be tarpeliu), paskui atitinkamai susimazinu nuotraukas (t.y. aukstis 900px, plotis 600), jas pazymiu ctrl+A,paskui kopojuoju ctrl+C ir pastinu i nauja lapa ctrl+V  su rodiklyte sunesioju i vietas, dar paziuriu kur geriau jos ziurisi ir visas darbas".

Aš darau panašiai, tik vietoj rodiklytės naudoju T (transform). Bet ką daryti, kad nuotraukos neištampytų (nekeistų ilgio ir pločio)?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 12, 07:25)

nežinau, ką darei, bet tolumoj negerai. šiaip norėtūs mergaitės daugiau matyti. gal net jei kojų daugiau būtų galima imt ir visai ją užskaityt wink.gif

Tiriausiai reikėjo daugiau priverti diafragmą unsure.gif Turiu ir spalvotą šios foto variantą,jis man matyt labiau prie širdies...Dėl kojų-gaila,kad negaliu pataisyt,toks originalas ir yra verysad.gif Labai ačiū,man kiekvienas kritikos žodis labai svarbus,kad pajudėčiau nors kiek iš to beviltiško taško...Džiugu,kad nooors kiek patiko ax.gif

Dar viena iš sunkesnių bėdų-nesigauna sulipdyti tokio vaizdo,kuris kažką ''sakytų'',būtų įdomu žiūrėti...Kol nefotkinu,atrodo tiek daug tų idėjų,minčių visokių...,bet kai tik fotikas rankoj-modelis priešais,š...gaunas verysad.gif Nesusikalbu,nemoku išreikšti minčių.Mergaitė irgi susikausčius,nemoka atsipalaiduoti iki galo,nors bendraujam visiškai laisvai.Matyt reik mokėt nuteikt,tinkamai bendraut,nu blyn nesigauna kol kas taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 12 gegužės 2012 - 15:23
knapsiu prie kompo.
susikūriau naują flickr, tai ta proga įkėlsiu ir čia vieną fotkę. noriu prisimint kaip kelt reikia biggrin.gif dar eisiu to jūsų grūpso pasiieškot, kur aną dieną norėjau biggrin.gif

user posted image
tiesiog Ema by inciute asta, on Flickr
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 12, 17:00)
knapsiu prie kompo.
susikūriau naują flickr, tai ta proga įkėlsiu ir čia vieną fotkę. noriu prisimint kaip kelt reikia biggrin.gif dar eisiu to jūsų grūpso pasiieškot, kur aną dieną norėjau  biggrin.gif

Pasižiūrėjau tavo blogą ir...mes esam iš to pačio miestelio mirksiukas.gif
Sveika gyva 4u.gif
jaučiu manęs tai nelabai prisimeni? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 12, 13:44)
ir dar. mažu kuri pro Ukmergę ryt į mytą varot? mielai prisijunčiau. kai kurias seniai matytas apžiūrėčiau kaip atrodo  lotuliukas.gif

deje aš jau VLN,bet jei susiorganizuosi ir atvyksi,galėsiu namo parvežti nes vaziuosiu į Pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 12, 17:00)
knapsiu prie kompo.
tiesiog Ema by inciute asta, on Flickr

Kokie mieli prisiminimai bus vaikiukams ir jums ateityje...dvelkia mano vaikystes prisiminimais...taip grazu, kasdieniska ir realu, kad tikrai bus smagu ziureti tokio pobudzio nuotraukas visiems..o ne tik isglaistytas vaikiuku nuotraukytes, paguldzius minkstuose pataliukuose (reikia ir tokiu), be istorijos...man patinka... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 12, 19:39)
Pasižiūrėjau tavo blogą ir...mes esam iš to pačio miestelio  mirksiukas.gif 
Sveika gyva  4u.gif
jaučiu manęs tai nelabai prisimeni?  mirksiukas.gif

aš ir taviškį susiradus pašmirinėjau, bet kai kurie veidai lyg ir tatyti, bet neatseku kas būsi
kaip suprantu Vilniuje būni, o Pgg būsi vasarą. aš greičiausiai kokį mėnesiuką tikrai smile.gif

QUOTE(gladiole @ 2012 05 12, 20:24)
deje aš jau VLN,bet jei susiorganizuosi ir atvyksi,galėsiu namo parvežti nes vaziuosiu į Pan. 4u.gif

pabandysiu tada suorganizuot pabėgimą į vln lotuliukas.gif

QUOTE(pandre @ 2012 05 12, 21:11)
Kokie mieli prisiminimai bus vaikiukams ir jums ateityje...dvelkia mano vaikystes prisiminimais...taip grazu, kasdieniska ir realu, kad tikrai bus smagu ziureti tokio pobudzio nuotraukas visiems..o ne tik isglaistytas vaikiuku nuotraukytes, paguldzius minkstuose pataliukuose (reikia ir tokiu), be istorijos...man patinka... cool.gif

dėkui wink.gif šaip aš su savo tiek panų tik jas belakstančias ir tegaliu fiksuot,nes nuolat reikia žiūrėt, kad nenusisuktų galvų, kad kur neįkristų lotuliukas.gif doh.gif jau ne kartą befotkindama vos nemečiau načiort fotiko belėkdama gelbėt kurios lotuliukas.gif o dar mažoji dažniausiai juostoje kybodavo. dabar tai ji jau labiau vaikščiot nori
Atsakyti
Laba
paskubom permetu akim kas vyksta, nes vis dar turiu sveciu ir kelione i LT arteja, reikalu kalnai, bet vis pasirodyt reikia, kad paskui neissiustumet ND daryt smile.gif pavydziu jums meeto, tikiuosi per vasara dar koks vienas bus ir galesiu sudalyvaut smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 12, 12:50)
Aš darau panašiai, tik vietoj rodiklytės naudoju T (transform). Bet ką daryti, kad nuotraukos neištampytų (nekeistų ilgio ir pločio)?

laikyk shift nuspaudus ir uz kampu tempk wink.gif
Atsakyti
merginos, aš jaučiu, kad nelabai šiandien pasimatysim, nes mano ne tik sūnus susirgo, bet ir pati neblogą bronchitą įsitaisiau.. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Gero jums pasisedejimo, mergaites, sugriuvo ir mano planai snd i Vln atlekti verysad.gif na labai tikiuosi, ne paskutini karta 4u.gif

sayonara, sveik 4u.gif
Atsakyti