Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 23:53)
Tai jooo, gal kelia ne visiems, aš gi paranoikė, ieškau visada paslėptų prasmių smile.gif.. Man sukėlė. Tą pastebėjau dar pati fotkindama, jau seniai, užtai vengiu fotkint su baltais pataliukais ir raukinukais ir būtent miegančius ant nugaros.

Suprantu tavo mintis.... smile.gif Gal man nekilo tokios asociacijos, nes niekada ir mintis nekilo taip fotkinti smile.gif
Atsakyti
Į flirkę įkėliau koliažiuką. Lauksiu pataršimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 12 gegužės 2012 - 00:09
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 23:40)
Nu parinkau kelias:

aciu uz grazius pavyzdzius... dabar jau tikrai aisku i kuria puse reikia ziureti ir ka akcentuoti!
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 05 11, 19:16)
Kaip ši foto, apdirbimas?  ax.gif

nea, nelabai

QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 21:10)
Sveikos,nu ir pavarėt puslapių blink.gif  biggrin.gif Atnešiau kelias foto kritikai....

gan buitiškos sakyčiau. minties trūksta... trečioji kiek smagesnė
QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 21:23)
Dar klausimas,ar su JB labai nusigrybavau?

nežinau, ką darei, bet tolumoj negerai. šiaip norėtūs mergaitės daugiau matyti. gal net jei kojų daugiau būtų galima imt ir visai ją užskaityt wink.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 22:53)
Tai jooo, gal kelia ne visiems, aš gi paranoikė, ieškau visada paslėptų prasmių smile.gif.. Man sukėlė. Tą pastebėjau dar pati fotkindama, jau seniai, užtai vengiu fotkint su baltais pataliukais ir raukinukais ir būtent miegančius ant nugaros.

žinai, sėdžiu ir misliju kas tas būtų per mintys, bet nu niekaip nedaeina doh.gif lotuliukas.gif davai, paprotink kodėl negerai balti ir raukiniuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Primenu,kad rytoj Vilniuje meetas
Nuo 16 val. INVINO bare, Ausros vartu g. 7.

Staliukas rezervuotas Ausros vardu

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 12, 06:25)
nedaeina  doh.gif  lotuliukas.gif  davai, paprotink kodėl negerai balti ir raukiniuoti  mirksiukas.gif

Kad čia ne vien raukinukus turėjo omeny, pozą taip pat, raukinukai ir balti patalėliai tik sustipriną tą pojūtį. Ir čia tikrai ne vien šiai konkrečiai foto. Aš vaikus dievinu, man jie gražūs visokie, su snargliu panosėj, pabyrėjusiais dantais...bet foto šioje pozoje ( nors ir neieškau pašalinių minčių) - nejaukios.
Šaunuolė Indrė, kad išdryso tą pasakyti garsiai. Aš buvau pratylėjus. Niekada taip nefotografuoju mažiukų.
Atsakyti
Aha, uzmerktos akys, tvirtai suspaustos lupos, dar tos pagalveles rauksles doh.gif . Nu tikrai, visiems gera pamoka, kaip negalima fotografuoti lialiu (siaip Gintarijos labai grazi lialia, nu bet apie nuotrauka viskas susakyta) 4u.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos:
Paaiškinkit kaip su PS pagaminti koliažą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 05 12, 12:09)
Prašau pagalbos:

Pas mane si programa labai lengva ax.gif
http://www.google.lt...l...qi=g4&pbx=1
Atsakyti
Nu vakar net nebuciau pagalvojus, kad tokia nuotrauka gali tokias baisias asociacijas sukelti smile.gif Aciu, kad pasaket, siandien i ja ziuriu kitaip.. isvis istryniau smile.gif
Visgi dziuagiuosi, kad ikeliau ta nuotrauka, atveret man akis smile.gif ACIU smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve... @ 2012 05 12, 11:09)
Prašau pagalbos:

Man rodoz Zirze kazkada pasakojo kaip koliaza padaryti su PS, tai issisaugojau ir kopinu "ogi labai paprastai, atsidarau nauja lapa (file-->new) ten pasirenku matmenis (jeigu lipdau dvi vertikalias foto, tai abieju bus aukstis 900,plotis 600 px) atitinkamai ir apskaiciuoju naujojo tuscio lapo matmenis - auktis 920px (20 dadedu dar jeigu noriu,kad liktu is virsaus ir apacios po krasteli, jeigu ne,tuomet 900px) ir plotis (1230px su tarpeliais,arba 1200 be tarpeliu), paskui atitinkamai susimazinu nuotraukas (t.y. aukstis 900px, plotis 600), jas pazymiu ctrl+A,paskui kopojuoju ctrl+C ir pastinu i nauja lapa ctrl+V su rodiklyte sunesioju i vietas, dar paziuriu kur geriau jos ziurisi ir visas darbas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 12 gegužės 2012 - 11:49
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 12, 12:27)

Va ir S.B.M. kur nuoroda nuotraukos ikele, irgi matau jau nebe grazia nuotrauka, o lavoneli, nors vakar butu atrode kitaip smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis gi nelabai supratai esme man rodos....
Atsakyti
Dėkoju labai, bandysiu lipdyti 4u.gif
Atsakyti