Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 11, 22:14)
Paskutinė faina smile.gif

dėkui 4u.gif

Dar klausimas,ar su JB labai nusigrybavau?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 11 gegužės 2012 - 21:51
Gerai, kad su niekuo nesusitariau, bo mirus esu biggrin.gif Mano vaikas liko Kaune, tetos ir dėdė sugebėjo pavėluot į traukinį, tai ryt močiutė parveš numei.

Va. Nu ką. Tai atia, gal gerai pasibuvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 11, 21:18)
Dedu tada kitus ND. ax.gif

Lauksiu komentarų labai... 4u.gif

Uzskaitau.... Nors, dirbtiniam, tai klausimas ar nesumaisei pirmos ir paskutines nuotraukos? smile.gif

Bet svarbiausiai, kad ismokai daryt.... zinai, kas su kuo valgoma ir fsio....

QUOTE(emmulia @ 2012 05 11, 21:47)
Aga ir sitiems nd komentarai tada  ax.gif

Uzskaitau...

QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 22:10)
Sveikos,nu ir pavarėt puslapių blink.gif  biggrin.gif Atnešiau kelias foto kritikai....

p.s.Matau vieną didžiulę savo klaidą-mėlynuoja kai kuriose foto marškinukai...Bet noriu išgirsti daugiau klaidų 4u.gif

Net nezinau, na kaip ir viskas tvarkinga, bet neikvepia komentarams... sviesa tolygi, beforme, plokscia....
Del melynumo marskineliu maziausiai jaudinkis... odos spalva normali ir tai gerai, o jau marskineliai koki atspalvi pagavo tai neesme, gi ne fashiona fotografuoji....

QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 22:23)
dėkui 4u.gif

Dar klausimas,ar su JB labai nusigrybavau?

Taip nugrybavai ir ne tik su jb, bet ir su kontekstu...

Na nesiziuri daili mergina apsikabinusi zydincias obelu sakeles, pastatyta kazkokiam neaiskiam kely, vedanciamia i nieka.....
Kur kontekstas? Nuotaikos, kaip is dvieju atskiru foto....
Prie tokios romantiskos merginos nuotaikos noretusi kokio israikingo dangaus, pajurio, vejelio, na kazko romantiskesnio.... taip pat ir svelniu spalvu, o ne jb...

Jb, siaip yra skonio reikalas, tu ji darai JB ar pilka, labai kabinetis negalesim, siuo atveju tiesiog sviesotamsa negrazi, nera liniju zaismo, formu.... su apdirbimu primaklinai ir dar suplokstinai nuotrauka...

Pandre, blush2.gif Sugedinai.... As taip nuosirdziai stengiuos panagrinet ir tiesiai sviesiai pasakyti, kai netingiu ir ikvepimo turiu, kartais jis dingsta, bet dazniausiai viskas ok buna.... smile.gif)) Smagu aisku, kad kazkam tai duoda nors kiek naudos ir peno pamastymui...

Vaikuciu nekomentuosiu, nes jau viskas susakyta manau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 11 gegužės 2012 - 21:50
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 11, 22:49)

Labai dėkinga už tokius išsamius komentarus smile.gif Viską lyg ir supratau,bet ką reiškia-''suplokštinau'' nuotrauką? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aciū, merginos, už užskaitymus, judam prie wb namų darbų (tikiuosi, šiais metais atsiskaitysiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 18:17)
Aš pati atsisakiau idėjos vaikus fotkint miegančius baltuose pataliukuose. Arba aš nemoku nufotkint kitaip arba išties tokios detalės kelia negeras asociacijas. Fotkinu ant spalvotų, iš aukštai, jokiu būdu ne tik kad miegantis veidukas matytųsi ir iki pusės būtų taip priklotas raukiniuotu apklotu vaikas.. Žodžiu miegančius nufotkint galima, tik reikia kai ką keist.  4u.gif

O tai gal kas atnestu tokia nuotrauka su lelium?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 11, 22:24)

Kokią tokią? g.gif
Kaip geriau nefotkint, jau buvo nuotrauka, pvz kaip dar galima fotkint miegančius- pilnas internetas. Kad ir mano avataras- fotkinau miegantį bet ant pilvuko. O tai nuotrauką keičia iš esmės. Net jei ir patalai balti būtų po juo, vistiek papildomų minčių nebūtų kurių nereik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 11 gegužės 2012 - 22:33
QUOTE(urte484 @ 2012 05 11, 22:55)
Labai dėkinga už tokius išsamius komentarus smile.gif Viską lyg ir supratau,bet ką reiškia-''suplokštinau'' nuotrauką? blush-anim-cl.gif

Pliokscia, kai nesijaucia gylio. Na tolygi sviesa, sviesa is priekio... ir dar daugiau visokiu smulkmenu....

QUOTE(Dincelis @ 2012 05 11, 23:24)

Na va istraukiu sena, visiems senbuviams matyta....

cia

Nezinau ka jums duos cia ikelta foto.... pilnas internetas puikiu kudikiu fotografijos pavizdziu...
Atsakyti
Nu parinkau kelias:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 23:29)
Kokią tokią? g.gif
Kaip geriau nefotkint, jau buvo nuotrauka, pvz kaip dar galima fotkint miegančius- pilnas internetas. Kad ir mano avataras- fotkinau miegantį bet ant pilvuko. O tai nuotrauką keičia iš esmės. Net jei ir patalai balti būtų po juo, vistiek papildomų minčių nebūtų kurių nereik..

Na balti patalai, man nesukele jokiu minciu....smile.gif tiesioj nesudomino ir tiek....
Atsakyti
Uuu, prikėlėt kiek gražiai miegančių leliukų smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 11, 22:42)
Na balti patalai, man nesukele jokiu minciu....smile.gif tiesioj nesudomino ir tiek....

Tai jooo, gal kelia ne visiems, aš gi paranoikė, ieškau visada paslėptų prasmių smile.gif.. Man sukėlė. Tą pastebėjau dar pati fotkindama, jau seniai, užtai vengiu fotkint su baltais pataliukais ir raukinukais ir būtent miegančius ant nugaros.
Atsakyti