Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

Labs fotografes 4u.gif ateinu akis pavartyti, kad nepamirstumet sitos sviezienos flirt.gif si savaitgali pasizadu padaryt 4ND ir dar pora tikslu turiu sau issikelus, tikiuosi, kad pavyks igyvendint. Galesit patarkuot man uodega 4u.gif
Galvoj vis ivairios dainos skamba ir dirbu vaizduotej kaip vienai ar kitai fotografuociau, uzkabinot cia many su tuo zaidimu. Tikiuosi, kad jau kita syk turesiu uzsitarnavus teise zaist ir as smile.gif o gal mums naujokems reiktu suzaist, a ka mislyjat? Nu ku pakarksejau einu toliau skaityt ir sviest savo galvele fotoziniom biggrin.gif geros dienos ir smagaus savaitgalio mirksiukas.gif ht
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 11, 12:50)
si savaitgali pasizadu padaryt 4ND

Tu man pasakyk, i ka ten reik demesi atkreipt biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
jezau kaip pavydziu jums meeto smile.gif butu Kaune tai tikrai prisijungciau tongue.gif

Seniai kazka rodziau, tai idedu viena nuotrauka.. taip gera kai jie miega.. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos. Grįžtu ir aš su namų darbais. Ketvirtas namų darbas (prie objekto artėjam fiziškai):
user posted image
user posted image
user posted image

Komentarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 11, 14:06)
Seniai kazka rodziau, tai idedu viena nuotrauka.. taip gera kai jie miega.. biggrin.gif

Labai slidus reikalas taip vaikus fotografuot.. Man asmeniškai, nejaukiai atrodo... Kiek esu fotografavus tokius miegančius, ir YPAČ apklotus baltais patalėliais, atrodo nelabai... Patarčiau nenaudoti baltų, raukiniuotų pataliukų.. Ir ta juostelė ant galvos tokia Maxima..
Gal čia tik man vienai matosi tai, ko visai nesinori matyti.. 4u.gif

O jei prie technikos kibti, tai peršviesta per daug, dega užklotėlis labai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 11 gegužės 2012 - 15:23
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 16:22)

ne tik tau...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 11, 12:08)
biggrin.gif nu po tokios kalbos I'll do my best biggrin.gif

šiaip aš nuostabią kalbą galiu suruošti. Padarysiu your best ir dėl šeštadienio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 11, 15:06)
taip gera kai jie miega.. biggrin.gif

Tikrai taip smile.gif
Dėl to kaspinėlio/juostelės, pritariu Laukinei ax.gif Būtų daug geriau atrodę be to kaspinėlio smile.gif
Balta tokia lyg perdegus...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 11, 16:22)

gerai surasei, nes as nemokejau ir pabijojau kazka sakyt ;*
Atsakyti
Sveikos(-i).. biggrin.gif

Noriu ND atnešt, kaip ir pridera, nes senų mano nepamenat, tai nežinau kaip, ar galiu visus iškart? blush2.gif
Tik su ZOOM`u nebus, nes pas mane fix`as.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 11, 16:54)
gerai surasei, nes as nemokejau ir pabijojau kazka sakyt ;*

Aš pati atsisakiau idėjos vaikus fotkint miegančius baltuose pataliukuose. Arba aš nemoku nufotkint kitaip arba išties tokios detalės kelia negeras asociacijas. Fotkinu ant spalvotų, iš aukštai, jokiu būdu ne tik kad miegantis veidukas matytųsi ir iki pusės būtų taip priklotas raukiniuotu apklotu vaikas.. Žodžiu miegančius nufotkint galima, tik reikia kai ką keist. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 05 11, 13:29)
Sveikos, merginos. Grįžtu ir aš su namų darbais. Ketvirtas namų darbas (prie objekto artėjam fiziškai):
Komentarai  smile.gif

Man atrodo gerai.
QUOTE(isora @ 2012 05 11, 16:09)
Sveikos(-i).. biggrin.gif
Noriu ND atnešt, kaip ir pridera, nes senų mano nepamenat, tai nežinau kaip, ar galiu visus iškart? blush2.gif
Tik su ZOOM`u nebus, nes pas mane fix`as.. ax.gif

Manau visus is karto perdaug, dek po du kokius gal mirksiukas.gif
Atsakyti