Refresh, nu žinok mano galva tai nekas. ypač gamtos foto - su spalvom kažką negerai pridarei, kažkokios plastmasinės.
Vaikučio foto per daug "šiukšlių" - patalynė, džemperio kraštukas, meškutis. labia gražus profilis ir ypač ausytė, bet visumos geros nėra.
sveikatos
aš čia, tai įkišiu trigrašį čiut, a gerai?
Refresh, ta pirmoji lyg nieko tik nevalingai akimis noris pastumdyt į kurį nors šoną apačioje esančius objektus o kas dėl berniuko, tai noris ne ausies pačuios ryškiausios šiuo atveju
noisy, graži ir tokia "švari švari" sesutė gavosi
liuniux, nėr blogai ta išsiliejus ranka
dar vakar mačiau gražių. patiko. lyg pandres? tos su medžiu.
Refresh, ta pirmoji lyg nieko tik nevalingai akimis noris pastumdyt į kurį nors šoną apačioje esančius objektus o kas dėl berniuko, tai noris ne ausies pačuios ryškiausios šiuo atveju
noisy, graži ir tokia "švari švari" sesutė gavosi
liuniux, nėr blogai ta išsiliejus ranka
dar vakar mačiau gražių. patiko. lyg pandres? tos su medžiu.
QUOTE(sayonara @ 2012 05 11, 06:39)
gali būti, kad Tau teks pabūti raganai už mus abi, nes raganiškasis kronprincas susirgo..
Tai dabar ramiau miegosiu, nes labai norėjau susipažinti su tamsta. O atvykti nespėsiu, nors ir labai norėjau.
Sveikatos kronprincui
QUOTE(Diancikas @ 2012 05 11, 08:39)
Tai dabar ramiau miegosiu, nes labai norėjau susipažinti su tamsta. O atvykti nespėsiu, nors ir labai norėjau.
Sveikatos kronprincui
Sveikatos kronprincui
tai gal aš dar būsiu, nu nenurašykite raganiškos kronprinco prigimties
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 10, 23:12)
Didelė tikimybė, kad pagerbs Laukinė visą puotą. Todėl kedenkit plunksnas, nepamirškit bigudi prieš vakarą susisukt, nu antakiai, blakstienos, vse dila, kad būtų kaip reikiant.
QUOTE(sayonara @ 2012 05 11, 08:48)
tai gal aš dar būsiu, nu nenurašykite raganiškos kronprinco prigimties
Kaip be tamstos? Šiaip į jokius SM meetus netraukdavo manęs eit, bet kadangi tokia garbinga viešnia rimtai planavo pasirodyt puotoj, ryžausi pralaužt savo ledus Čia panašiai, kai nusiperki bilietą į savo žvaigždžių žvaigždės koncertą, o ji giliai apgailestaudama praneša, kad neatvažiuos Nenuvilkit savo gerbėjų, sayonara
ne cia pataikiau
Mergelkos, gerai jums siandien subaliavot mmmm...faina
Neminekit bloguoju
Neminekit bloguoju
QUOTE(neiste @ 2012 05 11, 10:56)
Šiandien????
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 10, 13:10)
Kad su fokusu negrybinu tai galiu parodyt beleka
Tai tikiuosi, kad pralysiu va taip
Tai tikiuosi, kad pralysiu va taip
Praslydai...fokusas visur pastebetas! F irgi kinta...Toliau prasom rodyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 10, 13:30)
Kur randiesi Anglijoj?
West Midlands
QUOTE(vienintelė @ 2012 05 10, 15:47)
Dekutis!
Kaip gyveni? Kaip su darbuku, ar jau apsipratai? Kazkokia telepatija, bet vakar kaip tik pagalvojau apie keleta pradingeliu is sio forumo, tame tarpe ir apie tave
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 10, 21:03)
ideja grazi... bet..... bet .... bet....
Va kaip malonu skaityti tokius Tavo komentarus! Kaip visada issamiai ir su nuoroda ka kitaip vertetu daryti..Maladiec! Tu auksas siam forumui
Kazkokia komplimentu diena man siandien! Turbut Maggies deka
By the way, Maggie prasitrink savo pasta!
QUOTE(Delicious @ 2012 05 11, 09:05)
Kaip be tamstos? Šiaip į jokius SM meetus netraukdavo manęs eit, bet kadangi tokia garbinga viešnia rimtai planavo pasirodyt puotoj, ryžausi pralaužt savo ledus Čia panašiai, kai nusiperki bilietą į savo žvaigždžių žvaigždės koncertą, o ji giliai apgailestaudama praneša, kad neatvažiuos Nenuvilkit savo gerbėjų, sayonara
nu po tokios kalbos I'll do my best
QUOTE(neiste @ 2012 05 11, 10:56)
Ne šiandien, o sekamdieni