Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 05 10, 19:46)
Siandien pasidariau manikiura, grazu, tvarkinga -galvoju ar priimsit i meeta?  smile.gif

nu tai parodyk, gal meluoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 19:08)
nu tai parodyk, gal meluoji smile.gif

Gerbiamasai robobebrai -jei ateisi i meeta, tau pirmajam, pazadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 05 10, 20:16)
Gerbiamasai robobebrai -jei ateisi i meeta, tau pirmajam, pazadu  biggrin.gif

kad man nelabai gausis atlekt, ne vietinis as, is kaimo smile.gif
bet tu daba parodyk, nes gal ir tau neverta eit, arba gal spesi persidaryt smile.gif daryk auto ir rodyk nagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 19:23)
bet tu daba parodyk, nes gal ir tau neverta eit, arba gal spesi persidaryt smile.gif daryk auto ir rodyk nagus smile.gif

As irgi ne miestiete, gal is to paties kaimo mes? biggrin.gif

Nugis su auto sunkiai dar, zaliuke esu, kazi kas cia gautusi blush2.gif
Na bet dabar turiu tiksla bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 20:23)

biggrin.gif naujokes, fotkinames manikiūrus smile.gif

aš bandau susiorganizuot, kad sudalyvaut sekmadienį, manau , kad pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 16:36)
Nius, išmintingosios, kaip šitoks koliažiuks žiūrisi? šviežiai keptas, nesubrandintas, man pačiai atrodo beveik šedevras  lotuliukas.gif

neverskit manęs prakaituot, sakykit gi ką nors  unsure.gif

ideja grazi... bet..... bet .... bet.... visu pirma kas man uzkliuva, kad visu foto kyptis i vina puse, jos nekalba viena su kita.... siaip koliazai is triju foto sunkiau ziurisi... kuo daugiau foto tuo sunkiau sudelioti, kad viskas butu ciki....
Toliau kalbam apie pacias nuotraukas... Pirmoje skirtingai nei kitoms, man kaip tik noretusi daugiau erdves.... kodel taip ji ispraudei, kodel pakausi nukapojai?
Antra ir trecia visai sauniai, bet kaip ir minejau noretusi foto, ar is kitos puse ar tiesiog atskirai geriau... kaip bebutu, tik netrink tokiu nuotrauku lauk.... pasilik, tai puikios nuotraukos seimos atbumui, bei tavo mokymosi etapai, kuriuos labai smagu pasiziurinet veliau....

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 10, 18:11)
Bet man tai ryskiai kokybes truksta, kazkokios paplaukusios visos trys atrodoo, ypac 2oji (kaip su kokiu telefonu fotkinta, kazkokie geltoni plemai lenda g.gif) Cia gal kai mazinai kazkas prisidirbo, bet noretusi astresniu siek tiek nuotrauku. Flickr'yje pazymejau vietas, kurios labiausiai aki rezia. Ar cia man akiniu reik pirkt, nes mano akys nesifokusoja?  g.gif

Uzsimerkite jus kartais pries ta kokybe... siuo atveju verti i jb, uzdedi daugiau grudo ir jau idomesnes gausi... Neuzsiciklinkit ties blizganciu fokusu, smeigtuko astrumu ir t.t. SVarbu yra momentas, mintis, jausmas.... Jei kadras iziurimas ir suprantamas, tai viskas ok... Gi ne stock'ams cia fotkinti susirinkom wink.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 05 10, 20:30)
As irgi ne miestiete, gal is to paties kaimo mes?  biggrin.gif

Nugis su auto sunkiai dar, zaliuke esu, kazi kas cia gautusi blush2.gif
Na bet dabar turiu tiksla bigsmile.gif

Gavai gera patarima, prisistatyt su auto.... Tada gal ir priimsim i meeta.... O tu cia kaip atsimust ieskai..... schmoll.gif negerai negerai..... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 20:23)

Taip ir sakyk, kad nespejai pats manikiuru pedikiuru pasidaryt bigsmile.gif Barzda dar tingi skusti.... mirksiukas.gif

Nes nu 100km tai ne atstumas, galit ir atlekt su seimyna.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 10, 20:03)
Gavai gera patarima, prisistatyt su auto.... Tada gal ir priimsim i meeta.... O tu cia kaip atsimust ieskai.....  schmoll.gif  negerai negerai.....    cool.gif

Iki auto manau dar dabresti reikia, nesinori su bet kokiu liapsusu ateiti blush2.gif
Bet stengtis pazadu, priimkit bigsmile.gif

Kad neateiciau visai tusciom, ikeliu viena buitiaka, ar labai blogai, kad ranka issiliejusi nuo judesio?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 10 gegužės 2012 - 20:22
QUOTE(S.B.M. @ 2012 05 10, 19:03)
Uzsimerkite jus kartais pries ta kokybe... siuo atveju verti i jb, uzdedi daugiau grudo ir jau idomesnes gausi... Neuzsiciklinkit ties blizganciu fokusu, smeigtuko astrumu ir t.t. SVarbu yra momentas, mintis, jausmas.... Jei kadras iziurimas ir suprantamas, tai viskas ok... Gi ne stock'ams cia fotkinti susirinkom wink.gif

Sutinku, kad kokybe toli grazu ne visada pagrindinis faktorius nuotraukose, mano pacios nuotraukos daznai buna su laaabai neryskiu fokusu, grudu ir t.t ir labai daznai man tai netrugdo. Taciau butent sitam koliaze, kadangi jis toks visas sviesus ir svelnus, man uzkliuvo tie neaiskus triuksmai ir paplaukimai. Norejosi matyt aiskiau kad ir tas pacias mazas rankytes zaidziancias su vandeniu, mazus pirstukus...
Taigi situo atveju man pasirode, kad sios nuotraukos, man konkreciai paliktu zymiai didesni ispudi, jeigu butu astresnes ir be triuksmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 09, 22:38)
ta proga, kad priminei, Noisyyyy, birzelio gale-liepos pradzioje busiu tavo kraste, tai gal sakau pabandom photo.gif pamokinsi mane kokiu nors ciudu biggrin.gif
kad ir koja. naikinciau smile.gif

Susibėgam thumbup.gif

O čia sesę paskubomis nufotografavau prieš išvažiuojant.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 05 10, 12:55)

O kas dėl blakstienų ir antakių, tai reik atsižvelgt, ar Laukinė dalyvaus smile.gif

Didelė tikimybė, kad pagerbs Laukinė visą puotą. Todėl kedenkit plunksnas, nepamirškit bigudi prieš vakarą susisukt, nu antakiai, blakstienos, vse dila, kad būtų kaip reikiant. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 10, 23:12)
Didelė tikimybė, kad pagerbs Laukinė visą puotą. Todėl kedenkit plunksnas, nepamirškit bigudi prieš vakarą susisukt, nu antakiai, blakstienos, vse dila, kad būtų kaip reikiant.  cool.gif

gali būti, kad Tau teks pabūti raganai už mus abi, nes raganiškasis kronprincas susirgo..smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Retai pasirodau, bet niekada nepamirštu.
Su vaikais "atostogaujam" (Sanatorijoj sveikatinamės) tai turiu nemažai laiko fotografijai, kai lauke slampinėjam smile.gif
Noriu ir mokytojų įvertinimo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti