QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 16:36)
Nius, išmintingosios, kaip šitoks koliažiuks žiūrisi? šviežiai keptas, nesubrandintas, man pačiai atrodo beveik šedevras
neverskit manęs prakaituot, sakykit gi ką nors
ideja grazi... bet..... bet .... bet.... visu pirma kas man uzkliuva, kad visu foto kyptis i vina puse, jos nekalba viena su kita.... siaip koliazai is triju foto sunkiau ziurisi... kuo daugiau foto tuo sunkiau sudelioti, kad viskas butu ciki....
Toliau kalbam apie pacias nuotraukas... Pirmoje skirtingai nei kitoms, man kaip tik noretusi daugiau erdves.... kodel taip ji ispraudei, kodel pakausi nukapojai?
Antra ir trecia visai sauniai, bet kaip ir minejau noretusi foto, ar is kitos puse ar tiesiog atskirai geriau... kaip bebutu, tik netrink tokiu nuotrauku lauk.... pasilik, tai puikios nuotraukos seimos atbumui, bei tavo mokymosi etapai, kuriuos labai smagu pasiziurinet veliau....
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 10, 18:11)
Bet man tai ryskiai kokybes truksta, kazkokios paplaukusios visos trys atrodoo, ypac 2oji (kaip su kokiu telefonu fotkinta, kazkokie geltoni plemai lenda
) Cia gal kai mazinai kazkas prisidirbo, bet noretusi astresniu siek tiek nuotrauku. Flickr'yje pazymejau vietas, kurios labiausiai aki rezia. Ar cia man akiniu reik pirkt, nes mano akys nesifokusoja?
Uzsimerkite jus kartais pries ta kokybe... siuo atveju verti i jb, uzdedi daugiau grudo ir jau idomesnes gausi... Neuzsiciklinkit ties blizganciu fokusu, smeigtuko astrumu ir t.t. SVarbu yra momentas, mintis, jausmas.... Jei kadras iziurimas ir suprantamas, tai viskas ok... Gi ne stock'ams cia fotkinti susirinkom
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 05 10, 20:30)
As irgi ne miestiete, gal is to paties kaimo mes?
Nugis su auto sunkiai dar, zaliuke esu, kazi kas cia gautusi
Na bet dabar turiu tiksla
Gavai gera patarima, prisistatyt su auto.... Tada gal ir priimsim i meeta.... O tu cia kaip atsimust ieskai.....
negerai negerai.....
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 20:23)
kad man nelabai gausis atlekt, ne vietinis as, is kaimo
bet tu daba parodyk, nes gal ir tau neverta eit, arba gal spesi persidaryt
daryk auto ir rodyk nagus
Taip ir sakyk, kad nespejai pats manikiuru pedikiuru pasidaryt
Barzda dar tingi skusti....
Nes nu 100km tai ne atstumas, galit ir atlekt su seimyna....