Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(vienintelė @ 2012 05 10, 14:58)
kad nelabai... nedagirdžiu, neprakvėpuoju, vien žo pabirėjus kaip reikalas biggrin.gif, bet juk ne paskutinis mytas, dar susimatysim mirksiukas.gif

tikrai ne paskutinis smile.gif sveik
Atsakyti
Nius, išmintingosios, kaip šitoks koliažiuks žiūrisi? šviežiai keptas, nesubrandintas, man pačiai atrodo beveik šedevras lotuliukas.gif
user posted image

neverskit manęs prakaituot, sakykit gi ką nors unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 10 gegužės 2012 - 15:43
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 16:36)
Nius, išmintingosios, kaip šitoks koliažiuks žiūrisi? šviežiai keptas, nesubrandintas, man pačiai atrodo beveik šedevras  lotuliukas.gif

neverskit manęs prakaituot, sakykit gi ką nors  unsure.gif

man tai fain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 10, 16:51)
man tai fain smile.gif

ui biggrin.gif bigsmile.gif ištiažau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 16:36)
Nius, išmintingosios, kaip šitoks koliažiuks žiūrisi? šviežiai keptas, nesubrandintas, man pačiai atrodo beveik šedevras  lotuliukas.gif
[img]http://farm8.staticf

neverskit manęs prakaituot, sakykit gi ką nors  unsure.gif

o galima ne tik ismintingosioms pasisakyti? smile.gif
Man tai ne očen smile.gif vidurine labiausiai patiko, pirmoje norėčiau tik kėdes ir kojų, iki kiseniu apačios, daugiau visa viršų ties spinteliu virsumi kirpciau. Paskutinė net nzn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 10 gegužės 2012 - 15:57
QUOTE(kristalines @ 2012 05 10, 16:55)
o galima ne tik ismintingosioms pasisakyti? smile.gif
Man tai ne očen smile.gif vidurine labiausiai patiko, pirmoje norėčiau tik kėdes ir kojų, iki kiseniu apačios, daugiau visa viršų ties spinteliu virsumi kirpciau. Paskutinė net nzn.

Tssakant mąsčiau apie kirpimą iki kišenių. Pradinis ir sumanymas toks buvo. Bet paskui apsigalvojau ir palikau taip. Iš tiesų net nžn kaip geriau. Gal dar kas patars. O paskutinė. Hmm.. aš irgi neapsisprendime, ji sako ką nors, ar ne. Jei vandens purslai taškytųsi, tada taip. o dabar... hmm...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 17:13)
Tssakant mąsčiau apie kirpimą iki kišenių. Pradinis ir sumanymas toks buvo. Bet paskui apsigalvojau ir palikau taip. Iš tiesų net nžn kaip geriau. Gal dar kas patars. O paskutinė. Hmm.. aš irgi neapsisprendime, ji sako ką nors, ar ne. Jei vandens purslai taškytųsi, tada taip. o dabar... hmm...

As neismintinga ir dar ne visus ND atlikus bandysiu savo trigrasti ikyst blush2.gif Man pirma ir antra labai patiko, net nekirpciau pirmos iki kiseniiu, nes tada nesimatytu kur tas vaikas lenda, tai man 1 ir 2 labai, o del 3 tai irgi nezinau blush2.gif kazko truksta ten, siaip labai patiko spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 10, 14:36)

Kaip koliazas gal ir neblogai ziurisi, ideja nebloga. Bet man tai ryskiai kokybes truksta, kazkokios paplaukusios visos trys atrodoo, ypac 2oji (kaip su kokiu telefonu fotkinta, kazkokie geltoni plemai lenda g.gif) Cia gal kai mazinai kazkas prisidirbo, bet noretusi astresniu siek tiek nuotrauku. Flickr'yje pazymejau vietas, kurios labiausiai aki rezia. Ar cia man akiniu reik pirkt, nes mano akys nesifokusoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 10 gegužės 2012 - 17:23
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 10, 18:11)
Kaip koliazas gal ir neblogai ziurisi, ideja nebloga. Bet man tai ryskiai kokybes truksta, kazkokios paplaukusios visos trys atrodoo, ypac 2oji (kaip su kokiu telefonu fotkinta, kazkokie geltoni plemai lenda g.gif) Cia gal kai mazinai kazkas prisidirbo, bet noretusi astresniu siek tiek nuotrauku. Flickr'yje pazymejau vietas, kurios labiausiai aki rezia. Ar cia man akiniu reik pirkt, nes mano akys nesifokusoja?  g.gif

Gal dėl to, kad iso iki begalybes uzkeliau? Gal čia GRU ech aš lenda? Reik to mažesnio f, oi, kaip reik..
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 10, 19:11)
Kaip koliazas gal ir neblogai ziurisi, ideja nebloga. Bet man tai ryskiai kokybes truksta, kazkokios paplaukusios visos trys atrodoo, ypac 2oji (kaip su kokiu telefonu fotkinta, kazkokie geltoni plemai lenda g.gif) Cia gal kai mazinai kazkas prisidirbo, bet noretusi astresniu siek tiek nuotrauku. Flickr'yje pazymejau vietas, kurios labiausiai aki rezia. Ar cia man akiniu reik pirkt, nes mano akys nesifokusoja?  g.gif

Sutinku su chiquitka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 10, 19:30)
Sutinku su chiquitka smile.gif

Reiškiasi, perdarysiu smile.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau manikiura, grazu, tvarkinga -galvoju ar priimsit i meeta? smile.gif
Atsakyti