Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(kabesita @ 2012 05 09, 22:42)
Labux  4u.gif
Ateinu su 2 ND  blush2.gif

laba, atrodo lyg, antrojoje fokusa pametei rolleyes.gif
nors dar karta paziurejus, atrodo gerai, jauciu akys man blogai jau rodo....pavargau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 09 gegužės 2012 - 21:48
QUOTE(rG. @ 2012 05 09, 22:43)
Užskaitau smile.gif Skirtumus matau.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 09, 22:36)
Skaiciau daug kartu.... Ir klausiau paskaiteles.... biggrin.gif
Kodel pasiulei?

nu fokusas yra taskas ar plokstuma?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 09, 22:46)
nors dar karta paziurejus, atrodo gerai, jauciu akys man blogai jau rodo....pavargau

Tai cia kaip uzskaitima laikyt? As jau galvojau kad reikes perdaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 09, 22:48)
nu fokusas yra taskas ar plokstuma?

plokstuma

Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 09, 20:42)
Labux  4u.gif
Ateinu su 2 ND  blush2.gif

Uzkaitau smile.gif

Kai sayonara apsidziaugs dabar, kad kazkas namuose knygu turi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 05 09, 22:16)
Pagooglinau, pavyzdžių radau, o savoje nematau. Teks treniruotis, vadinasi smile.gif

ta violetine spalva siuo atveju
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 09, 22:53)
Uzkaitau smile.gif

Kai sayonara apsidziaugs dabar, kad kazkas namuose knygu turi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

yahoo.gif yahoo.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Judesiu vezlio greiciu prie 3 mirksiukas.gif

Man gera knyga geriausia dovana wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 09, 22:46)

kad ne. norejau pati prisikabinti, bet paziurek antra pastraipa: "jis godziai seke" - matosi skirtumas. bet aishku klausimas ar "mokine" suprato ;] jei taip - laukiu nauju nd. atgaiva akiai, svarus, teisingi, geri ND smile.gif pasakiau kaip kokia mokytoja, rimtai biggrin.gif
Papildyta:
Photoautobio smile.gif

18/52 (turiu neblogu jb variantu, bet ilgai sedejus, visgi pagalvojau, kad cia labiau tinka spalvotas variantas. aj, beje, del delno, gal ir blogai apkirpau, nes jo buvo kiek daugiau, bet butent taip man ziurejosi).
user posted image

Rituke, o kur tavo auto dingo..? unsure.gif zinau, kad bizi and bla bla bla, mano paskutinieji irgi ant greituju, erzina tai, nes matau vizija, zinau ispildyma, bet realiai laiko per mazai paciam procesui, tiplimui i kadra (su 50mm:)), pozos ir sviesos atradimas ir suderinimas, tai iseina tokie, sakykim, neuzbaigti. bet jei tokiu nebandysiu rodyt, tai tikrai uzstrigsiu su projektu...

ir sweet sleeping pills
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 05 09, 16:02)
aš pabūsiu pavyzdinga ir eisiu mokytis angel.gif tegul pasičirškina kuri kita naujokė, kas ten be fokuso fotografuoja lens.gif biggrin.gif
bye1.gif biggrin.gif

As be fokuso lotuliukas.gif , nes veidrodinis fotikas tik 2 sav. rankose tongue.gif . Ne tie rezimai nustatyti ant greituju ir tiek, nes kai ruosies kad ta ir ana fotkinsi, visai kitaip gaunas.
Bet as nebijau cirskinimo, jie man dar ir pades thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 09, 20:52)
i tarpuaki fokusuok. ir paskaityk, kas yra fokusas

Kazkur skaiciau, kad reikia fokusuoti i artesne aki (o geriausiai zmogaus veidas atrodo pasuktas 3/4 kampu, zodziu vos vos i sona, o ne 100% tiesiai).
Tik dalinuos info, nezinau ar ta info 100% teisybe.

O as buvau siandien paskutine diena savo foto kursuose, tai esu labai patenkinta, nes jauciuosi bent iejusi i ta KELIA... O pries pora menesiu man VISKAS buvo kosmosas lotuliukas.gif , kas liecia fotiko parametrus .

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 05 09, 23:58)
18/52 (turiu neblogu jb variantu, bet ilgai sedejus, visgi pagalvojau, kad cia labiau tinka spalvotas variantas. aj, beje, del delno, gal ir blogai apkirpau, nes jo buvo kiek daugiau, bet butent taip man ziurejosi).
user posted image

Rituke, o kur tavo auto dingo..?  unsure.gif zinau, kad bizi and bla bla bla, mano paskutinieji irgi ant greituju, erzina tai, nes matau vizija, zinau ispildyma, bet realiai laiko per mazai paciam procesui, tiplimui i kadra (su 50mm:)), pozos ir sviesos atradimas ir suderinimas, tai iseina tokie, sakykim, neuzbaigti. bet jei tokiu nebandysiu rodyt, tai tikrai uzstrigsiu su projektu...

ir sweet sleeping pills
user posted image

Ar as nesuprantu kazko ar cia nieko gero g.gif
Nesupykit uz nuomone, bet pirma mintis, mergina serga veziu, yra be plauku ir todel su skarele, o apacioj daug vaistu, visokiu, tolumoj, spalvotu......
Tikrai nepykit, cia tik mano nuomone, nes savo mama palaidojau pries metus po ilgu kankyniu sios ligos, gal todel man taip viskas asocijuojasi verysad.gif

Cia kaip ir foto kaimo butu, vienam malonus prisiminimai wub.gif , kitas purtosi tokiu kaimo vaizdu cool.gif ................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 09 gegužės 2012 - 23:33
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 09, 21:53)
Uzkaitau smile.gif

Kai sayonara apsidziaugs dabar, kad kazkas namuose knygu turi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
ND SU KNYGOM!!!!!!! Nu kur jau neužskaitysi, žinoma užskaitom biggrin.gif
Gražu žiūrėti
Atsakyti