QUOTE(pim @ 2012 05 09, 16:02)
As be fokuso
, nes veidrodinis fotikas tik 2 sav. rankose
. Ne tie rezimai nustatyti ant greituju ir tiek, nes kai ruosies kad ta ir ana fotkinsi, visai kitaip gaunas.
Bet as nebijau cirskinimo, jie man dar ir pades
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 09, 20:52)
i tarpuaki fokusuok. ir paskaityk, kas yra fokusas
Kazkur skaiciau, kad reikia fokusuoti i artesne aki (o geriausiai zmogaus veidas atrodo pasuktas 3/4 kampu, zodziu vos vos i sona, o ne 100% tiesiai).
Tik dalinuos info, nezinau ar ta info 100% teisybe.
O as buvau siandien paskutine diena savo foto kursuose, tai esu labai patenkinta, nes jauciuosi bent iejusi i ta KELIA... O pries pora menesiu man VISKAS buvo kosmosas
, kas liecia fotiko parametrus .
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 05 09, 23:58)
18/52 (turiu neblogu jb variantu, bet ilgai sedejus, visgi pagalvojau, kad cia labiau tinka spalvotas variantas. aj, beje, del delno, gal ir blogai apkirpau, nes jo buvo kiek daugiau, bet butent taip man ziurejosi).
Rituke, o kur tavo auto dingo..?
zinau, kad bizi and bla bla bla, mano paskutinieji irgi ant greituju, erzina tai, nes matau vizija, zinau ispildyma, bet realiai laiko per mazai paciam procesui, tiplimui i kadra (su 50mm:)), pozos ir sviesos atradimas ir suderinimas, tai iseina tokie, sakykim, neuzbaigti. bet jei tokiu nebandysiu rodyt, tai tikrai uzstrigsiu su projektu...
ir sweet sleeping pills
Ar as nesuprantu kazko ar cia nieko gero
Nesupykit uz nuomone, bet pirma mintis, mergina serga veziu, yra be plauku ir todel su skarele, o apacioj daug vaistu, visokiu, tolumoj, spalvotu......
Tikrai nepykit, cia tik mano nuomone, nes savo mama palaidojau pries metus po ilgu kankyniu sios ligos, gal todel man taip viskas asocijuojasi
Cia kaip ir foto kaimo butu, vienam malonus prisiminimai
, kitas purtosi tokiu kaimo vaizdu
................