Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(-Radė @ 2012 05 09, 11:29)
*Itza* kuriam krašte bazuojies?

Aviu kraste biggrin.gif Northern Ireland 4u.gif
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 09, 11:33)
*****, o kokie kriterijai nuo kada jau nedurna

Tai pagal posaki vadovaukis ' protingas patyles', zuodziu i jokias seniu provokacijas nesileisk, tylek kaip zeme, tai vo anos ir nesupras ar durna ar protinga mergaice esi biggrin.gif ai da svarbu graziai blakstienom klapsek hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 09, 13:24)
Tai pagal posaki vadovaukis ' protingas patyles', zuodziu i jokias seniu provokacijas nesileisk, tylek kaip zeme, tai vo anos ir nesupras ar durna ar protinga mergaice esi  biggrin.gif ai da svarbu graziai blakstienom klapsek hihihi.gif

nu taip sakant nenuvertinkite lazer-akių schmoll.gif patylėjimas nepadės. pff.. blakstienos.. kad gražios bus tai dar ne visas, reik dvasingai mokėt jomis vėduot ir dar kad jas pakėlus vaizdas būtų ne protingo šuns, o protingo žmogaus, vot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 09, 11:55)
beje, sutvarkyti koju/ranku nagai irgi butinybe per susitikimus biggrin.gif

a jopshikmat, tai ku jus ty su jom zadat daryt per meeta? blink.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 05 09, 12:34)
nu taip sakant nenuvertinkite lazer-akių schmoll.gif patylėjimas nepadės. pff.. blakstienos.. kad gražios bus tai dar ne visas, reik dvasingai mokėt jomis vėduot ir dar kad jas pakėlus vaizdas būtų ne protingo šuns, o protingo žmogaus, vot biggrin.gif

nea nu tais su tokiu skanavimu, jautresniu nervu naujoke gali ir is klumpiu su lakuotais nagais isvirst biggrin.gif nu gi bukit ty svelnesnes bieskiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 09, 13:43)
a jopshikmat, tai ku jus ty su jom zadat daryt per meeta? blink.gif  lotuliukas.gif

nea nu tais su tokiu skanavimu, jautresniu nervu naujoke gali ir is klumpiu su lakuotais nagais isvirst  biggrin.gif nu gi bukit ty svelnesnes bieskiuka  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu aš tikiuosi, kad mimozos nuo kaktuso neišgeibs, nes nu aš jau tokio amžiaus esu sulaukus, kai leidžiu sau būti savim, t.y. juokauti kaip man norisi ir tikėtis, kad protingi žmonės mane teisingai supras ir mokės kartu pasijuokti smile.gif

aš juk iš tikro normali teta, tik daug kalbu smile.gif
Atsakyti
tongue.gif
įlindau čiut. mat info tikėjau rast šiokios tokios, o čia žiūriu kaip visad sayo gąsdina žmones lotuliukas.gif ... nu bet taip fainai lotuliukas.gif
Atsakyti
senės jūs senės, naujokių negąsdinkit ir visų nesuvalgykit, kelias palikit. Nebebus paskui ko į postcrossingo sektą verbuoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 08, 21:44)
Laba,
Kabinausi tiesiog už žodžių.  Manau man šiuo periodu koks bumčikas būtų tikęs.
Ši daina tokia graži....
Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth
"...But you didn't have to cut me off..."

Tiko man ir kai pamaciau nuotrauka kaip nuotrauka tiko, ir kai dainos klausiau graziai uzsidejo ant zodziu. Ir dar kai zodziai "certain kind of sadness" nuskambejo irgi prakalbo tavo nuotrauka. Taip, kad puikiai pavyko!
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 09, 12:10)
Nepykit labai (nedarius ND visu), idedu savo mazaja, patiko man cia israiska  ax.gif

Uz tai kad idejai, tai nieks nepyks, o vot uz tai kad nuotrauka visiskai be fokuso idejai, po to kai su pirmu ND jau atsiskaicius esi, tai nedziugina schmoll.gif
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 09, 12:24)
Aviu kraste  biggrin.gif  Northern Ireland  4u.gif

bigsmile.gif gal isduosi paslapti kur konkreciau bigsmile.gif as netoli Siaurines gyvenu bigsmile.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 05 09, 12:34)

Jau pradedu stebetis kad nevyksta triju turu atrankos i meet'o dalyviu sarasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 09, 14:11)
tongue.gif
įlindau čiut. mat info tikėjau rast šiokios tokios, o čia žiūriu kaip visad sayo gąsdina žmones  lotuliukas.gif  ... nu bet taip fainai  lotuliukas.gif

Čia tos info kur Tau reikia, tikrai nerasi, matai į ką tema pavirtus biggrin.gif
Raganos šviežios ėriuko mėsytės geidžia, ne apie rawus čia tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 09, 14:24)
Aviu kraste  biggrin.gif  Northern Ireland  4u.gif

aiškuma, maniau, gal gretimoj saloj ax.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 05 09, 15:14)
senės jūs senės, naujokių negąsdinkit ir visų nesuvalgykit, kelias palikit. Nebebus paskui ko į postcrossingo sektą verbuoti.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 05 09, 14:23)
Čia tos info kur Tau reikia, tikrai nerasi, matai į ką tema pavirtus biggrin.gif
Raganos šviežios ėriuko mėsytės geidžia, ne apie rawus čia tema biggrin.gif

mhm, tos ieškojau. lyg radau šį tą ir gal išeis aptvarkyt?
nieko! gi visai gera tema mirksiukas.gif
o tai visų baisiausia, tai S ta ragana? ar ir tu jau įsipaišei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 05 09, 14:11)
tongue.gif
įlindau čiut. mat info tikėjau rast šiokios tokios, o čia žiūriu kaip visad sayo gąsdina žmones  lotuliukas.gif  ... nu bet taip fainai  lotuliukas.gif

nu tokia jau aš, faina labai biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 05 09, 14:14)

a vo čia tai rimtc argumentc biggrin.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 09, 14:22)
Jau pradedu stebetis kad nevyksta triju turu atrankos i meet'o dalyviu sarasus  biggrin.gif

a vo čia idėja biggrin.gif kiek veiksmo (ir fotografinio taip pat) atsirastų. Ypač pajudėtų projektas "Fotografai fotografų akimis" biggrin.gif

erikamaja, cyc, ragana cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 09, 15:31)

a vo čia idėja biggrin.gif kiek veiksmo (ir fotografinio taip pat) atsirastų. Ypač pajudėtų projektas "Fotografai fotografų akimis" biggrin.gif

naujai prisijungusios gal net nežino apie tą projektą. Nukreipkit į flickr.
Atsakyti