Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

QUOTE(Whatever? @ 2012 05 09, 10:43)
As tuoj apsiverksiu.... lotuliukas.gif  KADA???/ 11 ar 13? kai tik atsako kas nors - iskart paskambinu...

Pirminis planas buvo 13 diena.... 17 val siulau.....Jei neatsiras norinciu -taip ir uzsakysiu cool.gif

13 diena. siulau siek tiek anksciau, 15 val.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 05 08, 22:41)
Kaip? Labai blogai?  biggrin.gif

Man patiko apdirbimas, šviesa gražiai ant veido krenta. Bet va būtent kas kliuvo tai apkūnumas, negraži kaklo linija. Ir mano požiūriu tą nesunku išspręsti kerpant foto. Palikčiau tik dalį kaklo, žodžiu, kirpčiau kairės (flickr parodžiau)
Papildyta:
parekomenduokit paprastą juostinuką fotiką ax.gif ir jeigu imčiau nikon'ą, tai koks pritaikomumas mano turimo nikono objektyvų? pavz kaip šitas reikalas jums atrodo: čia

galvojau turguje nusipirksiu, bet UK lyja non stop jau ne pirmas mėnuo ir turgūs nevyksta, tai eBay paieškočiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 gegužės 2012 - 10:36
Dirba jie nuo 16val.,tai tada ir rezervuosiu, nors tokiu metu ir taip bus vietos...
Zada vos 13 laipsniu sekmadieni, tai gal viduj rezervuoju?

Tai meetinames nuo 16...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 09 gegužės 2012 - 10:36
QUOTE(gotte @ 2012 05 09, 11:28)
Man patiko apdirbimas, šviesa gražiai ant veido krenta. Bet va būtent kas kliuvo tai apkūnumas, negraži kaklo linija. Ir mano požiūriu tą nesunku išspręsti kerpant foto. Palikčiau tik dalį kaklo, žodžiu, kirpčiau kairės (flickr parodžiau)
Papildyta:
parekomenduokit paprastą juostinuką fotiką ax.gif

galvojau turguje nusipirksiu, bet UK lyja non stop jau ne pirmas mėnuo ir turgūs nevyksta, tai eBay paieškočiau

Apkirpau, bet zinok man nei taip nesiziuri. Matyt nieko cia nebeprigalvosi. Negrazu tai negrazu... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 05 09, 10:55)
Apkirpau

Man nepatinka kaip apkirpta ir nepatiko kaip neapkirpta buvo, bet pati nuotrauka, modelis, j/b, kažkoks efektas nuotraukos, man labai patink. Tiesiog nevykusiai sukadruota, bet nuotrauka būtų buvusi gera, mano akims.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 09, 10:34)
Dirba jie nuo 16val.,tai tada ir rezervuosiu, nors tokiu metu ir taip bus vietos...
Zada vos 13 laipsniu sekmadieni, tai gal viduj rezervuoju?

Tai meetinames nuo 16...

ok. kieno vardu bus staliukas? biggrin.gif
ar ateiti ir klausti - Whatever? biggrin.gif
Atsakyti
Aha, ačiū, kad "pastebėjot"
Einu nužliumbsiu kur posmelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 09, 12:56)
ok. kieno vardu bus staliukas? biggrin.gif
ar ateiti ir klausti - Whatever? biggrin.gif

nea,neklausk....Gali nesuprasti lotuliukas.gif

Ausros vardu. kai prisiskambinsiu jiems, parasysiu cia viska ryskiai...RAUDONAI biggrin.gif
Atsakyti
dar turiu klausimuką...

Va turiu tokį daiktą: DAIKTAS DAIKTASką manot apie panaudojimą ir šiaip įdomios bet kokios nuomonės...nelabai kertu aš jo galimybių (jei plačiu kampu paimti, tai ištempia viską...tipo čia turi būti gražu? O macro gana neryšku g.gif ), nors googlinau ir pan....fotkinant trūksta ryškumo... g.gif užsukau ant savo nikkor 50-tuko g.gif turiu adapterį nikonui. Sakau gal netinkamas jis ant 50-tuko g.gif

say, patark dėl juostinuko, pamenu esi rašiusi dėl visai paprastų, rekomendavusi...aš labiau linkstu į nikoną...bet jamčiau ir kitokį gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 gegužės 2012 - 12:17
O tai jei į susitikimą ateina kiek stambesnė naujokė, tai ką darot? g.gif Šlifuojat, obliuojat? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 09, 13:15)
O tai jei į susitikimą ateina kiek stambesnė naujokė, tai ką darot?  g.gif Šlifuojat, obliuojat?  blink.gif

svoris ir ugis nesvarbu. svarbiau, kad ne durna smile.gif
Atsakyti
ahoj mergiotės 4u.gif

dvynukių portretukas ir man už akies užkliuvo, pritariu daugumos pastabom- aš irgi daugiau erdvės palikčiau, nors irgi mėgėja karpyt esu biggrin.gif

*Itza* kuriam krašte tu bazuojies?

sayonara
akim Laukine patinka, bet ji visai kitokia, nei įpratau matyt ax.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 05 09, 13:07)
Aha, ačiū, kad "pastebėjot"
Einu nužliumbsiu kur posmelį  biggrin.gif

tai ko dabar žliumbsi?! išlys tuoj iš organizacinių reikalų madamos
man tai gražu- tiek daina, tiek foto rolleyes.gif
akis kliuva už keliu stulpelių ne iki "galo", bet ką aš žinau, gal čia nutrūkusi styga ....
Atsakyti