ND dar nepadaryti, bet KOKIĄ fotosesiją apturėjau Tėtis vaiką mokino skustis
Sveikos Šiandien visai neplanuotai pagaudžiau savo vaikus
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 08, 21:16)
Jeigu katra nuobodziojaut ir norit uzsiimt aukeljimo darbais, gal galit zvilgtert i mano pavepaliojimus, ar yra ty nors viena pavykus foto? http://www.flickr.co...somphotography/
prasinesiau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 10:59)
ar yra šiam forume dar tokių, kurios piktybiškai nesimoko dirbti photoshopu?
as. lyg ir isijungiu karta i menesi, bet man jis tooooks sunkus. tai rami isjungiu ir vel chillinu su lightroom'u. bet, zinau, kad laikas jau butu pradeti mokintis.
QUOTE(gotte @ 2012 05 07, 15:05)
merginos nepriimkit šių foto už gryną pinigą...tiesiog vakar labai norėjau eksperimentuoti, pridariau gal milijardą visokių variantų ir man pats procesas buvo jėga...ir nutariau dalį jums parodyt..bet tikrai ne dėl to, kad galvočiau, jog čia yra nerealiai gražu ir pan..aišku, negalvoju kad čia yra baisu ir specialiai jums nerodau baisių variantų ir jauniesiems nežadu tokių foto atiduoti... tiesiog žinokit kaifuoju nuo jūsų komentarų ir esu labai labai dėkinga
man tai patinka tavo ieshkojimai ir nuolatiniai experimentai. mano manymu gerokai patobulejai. kas zavi, tai tavo tixlai, pvz "uzsinorejau a la studijiniu foto" - pyksht poksht ir padarai. ir ne tep lep, o taip, kad neblogai gaunasi. respect. nesustoji. varai ir varai. o visgi ir leliukai du, ir salis nauja, ir vapshe daug visko ten pas tave, o graziausiai speji, ramiai, neskubant, bet ir nesnaudziant. tikrai saunu.
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 05 08, 14:29)
Karts nuo karto issitraukiu fotika pafotkinu Saule arba Ruta, bet ner kada nuotrauku ikelti Viena ranka valgau, kita ranka su kompu dirbu, o su koja Ruta supu, kad nors truputi numigtu ir cia taip viskas vyksta kol Saule pietu miega, va tokia ta mano kasdienybe
patiko pasakojimas. toks tikroviskas ir nuosirdus.
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 17:59)
Technologijos amziaus beda... Anksciau zmones lekdavo i pagalba, dabar filmuot, fotografuot ir i youtube det
jo..
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 08, 14:33)
Man visokios plunksneles ant/prie/po mergeliu nesiziuri...
ir as ne megeja tu detaliu. bet man si Say foto, tai tokia atgaiva ir kazkas naujo jos darbuose. Laukine man cia i save nepanasi visai, bet labai graziai isejo. ir man ne per pilkas jb, tik apkirptas skaudziai, man noretusi trupuciuka daugiau kaires, kad kaklas matytusi vos vos. patiko, kad akis ne fokuse. o linija nesigautu nuklonuoti? (as tai nemoku, bet zinau, kad panos daro). jei tik vos vos kontrasto dar
QUOTE(Delicious @ 2012 05 08, 15:19)
Auto visai patinka, gal tik poza mažumėlę dirbtinė, tarsi bijotum, kad nukris šiek tiek daugiau palaidinės, nei tu norėtum
man patiko, kad ji butent tokia neva suvaidinta, ypac del tos krentancios palaidines. tik rankos nelabai, matosi, kad kazko itin nepatogiai.
bet va tas langas visa kita - nepatiko, nesigavo labiau pablurint ar f mazesni imt?
Kristuk, nu kazkoks labai jau megejiskas man tas auto. atrodo, kad spec taip apkarpei, kad nesimatytu, jog berniukas apkabina ir ramiai i one idetum is taves jau noriu daugiau.
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 08, 00:08)
ne, ne as Bet siaip ziauriai nuskambejo su tom statulom....
šiaip sakyčiau labai teisingai RG pasakė. Nes kitaip tu fotkinsi ant auto ir gausis... kalbu, nes esu ant savo kailio patyrusi...
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2012 05 08, 22:45)
Sveikos Šiandien visai neplanuotai pagaudžiau savo vaikus
http://farm8.staticf..._37afd30be7.jpg[/img]
http://farm8.staticf..._29baab31a9.jpg[/img]
http://farm8.staticf..._37afd30be7.jpg[/img]
http://farm8.staticf..._29baab31a9.jpg[/img]
Ir sakyčiau gavosi tobulai!!! Na nebent tai mano akimis taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 08, 07:02)
O jei fotografuoji baznycioj, o cia jau reik begt i prieki laukan, o lauke ui kiek sviesos padave, ar ber kada minkyt nustatymus ant M?
Ar kad ir tam paciam kambary, i lango puse sviesu, vaikas nubega i kita puse, o ten holas ir psio, nuotrauka jau tamsi.
Ar kad ir tam paciam kambary, i lango puse sviesu, vaikas nubega i kita puse, o ten holas ir psio, nuotrauka jau tamsi.
Tai ir minkai žinok
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 10:13)
nežinau
man tiktų penktadienis gerokai į pavakarę, pvz., nuo 18 val. arba vėliau.
arba sekmadienio diena.
jūs nuspręskit, aš bandysiu prisitaikyti.
man tiktų penktadienis gerokai į pavakarę, pvz., nuo 18 val. arba vėliau.
arba sekmadienio diena.
jūs nuspręskit, aš bandysiu prisitaikyti.
Penktadienį gal ir aš prisijungčiau
Kaip? Labai blogai?
Maggie, is manes daugiau nenorek. Nesugebu as.
Maggie, is manes daugiau nenorek. Nesugebu as.
QUOTE(Maggie @ 2012 05 08, 21:12)
jo..
man patiko, kad ji butent tokia neva suvaidinta, ypac del tos krentancios palaidines. tik rankos nelabai, matosi, kad kazko itin nepatogiai.
bet va tas langas visa kita - nepatiko, nesigavo labiau pablurint ar f mazesni imt?
Zinok, kazkada neperseniausiai ziurejau laida apie siolaikines visuomenes elgesi. Buvo daug snekama apie abejinguma kito zmogaus nelaimei, apie tai kad tas abejingumas vis labiau plinta ir kodel ir su kuom tai susije. Snekejo ir apie naujas reakcijos tendencijas, kai vietoj visisko abejingumo (praejimo pro sali) vis dazniau tas nelaimes siekiama iamzint technologiju pagalba tik tam, kad iamzint, parodyt draugam... Po tos laidos liko nemalonus prieskonis burnoj ir panasi veido israiska, kai tavo...
Sorry, uz off-top
Del auto, tai rankos su knyga kovojo, nes nauja, nelabai norejo placiai atsidaryt. O del bluro, tai cia jau papildomai pablurinta PS, nors cia naudotas maziausias imanomas f, vistiek naturalus bluras gavosi labai nestiprus, o zoomint negalejau, nes ir taip kad tilpciau tripodas buvo pastatytas prie pat sienos, trauktis daugiau nebuvo kur. Aciu uz komentara, tarp kitko
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 08, 23:38)
Ir sakyčiau gavosi tobulai!!! Na nebent tai mano akimis taip atrodo
Kaip fainai Ačiū labai
QUOTE(kristukass @ 2012 05 08, 23:41)
nu siaip sau. stamboka, nors realybej tikiu, kad maziau, negu nupaveklsuota.. kaklo lyg ir ner. spalvishkai patiko. apdirbimas toks netipishkas tau. bet grazus.
nenada lia lia.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 08, 19:18)
Whatever, tai kap su staliuku?
As tuoj apsiverksiu.... KADA???/ 11 ar 13? kai tik atsako kas nors - iskart paskambinu...
Pirminis planas buvo 13 diena.... 17 val siulau.....Jei neatsiras norinciu -taip ir uzsakysiu
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 09, 09:43)
As tuoj apsiverksiu.... KADA???/ 11 ar 13? kai tik atsako kas nors - iskart paskambinu...
Pirminis planas buvo 13 diena.... 17 val siulau.....Jei neatsiras norinciu -taip ir uzsakysiu
sakyčiau, taip ir užsakyk. reik tvirtos rankos. kas galės, tas ateis. ne paskutinis meetas galim ir 15 val. dėl manęs. anksčiau pradėsim, greičiau prisprogsim
QUOTE(Maggie @ 2012 05 09, 00:10)
nu siaip sau. stamboka, nors realybej tikiu, kad maziau, negu nupaveklsuota.. kaklo lyg ir ner. spalvishkai patiko. apdirbimas toks netipishkas tau. bet grazus.
nenada lia lia.
nenada lia lia.
Na svarbu apdirbimas patiko. O ji ir nera liesa. Buvo labai sunku fotografuoti. Bet i nauda, nes suzinojau nemazai pozu, kurios siek tiek pakoreguoja apvalumus.