Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 120 tema

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 08 gegužės 2012 - 18:45
Nu ku mazu trecias kartas bus sekmingas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

R.i.R as viska spejau pamatyt, man patiko mirksiukas.gif
As irgi noreciau pazaist su raudona, bet zinau, kad tep kaip fantazija veza, neisnesiu techniskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 17:24)

Ka ten buvai idejus, dek atgal, ko cia kojytem siuboji biggrin.gif

*Itza*, Dabar skirtumas matosi. As linkus uzskaityt, jeigu niekas del estetikos neuzbrokuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 18:17)
*Itza*, Dabar skirtumas matosi. As linkus uzskaityt, jeigu niekas del estetikos neuzbrokuos  smile.gif

O kas del estetikos? Kas negerai? g.gif Nu prasom, jeigu kas negerai, tai ir sakykit pilnai, o ne puse lupu, as gi tik mokausi dar, tai man reik zinot, kur klaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas gerai su ta estetika.
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 08, 18:23)
O kas del estetikos? Kas negerai?  g.gif Nu prasom, jeigu kas negerai, tai ir sakykit pilnai, o ne puse lupu, as gi tik mokausi dar, tai man reik zinot, kur klaidos  mirksiukas.gif

Cia buvo labai daug diskussiju del ND pasirenkamu objektu mirksiukas.gif Buvo uzbrokuota labai daug ND su visokiais vaistu buteliukais, zaislais, statulelem ir t.t. Todel ir uzsiminiau, kad kazkam gali netikti ir prieskoniu buteliukai mirksiukas.gif Jeigu domina placiau, pasiskaityk kokias 3-4 temas pries tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 08 gegužės 2012 - 19:45
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 18:41)

As jau net pamislyjau mazu kokie neplauti bliudai fone sviecia, lakiau padidinimo stiklo ieskot ir tyrinet, kas ty negerai fone lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 18:41)
Cia buvo labai daug diskussiju del ND pasirenkamu objektu mirksiukas.gif Buvo uzbrokuota labai daug ND su visokiais vaistu buteliukais, zaislais, statulelem ir t.t. Todel ir uzsiminiau, kad kazkam gali netikti ir prieskoniu buteliukai  mirksiukas.gif  Jeigu domina placiau, pasiskaityk kokias 3-4 temas pries tai 4u.gif

As daugiau temu skaicius negu 3-4, stebejau tyliai nuo tu laiku, kai cia apsigyveno Robobebras, kuriam skalpavot dupce, kad anas nenorejo ND daryt lotuliukas.gif Tiesiog maniau, kad labiausiai cia 'nevirskinami' vaiku zaislai smile.gif prieskonius pasirinkau, nes pamaniau, kad bus pakankamai zaismingas fonas. Planuose buvo ND su braskem sode, bet kad orai i soda iseit neleidzia, o ir braskes senai pilve pasislepe, neistrivojau blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai, o klaida as viena pati matau, pirmoj foto buteliukas truputi griuna, ale jau gal labai nemusit uz ta klaida. Pazadu daugiau tokiu 'pizos' bokstu nekelti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 18:41)

ir vel as. Cia galima uzksaityt, kaip antra YES? bigsmile.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 20:17)
Ka ten buvai idejus, dek atgal, ko cia kojytem siuboji  biggrin.gif

*Itza*, Dabar skirtumas matosi. As linkus uzskaityt, jeigu niekas del estetikos neuzbrokuos  smile.gif

nepersižegnojus įdėjau, tai puoliau išimt biggrin.gif

Itza, aš užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 08, 18:56)
pasirinkau, nes pamaniau, kad bus pakankamai zaismingas fonas. Planuose buvo ND su braskem sode, bet kad orai i soda iseit neleidzia, o ir braskes senai pilve pasislepe, neistrivojau  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man tai viskas tiko, tik perspejau, kad negali cia zinoti kas ka dar pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 19:01)
nepersižegnojus įdėjau, tai puoliau išimt  biggrin.gif
Itza, aš užskaitau.

mano zvitri akis spejo uzglazyti biggrin.gif
Dzenkuje uz uzskaityma. Valiooo! thumbup.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 19:02)
Man tai viskas tiko, tik perspejau, kad negali cia zinoti kas ka dar pasakys biggrin.gif

A nu kur gi nepatiks, kiekvienos seimininkes svarbiausia atributika (po kocelo) lotuliukas.gif

Jeigu katra nuobodziojaut ir norit uzsiimt aukeljimo darbais, gal galit zvilgtert i mano pavepaliojimus, ar yra ty nors viena pavykus foto? g.gif http://www.flickr.co...somphotography/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:24)
kadangi du šimtus metų nieko nerodžiau, tai ką nors rodau.

Is kart uzkliuna bruksnys isdykstantis nosies...lyg ir noretusi kad nebutu dingusi kaklo linija, nes tai grazus vingis. Kazkas lenda neaiskaus nuotraukos apacioje ir ryskus kedes gabalas vagia demesi. Bet va mergaite labai grazi!
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 15:07)
Ir dar geles vakar fotografavau, tai paprastokai gavos, bet ant kazko treniruotis reik. Jeigu tarsit koki zodi, busiu dekinga.
user posted image

Niu man nors uzmusk nesuprantu kaip ta juoda fona graziai isgauti???
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 08, 21:13)

Niu man nors uzmusk nesuprantu kaip ta juoda fona graziai isgauti???

Už modelio/objekto ištiesti juodą medžiagos gabalą ir bus juodas fonas.
Atsakyti