QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 17:24)
Ka ten buvai idejus, dek atgal, ko cia kojytem siuboji
*Itza*, Dabar skirtumas matosi. As linkus uzskaityt, jeigu niekas del estetikos neuzbrokuos
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 18:17)
*Itza*, Dabar skirtumas matosi. As linkus uzskaityt, jeigu niekas del estetikos neuzbrokuos
O kas del estetikos? Kas negerai? Nu prasom, jeigu kas negerai, tai ir sakykit pilnai, o ne puse lupu, as gi tik mokausi dar, tai man reik zinot, kur klaidos
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 08, 18:23)
O kas del estetikos? Kas negerai? Nu prasom, jeigu kas negerai, tai ir sakykit pilnai, o ne puse lupu, as gi tik mokausi dar, tai man reik zinot, kur klaidos
Cia buvo labai daug diskussiju del ND pasirenkamu objektu Buvo uzbrokuota labai daug ND su visokiais vaistu buteliukais, zaislais, statulelem ir t.t. Todel ir uzsiminiau, kad kazkam gali netikti ir prieskoniu buteliukai Jeigu domina placiau, pasiskaityk kokias 3-4 temas pries tai
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 18:41)
Viskas gerai su ta estetika.
As jau net pamislyjau mazu kokie neplauti bliudai fone sviecia, lakiau padidinimo stiklo ieskot ir tyrinet, kas ty negerai fone
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 18:41)
Cia buvo labai daug diskussiju del ND pasirenkamu objektu Buvo uzbrokuota labai daug ND su visokiais vaistu buteliukais, zaislais, statulelem ir t.t. Todel ir uzsiminiau, kad kazkam gali netikti ir prieskoniu buteliukai Jeigu domina placiau, pasiskaityk kokias 3-4 temas pries tai
As daugiau temu skaicius negu 3-4, stebejau tyliai nuo tu laiku, kai cia apsigyveno Robobebras, kuriam skalpavot dupce, kad anas nenorejo ND daryt Tiesiog maniau, kad labiausiai cia 'nevirskinami' vaiku zaislai prieskonius pasirinkau, nes pamaniau, kad bus pakankamai zaismingas fonas. Planuose buvo ND su braskem sode, bet kad orai i soda iseit neleidzia, o ir braskes senai pilve pasislepe, neistrivojau
Papildyta:
Ai, o klaida as viena pati matau, pirmoj foto buteliukas truputi griuna, ale jau gal labai nemusit uz ta klaida. Pazadu daugiau tokiu 'pizos' bokstu nekelti
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 05 08, 18:41)
Viskas gerai su ta estetika.
ir vel as. Cia galima uzksaityt, kaip antra YES?
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 20:17)
Ka ten buvai idejus, dek atgal, ko cia kojytem siuboji
nepersižegnojus įdėjau, tai puoliau išimt
Itza, aš užskaitau.
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 08, 18:56)
pasirinkau, nes pamaniau, kad bus pakankamai zaismingas fonas. Planuose buvo ND su braskem sode, bet kad orai i soda iseit neleidzia, o ir braskes senai pilve pasislepe, neistrivojau
Man tai viskas tiko, tik perspejau, kad negali cia zinoti kas ka dar pasakys
QUOTE(R.i.R. @ 2012 05 08, 19:01)
mano zvitri akis spejo uzglazyti
Dzenkuje uz uzskaityma. Valiooo!
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 19:02)
Man tai viskas tiko, tik perspejau, kad negali cia zinoti kas ka dar pasakys
A nu kur gi nepatiks, kiekvienos seimininkes svarbiausia atributika (po kocelo)
Jeigu katra nuobodziojaut ir norit uzsiimt aukeljimo darbais, gal galit zvilgtert i mano pavepaliojimus, ar yra ty nors viena pavykus foto? http://www.flickr.co...somphotography/
QUOTE(sayonara @ 2012 05 08, 13:24)
Is kart uzkliuna bruksnys isdykstantis nosies...lyg ir noretusi kad nebutu dingusi kaklo linija, nes tai grazus vingis. Kazkas lenda neaiskaus nuotraukos apacioje ir ryskus kedes gabalas vagia demesi. Bet va mergaite labai grazi!
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 08, 15:07)
Ir dar geles vakar fotografavau, tai paprastokai gavos, bet ant kazko treniruotis reik. Jeigu tarsit koki zodi, busiu dekinga.
Niu man nors uzmusk nesuprantu kaip ta juoda fona graziai isgauti???
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 08, 21:13)
Už modelio/objekto ištiesti juodą medžiagos gabalą ir bus juodas fonas.